• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ایها الناس من با colorpencil هستمممممممممممممممممممممممممممممممممممم:D

با سیبیل میونه ای نداری؟؟:D
2i8d4ao.gif
چطوره ؟ نه اینطوری شخصیتم زیر سوال میره :wacko:
بزارید..ممممممم
160.gif

حالا چطوره حسین اقا؟
2chw5mg.gif

:D:D:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
نه بابا نگفتم که اون عکسها ماله سربازیه خوب اون که ضایعس اینجوری بری پادگان ...... :eek:
گفتم یعنی وقتی این احساس رو پیدا میکنی جای من بودی چه میکردی :cool:
حرف از ریش شد :D
وااای ریش :happy:
ریش
راستی منم ریش میزارم خیلی خفن میشم
یه بار با ریش بودم یه جفت دختر پسر و همچین ترسوندم که دیگه اینورا پیداشون نمیشه راستش بعدا دلم به حال اونایی که کارشون اینه سوخت گفتم عجب بدبختییه بقیه از آدم بترسن :eek:
یه بار امتحان کنید ریش بزارین نمیخواد لباستون حالا فرقی کنه ولی گوشیتون رو بگیرین دستتون که وقتی نگاهشون کردین حواسشون بره به گوشیتون بعد کافیه یه لحظه صبر کنین نگاشون کنین خودشون حساب کار میاد دستشون بعد یا گوشیرو بیارین بالا صحبت کنین یا برین طرفشون . جیم فنگ میشن :lol:
ولی عوارض بعدیش پای خودتون :D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
هیچ توجه کردین وحید داره حساب منو میرسه :( 130 تا از پستهامو پاک کرده عجب گیری کردیم دست این مدیر جدید :happy: :lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
واقعا ؟! چرا ؟! جرمت چیه :D ?!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دوستان با وجود گذشتن 5 روز از درخواست من مبنی بر اینکه نظرات تون رو بگید ، حتی حسین و مجتبی هم از زدن پست دراون فروم تبادل نظر خودداری کرده اند

خود دانید ، من کار خودم را خواهم کرد
:hmm:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب دوستان با وجود گذشتن 5 روز از درخواست من مبنی بر اینکه نظرات تون رو بگید ، حتی حسین و مجتبی هم از زدن پست دراون فروم تبادل نظر خودداری کرده اند

فدات بشم معلوم بچه ها نمیان چیزی بنویسند:)

چون همه با هم دوستن و روشون نمیشه مثلا بگن مجتبی چون فکر میگنن من ناراحت میشم وبلعکس:blush:

نظر من اینه که یه poll مخفی راه بنداز:) البته این برا قسمت پاکت پسی زشت :rolleyes: همیشه اینجا بچه ها خیلی لاتی پشت هم هستند و کار به این چیزها نمیرسه:)(شکر خدا):rolleyes:

برای همین من باز به نفع مجتبی میگشم کنار:)

آقا مجتبی تبریک میگم (من اولین نفر بودم):):happy:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
هیچ توجه کردین وحید داره حساب منو میرسه :( 130 تا از پستهامو پاک کرده عجب گیری کردیم دست این مدیر جدید :happy: :lol:

تو چرا اینجا پست می زنی؟؟ قاطی کردیا :lol: پست همه پاک شده بابا ... بحث هارو بیاد گفتگوی آزاد! بچه های اینجا شاید خوششون نیاد :blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسین جان تعارف رو اینجا بدار کنار ! نه تو محسن رضایی که بخوای به نفع کسی کنار برین و نه مجتبی رفسنجانی که محسن رضایی به نفعش کشید کنار ... قابلیت های هر کدوم از شما به طور جداگانه راهگشای مسیر مدیریته ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان تعارف رو اینجا بدار کنار ! نه تو محسن رضایی که بخوای به نفع کسی کنار برین و نه مجتبی رفسنجانی که محسن رضایی به نفعش کشید کنار ... قابلیت های هر کدوم از شما به طور جداگانه راهگشای مسیر مدیریته ...

