قربان بازنشستگی من به درخواست خودم بوده است و از این بابت عمیقا ً از همه شما پوزش می خواهم باور بفرمایید که مشغله زندگی اجازه نمی دهد که در چنین سمتی در خدمت باشم ولی همواره از هم صحبتی با شما لذت خواهم برد
قربان بازنشستگی من به درخواست خودم بوده است و از این بابت عمیقا ً از همه شما پوزش می خواهم باور بفرمایید که مشغله زندگی اجازه نمی دهد که در چنین سمتی در خدمت باشم ولی همواره از هم صحبتی با شما لذت خواهم برد
سلام مهرداد جان؛دلم برات تنگ شده؛دیگه نه تماتس می گیری نه اس ام اس می دی؛خودت گوشی وارد می کنی دیگه زنگ نمی زنی قیمت بگیری؛
من هم خوبم خدا رو شکر؛درگیر کار و درس و زندگیم؛هستم در خدمت تو و باقی دوستان؛:happy:
این ترد خودش به تنهایی یه زندگیه ....
والا اونجا هم احساس میکنم خیلی مثل قبل فعال نباشه !خب دیگه کوچِ بچه ها به اچ یو .... انتظار دیگه ای از این بخش داری ؟
الان که فکر میکنم اون زمان اینجا فعال ترین بخش فروم بود، این ما بودیم که اولین بار بخش گفتگوی آزاد بخش فلان رو راه انداختیم که دیگر بخش ها از رو ما اینکار رو کردن، چه جمع با عشقی بود اینجا همه با جنبه، با سواد، با مرام.....
بچه ها دچار مشغله ی زندگی شدن؛ نیستن دیگه!!!
بچه ها یه برنامه بزاریم مثل قبل همه دور هم جمع بشیم....
تولد مجتبی هست..
تبریک میگم مجتبی جان
ما که وفادار موندیم اونبر :دی
یادش بخیر چه برو بیایی داشت این بخش و مخصوصاً این ترد.
با عرض احترام خدمت مجتبی ِ عزیز و همچنین حاج حسین ِ خوش قول.
چطوری مهرداد جان؛اوضاع رو به راهه؟
امیدوارم هر جا هستی موفق و سلامت باشی؛
مرسی مجتبی جان ... هر وقت میای اونبر چیزی مینویسی خیلی خوشحال میشم ...
یادم میمونه که یه چیزایی یه جاهایی نباید ازبین بره :blush: کلا خیلی خوبه ... مرسی ... اومدنت خودش یه درسه
:happy: