- نوشتهها
- 1,806
- لایکها
- 493
تقدیم ایشون شدامتیاز منفی واس همین موقع هاس دیگه
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
تقدیم ایشون شدامتیاز منفی واس همین موقع هاس دیگه
نوش جونش واقعا حرکت عجیبی میزنن ملت من جای شما عصبانی بودمتقدیم ایشون شد
تنها مزیتش که چشمو گرفت همین گارد بود که نفرستادناخه دوست عزیز گوشی که اکش ۷۸۰۰ هست واسه چی ۷۲۰۰ میخری
حق با شماستنوشته بودن گوشی به همراه گارد نیلیکن (که واقعا هم با ارزش بود) به ارزش ۲۵۰ تومن به فروش میرسه قیمت هم ۷۲۰۰ از ایشون خریداری شد
بسته که رسید دیدم خبری از اون گارد نیست متاسفانه و میفرمایند پولشو بده گارد بفرستم برات
رسما کلاهبرداری و گول زدن مشتری محسوب میشه
دیدم انگار طرفم مشکل داره گفتم حداقل انتقال مالکیتشو بگم بزنه که اونم نزنه زیرش
الان هم یا گوشی رو پس بگیرید یا گارد رو بفرستید مساله سادست
گارد زیاد مهم نیست ولی این کارشون واقعا توهین به خریداره
امتیاز منفی پاک شه بگو خرید فروش ببوسیم بزارسم کنار اینجاجالبه ایشون به من که اعتراض کردم امتیاز منفی دادن[emoji52]
مدیر عزیز بازارچه در حال پیگیری هستن
امتیاز منفی بی مورد برای چی بمونهمن حقمو خواستم امتیاز منفی گرفتم انصافه؟امتیاز منفی پاک شه بگو خرید فروش ببوسیم بزارسم کنار اینجا
بد متوجه شدی امتیاز منفی که شما بهشون میدی پاک شه منظورم امتیاز منفی که ایشون بهتون داده دیگه مسخره در مسخرسامتیاز منفی بی مورد برای چی بمونهمن حقمو خواستم امتیاز منفی گرفتم انصافه؟
من از شما جنسی بخرم خیلی هم راضی باشم و بهت امتیاز منفی بدم کار خوبیه؟!!
بله درسته امتیاز منفی کمترین کاریه که من انجام دادمبد متوجه شدی امتیاز منفی که شما بهشون میدی پاک شه منظورم امتیاز منفی که ایشون بهتون داده دیگه مسخره در مسخرس
من عرض کردم تو پیام خصوصی که بهتره بین خودمون حل بشهدوست عزیز شما سر هیچ بیخودی هیاهو راه انداختی کل انجمن رو شوووراندی و به دردسر انداختی و بسیج کردی.
مسئله خاصی نبوده
از سال 2012 بنده خرید فروش کردم داخل این انجمن مشکلی نبوده الحمدالله.شما بیخودی شلوغش کردی.امتیاز منفی هم دادم چون سر هیچ به من منفی دادی.
حق بود برات انتقال مالکیت نمیزدم.
پست اول چرا پاک شده !؟شما مثل اینکه خوشت میاد کل کل کنی یا وقتت اضافی کرده.
گارد آبرنگی سیلیکونی به ارزش 170 برات فرستادم نو و کارنکرده یه چیزی هم بدهکارت شدم.
یه بار بهت گفتم دوباره میگم گارد نیلکین به ارزش 250 رووو گوشی اشانتیون بود که پدرم خواستن درلحظات آخر منم دادم پدرم.برای شما گارد جایگزین فرستادم در مقدار تقریبی همون قیمت دوست عزیز.
گوشی هم که صحیح و سالم دستت رسید برات انتقال مالکیت هم زدم.
منفی به نامردی و ناحق دادی منم تلافی کردم خدمتت.موفق باشی.
ممنون از شما دوست عزیزپست اول چرا پاک شده !ممنون از شما دوست عزیز
من فردا یه اگهی میزنم مینویسم همراه با این همه اشانتیون بعد موقع ارسال اشانتیون ها رو به پدرم کادو میدم به خریدارم میگم زر نزن بابت اشانتیون هاذکه پولی ندادی گوشیم صحیح و سالمه ملتو.... فرض نکنشما مثل اینکه خوشت میاد کل کل کنی یا وقتت اضافی کرده.
گارد آبرنگی سیلیکونی به ارزش 170 برات فرستادم نو و کارنکرده یه چیزی هم بدهکارت شدم.
یه بار بهت گفتم دوباره میگم گارد نیلکین به ارزش 250 رووو گوشی اشانتیون بود که پدرم خواستن درلحظات آخر منم دادم پدرم.برای شما گارد جایگزین فرستادم در مقدار تقریبی همون قیمت دوست عزیز.
گوشی هم که صحیح و سالم دستت رسید برات انتقال مالکیت هم زدم.
منفی به نامردی و ناحق دادی منم تلافی کردم خدمتت.موفق باشی.
برو قیمتش دربیار ببین چنده قیمتش بعد بگو مسخره.اینم اون قاب جلف مسخرست که فرستادن برام که دست بهش نزدم
خودتو انقدر کوچیک نکن این قاب و پس میفرستم گاردی که قرار بود بفرستی رو بفرست
مشاهده پیوست 1281037