پارسا جان شما تو قضیه مدیر شدن منو فرهاد نبودی:blush:یه سرچ کن اسم تایپیک هم مدیر کیه بود ببین چی شد قضیه:)

اگر مشگل تعداد مدیر نباشه که خیلی خوب ولی وقتی فقط یکی میخوان مشگل پیدا میشه:cool:

تو قسمت قبلی هر کی میومد میگفت فرهاد گل حسین عالی و از این حرفا فقط فکر کنم وحید (rax ) بود که نظرشو منطقی و محکم گفت البته یادم نمیاد قبل انصراف من بود یا بعدش:rolleyes:

خلاصه این داستان سر دراز دارد:p(واگر نه کی از مدیر شدن اون هم تو بخش پاکت پسی بدش میاد:happy:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسین جان نمیخوام بگم ایشالله هر چی حقه و اینا ... اما اینم هست که قابلیت های افراد با هم فرق میکنه !!!

یه کارگردان کمونیست با امپریالسیت یه فیلمنامه رو یه جور نمی سازن !!! نه تو نه مجتبی هیچ ربطی به اون 2 نگرش ندارید و فقط یه مثال بود !
اما میخوام بگم اگه دکتر قصد مدیر کردن یک نفر رو داشته باشه ، عجیبه که از قصه ی فرهاد نکته ای بر نداشته ...
که بعید میدونم دکتر توجه نکرده باشه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد جون ما رو هم که بکل فراموش کردی داداش!:happy::blink:
کجایی خبری ازت نیست!

سلام عزيزم:rolleyes:

چه كار كنم :blush: دارم به ماشينم ميرسم بعد از عمري :D از سر تا ته ماشين رو درست كردم :D كفش رو دارم غالي ميچپونم:D صندوق عقب رو پتو گذاشم به جا موكت روشم وسايل خونه :D بعد ديگه چند تا مهتابي با برق 220 و تبديل برق و اينا :D ديگه يِي سيستمي هم :D فردا برم ببندم روش آخ آخ اين قسمتش خيلي رفتم تو خرج :happy: چه pda كه ميتونستم بخرم :D ديگه اينكه حسابي اين ماشين ذهن من رو به ودش مشغول كرده و منو از اينجا كنده فعلا
ايشالا رديف بشه ميشم مثل همون قبل :lol: البته هيچ .*.* هم نبودما :wacko:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اقا وقاحت هم خوب چیزیه
2mo5pow.gif

یعنی چی اینم مثل خودمونه؟ مارو قاطی خودتون نکنید من ادم محترمی هستم...:blink:ااااااااااا جینگولک یعنی چی ؟ این وصله ها به من نمیچسبه ....:D:D:D

:p:D:D:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

والا دانیال جان من نمی دونم چی بگم؛من خودم نظرم رو حسین هست؛حسین رو قبول دارم؛در مورد مدیریت هم بچه های این فروم باید نظر بدن؛چون این فروم مال اونهاست؛من فکر می کنم باید خود دوستان وضعیت مشخص کنند؛من تا جایی که بتونم در خدمت دوستان هستم؛حالا کاربر معمولی باشم یا کاربر فعال یا مدیر،تا جایی که بتونم در خدمت دوستان هستم چون روزی هم کسانی بودند که کلی مطلب به من یاد دادند و به من خیلی کمک کردند و لطف داشتند؛
در این رابطه هم فکر می کنم خود دوستان باید تصمیم بگیرند؛

فدات بشم معلوم بچه ها نمیان چیزی بنویسند:)

چون همه با هم دوستن و روشون نمیشه مثلا بگن مجتبی چون فکر میگنن من ناراحت میشم وبلعکس:blush:

نظر من اینه که یه poll مخفی راه بنداز:) البته این برا قسمت پاکت پسی زشت :rolleyes: همیشه اینجا بچه ها خیلی لاتی پشت هم هستند و کار به این چیزها نمیرسه:)(شکر خدا):rolleyes:

