- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
با عرض معذرت میخواستم بگم منم خودم هنوز تازه وارد محسوب میشم ولی برای یاری شما افراد کوشا این اجازه رو احساس کردم از شما دارم که سیگنچر انونس رو برای راهنمایی افراد دیگه بزارم
با تشکر
با تشکر
امروز چقدر اینجا خلوت بود کسی نبود
کجا رفتید بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟:f34r:
مجید بیا ببینم چی میگی
قهر چی ما پاشدیم این همه راه آمدیم اصفهان اونوقت تو پا شدی آمدی تهران
من باید قهر باشم یا تو؟؟؟؟؟
اونم از فرودگاه هتون که ساعت 10:50 دقیقه شب پرواز داشتم 5 ساعت تاخیر داشت منم با زن و بچه وسط اون فرودگاه با اون همه بار و خستگی فقط فحش بود که به این ..... میدادم:wacko:
حالا کی باید طلبکار باشه؟؟؟؟
خب اومدم
اون تهران رفتن که دیگه دست من نبود میخواستی هفته ی پیش اینقدر مهمونی و اینا نرید تا میشد یه قراری بزاریم
تازشم من اس ام اس دادم که آیا تا جمعه عصر اصفهان می باشی؟ که جواب ندادی اگه میبودی من جمعه عصر میرسیدم اصفهان
خیلی هم فرودگاهمون خوبهدر 20 سال اخیر این اولین تاخیریه که داشته
مجید جان دلبندم من سند مسیج رو دارم که برات نوشته بودم ببینم چی میشه :blush:
بعدش تو که اصفهانی ها رو بهتر از من میشناسی اگر خدایی نگرده خدایی نکرده بیوفتی از برج 11 طبقه و 1 چشم 2 دست 2 پا و.... نابود بشن باز اگر چون کوچیک تر هستی و حتما هر دفعه برای بازدید باید خانه معظم له را روشن و مونور فرمایی حالا بگو ببینم منی که فک وفامیل خانمم نصف اصفهان رو قرق کردن و نمیدونم برا خودشون برو بیای دارن میتونم نرم:blush:
خدا بداد برسه تهرانی که از اصفهان زن میگیره
حسین جان این جمله رو یادم باشه حتما به یه نفر بگم
الان پشیمونی ؟
میگن به اصفهانی زن نده
اما از اصفهانی زن بگیر!!
(شایدم برعکس!)
من که باشم میگم فقط اصفهانی رو به اصفهانی وصلت بدید :blush: ولا غیر
شدیدا هستم باهات
مجید جان دلبندم من سند مسیج رو دارم که برات نوشته بودم ببینم چی میشه :blush:
بعدش تو که اصفهانی ها رو بهتر از من میشناسی اگر خدایی نگرده خدایی نکرده بیوفتی از برج 11 طبقه و 1 چشم 2 دست 2 پا و.... نابود بشن باز اگر چون کوچیک تر هستی و حتما هر دفعه برای بازدید باید خانه معظم له را روشن و مونور فرمایی حالا بگو ببینم منی که فک وفامیل خانمم نصف اصفهان رو قرق کردن و نمیدونم برا خودشون برو بیای دارن میتونم نرم:blush:
خدا بداد برسه تهرانی که از اصفهان زن میگیره
اولا سلام
دوما اگر مشکل شما دست و پاي شکسته است که اصفهاني ها همه امکانات رو فراهم مي کنند تا شما با همون وضعتون بتونيد اداي احترام کنيد
سوما مي تونم بپرسم شما چرا از اصفهان زن گرفتيد
چهارم آيا مي دونيد همين ديد وبازديدها يکي از اصيل ترين فرهنگهاي ايران باستانه که در اصفهان و در خانواده همسرتون هست
پنجم مگه خانمتونو ببينم:f34r:
ششم تهراني ها که ما ديديم يا ترکند يا شمالي يا .......
حسین خان فقط کافیه یه روزی خانم شما رو من ببینم
تمام اینا رو الان ثبت و ظبط میکنم
:medieval:h34r2::rambo:
من در برابر هرگونه بي احترامي به شهر اصفهان مقاومت مي کنم
تازه هم اون پرواز کذايي که مي گيد پا قدمي شما بود چه طور دفعات قبلي اين جور نشده بود
امان از اين بچه تهروني ها ............
profixus حسین خان فقط کافیه یه روزی خانم شما رو من ببینم
تمام اینا رو الان ثبت و ظبط میکن
دوستان من بازهم گرفتار شدم،تبلت من پس از پاکت پی سیم دچار مشکل شده و فعلا" تو خونه زیاد به اینترنت نمی تونم بیام(خواهر و برادرم می گن خودشون کار دارن)بنابراین اکثرا" از طریق کامپیوتر اداره میام،دوستان دعا کنند مشکلات ما حل گردد انشاله
موفق باشید.