ایشالا که هر چه زودتر خوب بشید. برید الکام÷ صفا کنید عکس بگیرید بذارین ما هم صفا کردن دوستان رو ببینیم.چقدر دیر به فکر هماهنگ کردن افتادید؛اما شاید من هم بیام؛با وجود اینکه گلودرد شدیدی دارم و فکر می کنم دکتر فردا و پس فردا رو مرخصی بهم بده،
ایشالا که هر چه زودتر خوب بشید. برید الکام÷ صفا کنید عکس بگیرید بذارین ما هم صفا کردن دوستان رو ببینیم.چقدر دیر به فکر هماهنگ کردن افتادید؛اما شاید من هم بیام؛با وجود اینکه گلودرد شدیدی دارم و فکر می کنم دکتر فردا و پس فردا رو مرخصی بهم بده،
مرسی دوست عزیز،انشاله شما هم همیشه سلامت باشید و دچار بیماری نشید.ایشالا که هر چه زودتر خوب بشید. برید الکام÷ صفا کنید عکس بگیرید بذارین ما هم صفا کردن دوستان رو ببینیم.
آقا تو امضاتون رام تایتن 2 رو 25 مگ زدید؟:blink:احتمالا" اشتباه لپی هست؛خوش به حالتون من خیلی دوست داشتم میتونستم بیام ...اما حیف خیلی گرفتارم جای مارو هم خالی کنید
آقا پس شما هم مثل من دچار سرماخوردگی هستید؛من نیم ساعت پیش دو عدد آمپول زدم و فردا هم باید بزنم؛دکتر فردا رو هم بهم استراحت داده؛سلام
من دیروز رفته بودم نمایشگاه ...
متاسفانه بچه های بخش PPC خیلی کم بودند ...
یه برنامه بزارین هماهنگ کنیم همدیگرو یه جا ببینیم ...
تجربه جالبیه که دوستان مجازی رو از نزدیک و به صورت Real ببینید ...
منم با اینکه سرما خوردم اگه بیاین باز هم دوست دارم بیام ...
خوشحال می شم ببینمتون
آقا تو امضاتون رام تایتن 2 رو 25 مگ زدید؟:blink:احتمالا" اشتباه لپی هست؛
خیلی ناراحت شدم ...اصلا پاکش میکنم
خیلی ناراحت شدم ...اصلا پاکش میکنم
جدای از شوخی،امضاتون رو نگاه کنید،رام رو 25 زدید،
حالا شاید دلیلی وجود داره؛
ولی پاکش کنی با کلاس تره:lol:
من پايم بدجور.آقا بیاین بریم الکامپ ، فردا آخرین روزشه هاااااااااا
میگم ولی بی معرفتیه ها من اونروز گفتم بیاید هیچ خبری ازتون نشد فقط امیر آقا اومده بود کلی حال کردیم جاتون خالی بود به خدا حالا میخواید بدون من برید ؟
ولی حیف چند تا شبکه پیدا کرد ppc ولی هیچ کدوم به اینترنت کانکت نشد . آبروریزیه خوب اینهمه تشکیلات خوب یه خارجکی هم بخواد وصل شه میخنده خوب
در کل اگه میرید به فکر این باشید که باهم برید تا بهتون خوش بگذره و الا نممایشگاه همچین هم تاپ نیست که منو شما انتظار داریم فقط خستگیه برگشتنش میمونه برا آدم اونم چه برگشتنی تا نبینید نمیفهمید دیگه جون نمونده بود برامون
اگر رفتین امیدوارم خوش بگذره عوض من هم زیارت کنین
شما خوب چرا با ماشین نمیرین که برگشتن به مشکل نخورین؟!
ایولمن خودم 9 سال بندرعباس زندگی کردم ... هر لحظه بال بال میزنم تا یه روزی برگردم اونجا از این شهر نفرین شده در بیام ...
خیلی باحال بود