alireza_simkesh
Registered User
- نوشتهها
- 1,705
- لایکها
- 4
ایها الناس من با colorpencil هستمممممممممممممممممممممممممممممممممممم
مگه ما مسخره تو اییم؟!!:lol::lol:
خوب دوستان با وجود گذشتن 5 روز از درخواست من مبنی بر اینکه نظرات تون رو بگید ، حتی حسین و مجتبی هم از زدن پست دراون فروم تبادل نظر خودداری کرده اند
خود دانید ، من کار خودم را خواهم کرد
:hmm:
هیچ توجه کردین وحید داره حساب منو میرسه 130 تا از پستهامو پاک کرده عجب گیری کردیم دست این مدیر جدید :happy: :lol:
حسین جان تعارف رو اینجا بدار کنار ! نه تو محسن رضایی که بخوای به نفع کسی کنار برین و نه مجتبی رفسنجانی که محسن رضایی به نفعش کشید کنار ... قابلیت های هر کدوم از شما به طور جداگانه راهگشای مسیر مدیریته ...
مهرداد جون ما رو هم که بکل فراموش کردی داداش!:happy::blink:
کجایی خبری ازت نیست!
اقا وقاحت هم خوب چیزیه
یعنی چی اینم مثل خودمونه؟ مارو قاطی خودتون نکنید من ادم محترمی هستم...:blink:ااااااااااا جینگولک یعنی چی ؟ این وصله ها به من نمیچسبه ....
والا دانیال جان من نمی دونم چی بگم؛من خودم نظرم رو حسین هست؛حسین رو قبول دارم؛در مورد مدیریت هم بچه های این فروم باید نظر بدن؛چون این فروم مال اونهاست؛من فکر می کنم باید خود دوستان وضعیت مشخص کنند؛من تا جایی که بتونم در خدمت دوستان هستم؛حالا کاربر معمولی باشم یا کاربر فعال یا مدیر،تا جایی که بتونم در خدمت دوستان هستم چون روزی هم کسانی بودند که کلی مطلب به من یاد دادند و به من خیلی کمک کردند و لطف داشتند؛خوب دوستان با وجود گذشتن 5 روز از درخواست من مبنی بر اینکه نظرات تون رو بگید ، حتی حسین و مجتبی هم از زدن پست دراون فروم تبادل نظر خودداری کرده اند
خود دانید ، من کار خودم را خواهم کرد
:hmm:
من هم با حسین موافقم؛شاید بچه ها به نوعی معذبند؛من مخلص حسین هم هستم؛حسین همیشه بزرگوار بوده؛من همیشه از حسین مطلب یاد می گیرم؛فدات بشم معلوم بچه ها نمیان چیزی بنویسند
چون همه با هم دوستن و روشون نمیشه مثلا بگن مجتبی چون فکر میگنن من ناراحت میشم وبلعکس:blush:
نظر من اینه که یه poll مخفی راه بنداز البته این برا قسمت پاکت پسی زشت همیشه اینجا بچه ها خیلی لاتی پشت هم هستند و کار به این چیزها نمیرسه(شکر خدا)
برای همین من باز به نفع مجتبی میگشم کنار
آقا مجتبی تبریک میگم (من اولین نفر بودم):happy:
آقا بحث رو سیاسی کردیا؛فردا دردسر میشه برای ما:lol:حسین جان تعارف رو اینجا بدار کنار ! نه تو محسن رضایی که بخوای به نفع کسی کنار برین و نه مجتبی رفسنجانی که محسن رضایی به نفعش کشید کنار ... قابلیت های هر کدوم از شما به طور جداگانه راهگشای مسیر مدیریته ...