برای همین من باز به نفع مجتبی میگشم کنار:)

آقا مجتبی تبریک میگم (من اولین نفر بودم):):happy:
من هم با حسین موافقم؛شاید بچه ها به نوعی معذبند؛من مخلص حسین هم هستم؛حسین همیشه بزرگوار بوده؛من همیشه از حسین مطلب یاد می گیرم؛

آقا بحث رو سیاسی کردیا؛فردا دردسر میشه برای ما:lol:
پارسا جان شما تو قضیه مدیر شدن منو فرهاد نبودی:blush:یه سرچ کن اسم تایپیک هم مدیر کیه بود ببین چی شد قضیه:)

اگر مشگل تعداد مدیر نباشه که خیلی خوب ولی وقتی فقط یکی میخوان مشگل پیدا میشه:cool:

تو قسمت قبلی هر کی میومد میگفت فرهاد گل حسین عالی و از این حرفا فقط فکر کنم وحید (rax ) بود که نظرشو منطقی و محکم گفت البته یادم نمیاد قبل انصراف من بود یا بعدش:rolleyes:

خلاصه این داستان سر دراز دارد:p(واگر نه کی از مدیر شدن اون هم تو بخش پاکت پسی بدش میاد:happy:)
حسین منم تو اون قضیه نظر دادم؛اما متوجه مشکل نشدم؛مگه خدایی نکرده اونجا مشکلی به وجود اومد؟
بازم در انتها می گم؛بچه های فروم باید تصمیم بگیرن؛نظر اکثریت همیشه مقدم بر هر نظری است؛

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

دويست و خورده اي از پست هاي منم جاي ديگه اي :D پاك شد اشكال نداره اعتبار آدم به اين چيزا نيست :D البته خيلي خيلي نارحت شدم :D اما روزگار هست و مدير هاي جور وا جور :D ( اشتباهي فك نكنيد دانيال رو ميگما دني كارش درسته ) :rolleyes:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
والاه بحث بحث مفصلیه
من همیشه دوست داشتم رک باشم، پس رک میگم
اتفاقا نباید این قضیه رو کوچک دونست، بحث انتخاب کردن مدیر، بحث مشاوره کردن و خریدن پی دی ای و توصیه و معرفی برنامه نیست

کسی که اینجا به عنوان مدیر انتخاب میشه،تازه نسبت به قبلش و بقیه یه درجه تنزل میکنه
تازه دردسر هاش شروع میشه، چون بار مسئولیت گردنشه، باید تمام وقتش تحت اختیار پی تی باشه
اینجا یه فروم عمومی هستش، باید پی تی از شر بعضی ناپاکی ها دور نگه داره
و از همه مهمتر واسه اینهمه کاری که میکنه دست مزدی نمیگیره

چیزی که برای همه آشکار اینکه همه ما میفهمیم دکتر چقدر برای اینجا وقت گذاشته
100 در صد جو دوستانه و محترمانه رو مدیر اینجا ایجاد کرده
ولی خوب مطمئنم خودش کلی مشکلات شخصی و معذلک داره، ولی با این حال دکتر خودشو وقف اینجا کرده

این حرفام نصایحی بود به عنوان یه برادر کوچکتر برای حسین جان و مجتبی عزیز که نامزد مدیریت هستند

=-=-=-=-=-=-=-=
در رابطه با رای گیری، راستش منم فکر میکنم بچه ها معذب باشن
بهترین کار صندوق رای هستش
و این صندوق رای چیزی نمیتونه باشه جز پی ام کردن نظرات به دکتر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والاه بحث بحث مفصلیه
من همیشه دوست داشتم رک باشم، پس رک میگم
اتفاقا نباید این قضیه رو کوچک دونست، بحث انتخاب کردن مدیر، بحث مشاوره کردن و خریدن پی دی ای و توصیه و معرفی برنامه نیست

