- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
@ شهرام : تنها تو کوچه نریا ...
سلام داداشبرگشت علیرضا رو بهش تبریک میگم
و ممنون از بزرگواری مدیرمون دانیال عزیز
=-=-=-=-=
فقط یه درخواست کوچیک از مدیرای بخشمون دارم
اگه یکیتون آنلاین شد این بحث کوچیک و بچه محلی پارسا و شهرام رو قیچیش کنید لطفا
من به شخصه دوست ندارم یه آدم قریبه بیاد و این بحث (که سو تفاهمی بیش نبود) رو بین دو تا از بچه های نیک اینجا ببینه
فقط یه درخواست کوچیک از مدیرای بخشمون دارم
اگه یکیتون آنلاین شد این بحث کوچیک و بچه محلی پارسا و شهرام رو قیچیش کنید لطفا
من به شخصه دوست ندارم یه آدم قریبه بیاد و این بحث (که سو تفاهمی بیش نبود) رو بین دو تا از بچه های نیک اینجا ببینه
یه سلام مخصوص برای مجتبی عزیز، چون من یکی خیلی دلم براش تنگ شده بود، کجا بودی مدیر! :دی
ممنون بابت قیچی کردنت و حفظ این دوستیها بین بچه ها
حسین جان سلام
اینارو ول کن. هیچکی مارو ماچ نکرد. هیچکی منو دوس نداره :اشک
من راستش یکمی در مورد رفتار هام باید تجدید ِ نظر کنم ، متاسفانه با کوچیک ترین چیزی شاکی میشم ...
از شهرام که بزرگتر ِ من هست معذرت میخوام بخاطر ِ حرفام ...
به قول ِ فرانکی ، عبیدیم .
امیدوارم منو ببخشه ، به همه قول میدم که دیگه تکرار نشه و فقط در جهت ِ موفقیت ِ اینجا تلاش کنم .
شرمنده ی همه تونم بخصوص شهرام .
:heart:
@ شهرام
شهرام جان خیلی مخلصیم
جایه دوری نیستم ، پاتو از زمین برداری ما رو اون زیر میرا میبنی ، خدا رو شکر جامون خوبه!
چه خبر، راستی چرا پست مدیریت رو پس دادی؟
.
.
.
@ پارسا
این پسره جیگره منه
تک ماه یه دونه (به قول یکی از دوستام : کاش من یه دست نداشتم ولی خشگلی و مرام و سواد و .... تو رو داشتم ) چقدر من این آشتی کردنها رو دوست دارم! (اسمایلی که داره از چشاش اشک شوق میریزه و در عین حال کلی خوشحاله)
@ شهرام
شهرام جان خیلی مخلصیم
جایه دوری نیستم ، پاتو از زمین برداری ما رو اون زیر میرا میبنی ، خدا رو شکر جامون خوبه!
چه خبر، راستی چرا پست مدیریت رو پس دادی؟
@ مجتبی
مجتبی جان خیلی ارادات دارم بهت
من هم مثل خودت میام و پستها رو میخونم ولی خوب وقتی میبینم اطلاعات بچه ها اینجا اونقدر بالاس که اصلا روم نمیشه پست بزنم
راستی میدونی یه تشکر دیگه بهت بدهکارم، بخاطر اون مشورتی که بهم دادی
الان تازه فهمیدم این همونی بود که من دنبالشم، میخام وقتی خوندنش تموم شد بازم همونو ادامه بدم
ممنون برای اون مشورت و راهنماییت
@ پارسا
این پسره جیگره منه
تک ماه یه دونه (به قول یکی از دوستام : کاش من یه دست نداشتم ولی خشگلی و مرام و سواد و .... تو رو داشتم ) چقدر من این آشتی کردنها رو دوست دارم! (اسمایلی که داره از چشاش اشک شوق میریزه و در عین حال کلی خوشحاله)
@ مجتبی
مجتبی جان خیلی ارادات دارم بهت
من هم مثل خودت میام و پستها رو میخونم ولی خوب وقتی میبینم اطلاعات بچه ها اینجا اونقدر بالاس که اصلا روم نمیشه پست بزنم
راستی میدونی یه تشکر دیگه بهت بدهکارم، بخاطر اون مشورتی که بهم دادی
الان تازه فهمیدم این همونی بود که من دنبالشم، میخام وقتی خوندنش تموم شد بازم همونو ادامه بدم
ممنون برای اون مشورت و راهنماییت
اینارو ول کن. هیچکی مارو ماچ نکرد. هیچکی منو دوس نداره :اشک