حسین منم تو اون قضیه نظر دادم؛اما متوجه مشکل نشدم؛مگه خدایی نکرده اونجا مشکلی به وجود اومد؟پارسا جان شما تو قضیه مدیر شدن منو فرهاد نبودی:blush:یه سرچ کن اسم تایپیک هم مدیر کیه بود ببین چی شد قضیه
اگر مشگل تعداد مدیر نباشه که خیلی خوب ولی وقتی فقط یکی میخوان مشگل پیدا میشه
تو قسمت قبلی هر کی میومد میگفت فرهاد گل حسین عالی و از این حرفا فقط فکر کنم وحید (rax ) بود که نظرشو منطقی و محکم گفت البته یادم نمیاد قبل انصراف من بود یا بعدش
خلاصه این داستان سر دراز دارد(واگر نه کی از مدیر شدن اون هم تو بخش پاکت پسی بدش میاد:happy
هیچ توجه کردین وحید داره حساب منو میرسه 130 تا از پستهامو پاک کرده عجب گیری کردیم دست این مدیر جدید :happy: :lol:
والاه بحث بحث مفصلیه
من همیشه دوست داشتم رک باشم، پس رک میگم
اتفاقا نباید این قضیه رو کوچک دونست، بحث انتخاب کردن مدیر، بحث مشاوره کردن و خریدن پی دی ای و توصیه و معرفی برنامه نیست
کسی که اینجا به عنوان مدیر انتخاب میشه،تازه نسبت به قبلش و بقیه یه درجه تنزل میکنه
تازه دردسر هاش شروع میشه، چون بار مسئولیت گردنشه، باید تمام وقتش تحت اختیار پی تی باشه
اینجا یه فروم عمومی هستش، باید پی تی از شر بعضی ناپاکی ها دور نگه داره
چیزی که برای همه آشکار اینکه همه ما میفهمیم دکتر چقدر برای اینجا وقت گذاشته
100 جو دوستانه و محترمانه رو مدیر اینجا ایجاد کرده
ولی خوب مطمئنم خودش کلی مشکلات شخصی و معذلک داره، ولی با این حال دکتر خودشو وقف اینجا کرده
این حرفام نصایحی بود به عنوان یه برادر کوچکتر برای حسین جان و مجتبی عزیز که نامزد مدیریت هستند
=-=-=-=-=-=-=-=
در رابطه با رای گیری، راستش منم فکر میکنم بچه ها معذب باشن
بهترین کار صندوق رای هستش
و این صندوق رای چیزی نمیتونه باشه جز پی ام کردن نظرات به دکتر
حسین منم تو اون قضیه نظر دادم؛اما متوجه مشکل نشدم؛مگه خدایی نکرده اونجا مشکلی به وجود اومد؟
بازم در انتها می گم؛بچه های فروم باید تصمیم بگیرن؛نظر اکثریت همیشه مقدم بر هر نظری است؛
هیچی بابا ! شوخی میکنم وحید گلهواقعا ؟! چرا ؟! جرمت چیه ?!
تو چکار داری :hmm: من باهات قهرم حالا ما یه جاپیداکردیم داره بهمون خوش میگذره تو نمیزاری اینا همشون گلن اگه هم مشکلی باشه خودشون میگن :happy: یه نفر یه پتو بده همینجا میخوابم به کسی هم کاری ندارمتو چرا اینجا پست می زنی؟؟ قاطی کردیا پست همه پاک شده بابا ... بحث هارو بیاد گفتگوی آزاد! بچه های اینجا شاید خوششون نیاد
نه بابا ناراحت نیستم دارم شوخی میکنم مثلا پستهام زیاد بشه که چی بشه مهم نیستدويست و خورده اي از پست هاي منم جاي ديگه اي پاك شد اشكال نداره اعتبار آدم به اين چيزا نيست البته خيلي خيلي نارحت شدم اما روزگار هست و مدير هاي جور وا جور ( اشتباهي فك نكنيد دانيال رو ميگما دني كارش درسته )
سلام عزيزم
چه كار كنم دارم به ماشينم ميرسم بعد از عمري از سر تا ته ماشين رو درست كردم كفش رو دارم غالي ميچپونم صندوق عقب رو پتو گذاشم به جا موكت روشم وسايل خونه بعد ديگه چند تا مهتابي با برق 220 و تبديل برق و اينا ديگه يِي سيستمي هم فردا برم ببندم روش آخ آخ اين قسمتش خيلي رفتم تو خرج چه pda كه ميتونستم بخرم ديگه اينكه حسابي اين ماشين ذهن من رو به ودش مشغول كرده و منو از اينجا كنده فعلا
ايشالا رديف بشه ميشم مثل همون قبل البته هيچ .*.* هم نبودما