کسی که اینجا به عنوان مدیر انتخاب میشه،تازه نسبت به قبلش و بقیه یه درجه تنزل میکنه
تازه دردسر هاش شروع میشه، چون بار مسئولیت گردنشه، باید تمام وقتش تحت اختیار پی تی باشه
اینجا یه فروم عمومی هستش، باید پی تی از شر بعضی ناپاکی ها دور نگه داره

چیزی که برای همه آشکار اینکه همه ما میفهمیم دکتر چقدر برای اینجا وقت گذاشته
100 جو دوستانه و محترمانه رو مدیر اینجا ایجاد کرده
ولی خوب مطمئنم خودش کلی مشکلات شخصی و معذلک داره، ولی با این حال دکتر خودشو وقف اینجا کرده

این حرفام نصایحی بود به عنوان یه برادر کوچکتر برای حسین جان و مجتبی عزیز که نامزد مدیریت هستند

=-=-=-=-=-=-=-=
در رابطه با رای گیری، راستش منم فکر میکنم بچه ها معذب باشن
بهترین کار صندوق رای هستش
و این صندوق رای چیزی نمیتونه باشه جز پی ام کردن نظرات به دکتر

خوب دوستان ، به نظرم کامل تر از همه نظر داد جواد

در ضمن ، مجتبی و حسین همچنان تعارف دارند.

مانی هم از همه بهتر گفت که می بایست به این فکر کنید که هر کدوم می توانید چه چیز هایی به فروم اضافه کنید
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین منم تو اون قضیه نظر دادم؛اما متوجه مشکل نشدم؛مگه خدایی نکرده اونجا مشکلی به وجود اومد؟
بازم در انتها می گم؛بچه های فروم باید تصمیم بگیرن؛نظر اکثریت همیشه مقدم بر هر نظری است؛

نه مجتبی جان اتفاق چیه همه چیز به خوبی و خوشی تمام شود و همه راضی بودن:)

من این قضیه رو گفتم که تا قبل از اینکه من انصرف بدم بچه ها میومدن و میگفتن مثلا فرهاد خیلی کارش درسته حسین اینکارست وو......:)

هیچکی نمیگفت که مثلا حسین یا فرهاد:)(همه بچه ها میگفتن به به ،به این انتخاب دانیال که فرهاد و حسین رو انتخاب کرد هیچکی نمیگفت حالا این دو نفر انتخاب شدن کدوم بهتر عمل میگنن:)

مثل مهرداد مثال میزنم که یه عمر باهم رفیقیم :)این بنده خدا میگفت فرهاد فکر میگرد من ناراحت میشم و بلعکس برا همین کار جلو نمیرفت اینجا من نشستم فکر کردم که باید چی کار کنم که این اتفاق به بهترین شگل رد بشه:)

به این نتیجه رسیدم که باید یه کدوم از ما کنار بگشیم تا بچه ها هم کلی از مدیر بعدی تعریف کنن که دانیال بیش ادمین ها قدرت چونه زنی داشته باشه هم هیچکس برا تبریک گفتن و... معضب نباشن:)

براهمین اولین تبریک هم من به فرهاد گفتم:)

خلاصه این قضیه هم عین اون شده حالا بیا نظر بده که بهترین کار چی هست:cool:

من الان میگم برا اینکه این موضوع به خوبی به راحتی دوستانه و..... تمام بشه من از دانیال تشگر میگنم که منو قبول کرد و با رضایت کامل انصراف میدم:)(مهم اینه که بخش متحد باشه):)

