pMachine نَمنَ دى؟

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
من اين pMachine رو نصب كردم. اينجا:
<a href='http://members.lycos.co.uk/bmach/weblog.php' target='_blank'>http://members.lycos.co.uk/bmach/weblog.php</a>
دوستان يه لطفى بكنن نگاه بندازن ببينن چطوريه. فكر كنم از MT و b2 بهتر باشه. اگه نظر كس ديگه اى هم همينه، بشينيم فارسيش كنيم.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من هم تستش كردم. از لحاظ قدرت از جفتشون قويتره ولي احساس ميكنم كدهاش يه مشكلي داره. :?
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
ممكنه.
با apache روى localhost مشكل داشت. ولى اگه پروژه اش پيش بره فكر كنم درست بشه.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
من هم تستش كردم. از لحاظ قدرت از جفتشون قويتره ولي احساس ميكنم كدهاش يه مشكلي داره. :?
آقا اگه حسش هست يه دو خطي توضيح بده كه چرا از MT قوي تره و چه امكاناتي بيشتر داره :?:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
تنها حسن مووبل تايپ که فعلا هيچ سيستم ديگه اي نداره همون قابليت آرشيو کردن و توليد فايلهاي استاتيک است. اين خيلي نکته خوبيه و هزار تا فايده داره.
ولي سيستم مديريت اين pmachine خيلي قويتره. حالا الان يادم نمياد ولي خونه روي localhost دارم. اونو ميبينم و بهت ميگم چه خوبيهايي داره.
 

شايان

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4,806
لایک‌ها
9
فكر كنم تنها مشكل pMachine اينه كه LOCALHOST با مشكل بالا مياد و نميشه راحت باهاش كار كرد ... البته با سرور Apache ... از نظر قدرت هم موافقم كه كاملا از MT قويتره ... و مهمترين خاصيتش به نظر من نصب راحت تر نسبت به MT هست و اينكه پي ماشين PHP و MySQL هست و ام تي CGI و PERL و من ( + اكثرا ) كار با PHP و MySQL رو به CGI ترجيح ميدم ... از نظر كدها هم خيلي ساده ميشه باهاش كار كرد و فكر نميكنم كاري باشه كه تو MT بشه انجام داد ولي تو pMachine نشه !!! فكر ميكنم بر عكس اين قضيه اتفاق بيفته !

من وبلاگم با pMachine ه ... تا چند روز ديگه ميتونيد ببيندش ... ( + قابليتهاي بالاي اون ! ;) )
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
من يادمه يه ذره با pmachine ور رفتم و نميدونم كجاش گير داشتم و بيخيالش شدم كلا.. الان تو خودت روي localhost نصب كردي؟؟ با iis ؟
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران
سلام.
1- با apache روي localhost مشكلي نداره. ( التبه با اين نسخه Apache HTTP Server Version 1.3) .
2- روي iis هم راحت نصب ميشه.
;)
 

miladkdz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آگوست 2003
نوشته‌ها
176
لایک‌ها
0
سن
31
محل سکونت
Tehran, Ekbatan
من اين برنامه رو تست كردم خوشم اومد!!!
ولي نه موييبل تايپ رو رفتم تو بهرش نه اينو كه بگم بهتره!!!
ولي نصب اين پي ماشين راحتتر بود...علاوه بر اينكه از پي اچ پي استفاده ميكنهكه روي اكثر هاست ها گير مياد!!!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
يكي از دوستان اين سيستم رو فارسي كرده و توي همين فروم هم لينك و مشخصات داده. استفاده كنيد.
 

شايان

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4,806
لایک‌ها
9
من نميتونم سايتي كه فارسي شده پي ماشين توش هست رو ببينم ! آدرس ديگه اي نداري ؟!
 

dashti

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
Yazd , Iran
آقا من هم گذاشتمش روي خط (http://weblog.isatisweb.com ) ... ولي هنوز زياد بهش وارد نيتم و دارم هي با اين p-machin ور ميرم. ولي اين لاكردار كه اصلاَ راه نميده به آدم. آقا اگه يه جوونمردي پيدا بشه و خسيس بازي رو بذاره كنار و يك راهنما براي تگهاي اون بهم معرفي كنه از خجالتش در ميام. قربون هر چي p-machin كاره !!! مرام متون و بيشتر از همه آقا احسان. راستي كساني كه مايل هستند كه در ساخت سايت (<a href='http://www.isatisweb.com' target='_blank'>www.isatisweb.com</a>) به من كمك كنند , يه ندايي بدن ... راستي من يك سيستم ثبت وبلاگ مي خوام يعني يه چيزايي تو مايه هاي سيستم سايت ميكده (<a href='http://www.meykade.com' target='_blank'>www.meykade.com</a>) كه اون رو براي استفاده ي مجاني ملت , بذارم روي هاستم ...
:?: آقا راستي يه مشکل ديگه هم دارم و اينکه اگه من اين قالب فارسي <a href='http://pmachine.farsiprojects.com' target='_blank'>http://pmachine.farsiprojects.com</a> رو بخوام بذارم رو آنتن , بايد در چه جاهايي آدرس ديتابيسيش رو به آدرس ديتابيسي که الان روي سيستم دارم و نصب هست , انتقال بدم ؟؟؟
.... :shock: آقا سري به دادم برسيد ...
:D آقا امري باشه در خدمتيم.... :idea: منتظرم
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
راستي چرا سايتش جلوي پروژه فارسي اونو گرفته !؟
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران
سلام. مخلصيم احسان خان. به اين دليل:
<a href='http://www.majidonline.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=17970#17970' target='_blank'>http://www.majidonline.com/modules.php?nam...c&p=17970#17970</a>
 

dashti

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
Yazd , Iran
بابا ملت ترسو !!!
اگر يه جو غيرت داشتين و نون جنگي خورده بوديد , به حرفهاي اين اجنبيها گوش نمي كرديد.
بابا كپي رايت كيلو چنده ؟؟
ولي از طرف ديگه اگر سرور سايت رو هم خاموش كنن هم خيلي اوضاع بد ميشه !!!
حاجيت
فلش كار
 

dashti

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
Yazd , Iran
بابا ما شماره كفشتيم آقا شايان ...
 

شايان

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4,806
لایک‌ها
9
اي بابا ... حرفايي ميزني ... شماره كفش من كه عدده ! ولي تو ...
 
بالا