راستی این عناوین اگر ماندنی بود به منو تو نمیرسید مجتبی جان:)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا ؟! چرا ؟! جرمت چیه :D ?!
هیچی بابا ! :D شوخی میکنم وحید گله
فقط چون داره اون فروم رو تر و تمیز میکنه و بهش میرسه ضربشو ماها میخوریم دیگه :eek: یک دفعه وقتی یک تاپیک رو شوت میکنه کلی از پستهامون رو هم از دست میدیم من بیچاره تازه داشتم کیف میکردم که 4 رقمی شدم :(
با اینکه اصلا برام مهم نیست ولی خودمونیم آدم لذت میبره . نه ؟
اگه این یک سال خورده رو نرفته بودم الان از همتون پستهام بیشتر بود :p اگه منم دو سه روز دیگه دوباره میرسم همونجا :
o
تو چرا اینجا پست می زنی؟؟ قاطی کردیا پست همه پاک شده بابا ... بحث هارو بیاد گفتگوی آزاد! بچه های اینجا شاید خوششون نیاد
تو چکار داری :hmm: من باهات قهرم :D حالا ما یه جاپیداکردیم داره بهمون خوش میگذره تو نمیزاری :D اینا همشون گلن اگه هم مشکلی باشه خودشون میگن :happy: یه نفر یه پتو بده همینجا میخوابم به کسی هم کاری ندارم :D
دويست و خورده اي از پست هاي منم جاي ديگه اي پاك شد اشكال نداره اعتبار آدم به اين چيزا نيست البته خيلي خيلي نارحت شدم اما روزگار هست و مدير هاي جور وا جور ( اشتباهي فك نكنيد دانيال رو ميگما دني كارش درسته )
نه بابا ناراحت نیستم دارم شوخی میکنم مثلا پستهام زیاد بشه که چی بشه مهم نیست

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيزم

چه كار كنم دارم به ماشينم ميرسم بعد از عمري از سر تا ته ماشين رو درست كردم كفش رو دارم غالي ميچپونم صندوق عقب رو پتو گذاشم به جا موكت روشم وسايل خونه بعد ديگه چند تا مهتابي با برق 220 و تبديل برق و اينا ديگه يِي سيستمي هم فردا برم ببندم روش آخ آخ اين قسمتش خيلي رفتم تو خرج چه pda كه ميتونستم بخرم ديگه اينكه حسابي اين ماشين ذهن من رو به ودش مشغول كرده و منو از اينجا كنده فعلا
ايشالا رديف بشه ميشم مثل همون قبل البته هيچ .*.* هم نبودما

نکنه جو PIMP MY RIDE گرفتت! بیخیال باباااااا

در رابطه با رای گیری برای مدیریت همون طور که قبلا هم اجرا شد !

جایی برای کنار کشیدن یا استفا دادن یا حتی معذب بودن بچه ها برای انتخاب نخواهد بود چون به هر نحوی هر کس انتخاب بشه هیچ اختلال و مشکلی توی رابطه ها و دوستی ها نخواهد شد چون همه با هم یرنگ هستن و هر کس مدیر بشه همه براش خوشحال خواهند شد و هیچ جایناراحتی نخواه بود
و مسئله بعد این هست که وقتی کسی مدیر میشه مسئولیت سنگینی رو باید بپزیره و در قبالش جوابگو! و کسانی که نامزد میشن باید این مسایل رو در نظر بگیرن!
و برای این امر چند چیز مهم هست!
1. و از همه مهمتر وقت آزادی که بتونه به سازماندهی و مدیریت بخش بپرتازه!
2.سطح علمی که در این رابطه یک آچار فرانسه باسه و بتونه در بیشتر قسمتها صاحب نظر باشه!که همه دوستان اینجورین مشالا!!!!:p
3. ایده و راهکارهای خوب برای بهبود و پیشرفت بخش و قدرتو زمان ایجاد اون!
و ........

که بنظر من قسمت اول از همه چیز مهم تر هست چون با این مسئله زیاد برخورد کردیم!!!!!

و حالا نظر من! مجتبی و حسین هر دو از دوستای خوب من هستن و هر دو رو مدت های مدیدی هست میشناسم!و هر دو برای عزیز هستند!

و نظر من روی حسین هست برای مدیریت! و دلیل هم این که به نحوی بیشتر از مجتبی عزیز وقت میکنه به فروم سر بزنه!و همینطور در دوره قبلی انتخاباتی یکی از نامزد ها بود:D:happy::f34r:

بالا