• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بچه ها اینو دیدین ؟ بشقاب پرنده تو مالزی ...
من که دفعه اول چشام اندازه توپ فوتبال شد :blink::blink::blink:

بنده با دیدن این کلیپ یاد خاطرات جونی مون افتادم :happy: (حالا هیچکی ندونه، ملت فکر میکنن سن خر پیر رو دارم:lol:)
دست پارسا جان درد نکنه که زحمت آپلودش و کشید

یادش بخیر فکر کنم 8 یا 9 سال پیش وقتی که از 13 به در خسته و کفته برگشته بودیم به خونه ای ویلایی عمو محترممون
بنده به خاطر اقتضای سنیم! (جمله رو::lol:) از فرط شیطنت و خستگی ولو شده بودم تو حیاطشون و داشتم آسمان تمییز و پرستاره رو نیگاه میکردم و به این که چقدر اون روز بهم خوش گذشته بود داشتم واسه خودم فکر میکردم و گاها بلند بلند فکر میکردم و میخندیدم!:D
که نمیدونم چی شد یهو چشمام افتاد به یه ستاره خیلی بزرگ و گرد نورانی که بنده رو ازاین حالت :lol: یهو تبدیل کرد به این :blink: حالت
البته این چیزی که تو آسمون دیدم به همه چیز شباهت داشت الی ستاره !
یه شی گرد که توی خودش یه گردی دیگه داشت و حاله ای کوچک نورانی که دور همون شی گرد فید شده بود

نمیدونم چی شد که یهو بصورت زیگ زاگ به صورت چپ و راست به سمت جنوب حرکت کرد و دقیقا بعد از ششمین حرکتش به همین صورتی که تو این کلیپ بودش غیب شد!:blink:

بنده به قد دو تا انگشت سبابه فکر کنم رو سرم شاخ در اورده بودم:blink: :hmm:
مونده بودم از هیجان داد بزنم و برم به همه بگم
یا نه! نگم سنگین ترم، فک و فامیل میگن این بابا از بس ورجه ورجه کرده که عقل دیگه از سرش پریده
اون قضیه رو که دیدم جز چند نفر (کمتر از انگشتهای دست) به کسی نگفته بودم الی تا امروز که تو پی تی گفتم، فکر کنم خواجه حافظ شیرازی هم دیگه باید فهمیده باشه :happy:

البته تو این دوره و زمونه کی که باور نکنه
انقدر ملت عزیزمون چیزای عجیب و غریب تر از ایناشو دیدن که دیگه یه نعلبکی زپرتی تو آسمان براشون دیگه اهمیتی نداره!:blush:

راستی پست دویستمم مبارک باشه ! :D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آی وحید گفتی آدم دلش لک میزنه واسه یه تاپیک درست و حسابی تو اون قسمت
راستی پست دویستمم مبارک باشه !
مبارک باشه ولی من نفهمیدم کی این پست هزارم رو رد کردم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از چند تا سایت تورنت 3-4 تا مستند یه ساعته ی جدید از همین بشقاب مشقابا گرفتم ... بعضی شبا دیگه گربه های کوچه رو هم موجودات فضایی میبینم ... توی یکی از مستندها ( مال 2006 ) از حرف زدن موجودات اونوری گفت صداشونم گذاشت ( اوخییی ) ، باید حدس زده باشید دیگه سوسک که میاد تو خونه گوشامو تیز میکنم شاید یه چیزی گفت !!! :blink:
خلاصه فکر کنم تا هفته دیگه تو جرات نکنم توی بشقاب غذا بخورم ... :hmm:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
نه بابا دانيـال جان خودش ميدونه چه كار كنه. كار خودشو چند ساله بلده و به حرف من تنها توي عمل انجام شده گير نمي كنه
247.gif
بچه ها همه با هم حسين
247.gif

ميگم حسين جان نياي بعدا بگي من زنم نميزاره مدير باشم و كارم زياد هست و اين حرفا

از فردا كار رو تعطيل ميكني
4fvfcja.gif
خانومي هم خونه پدر زن
4fvfcja.gif
احتمالا اصفهان
4fvfcja.gif
ميرسي به داد اين فروم

vahidrk1.gif
بد بخت شدي
Banane21.gif

من نوکرتم حالا فردا خانمم اومد شیراز ....... شد به من ربطی نداره:)

در مورد مدیر هم که نظر با اگثریت بچه ها و دانیال هست:)

فرهاد هم که میبینم رفته نور عشق و حال همون جا زنش میدن میره(هر جا هست خوش باشه:))

بحث بشقاب پرنده هم دنبال میگنم ولی نظر نمیده:)

راستی بساط جن گیری بود من هستم:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها چندتا چیز:)

چند وقت میبینم هیراد عزیز اومده تو فروم:) کلی خوشحال شده از اونجا که اصلیتمون یکی هست و بچه ای بحالیه:)(اگر بدونید چند سالش و چه قیافه ای با عشقی داره:):rolleyes:)

بعدش از اونجا که امسال سال انسجام ملی هست:p:D یه ایده ای به نظرم اومد دلم نیامد اینجا نکم:)

از اونجایی که قسمت پاکت پسی بچه های با عشقی داره گفتم برای آشنایی بهتر بچه ها هر کی خواست یه عکس از خودش بزاره اینجا:)

و اینکه هر کی خواست شماره موبایلشو برا من بفرسته و من همه رو جمع میگنم وبرای کسایی که فرستادن میفرستم:) تا همه شماره همدیگر رو داشته باشن(البته خودم که فکر کنم شماره همه رو دارم:):rolleyes:

حالا بگید نظرتون چی هست:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
از اونجایی که ایده های حسین
ایده های ناب محمدیه شکی نیست

ولی حسین جان بزار رک بگم، من فکر میکنم یه چیزی و فراموش کردی
سکیورتی یه اصل خیلی مهمه تو اینترنت
اینترنت همونطور که میتونه مثله الان برای ماها رفاقت و دوستی ایجاد میکنه
میتونه از طریق دیگران از ماها به عنوان صید هم استفاده کنه
اینترنت دنیایی که خواهر و مادر و دوست و دشمن و رفیق و نارفیق نمیشناسه ، و اینم مطمئن باش فقط منو شما نیستیم که اینجا سر میزنیم
خدا کنه که تند حرف نزده باشم و از دستم ناراحت نشده باشی :D

حسین جان اینجا تو و دکتری برای من الگوی اخلاق و فروتنی و مرجع کامل اطلاعات پاکت پی سی بودید و هستید
و چون میخام بی احترامی نکرده باشم
ایده تو رد نمیکنم ولی میخام یه جور دیگه به خورد دوستان بدم

به نظر من بهترین کار اینکه یه روز تعطیل و تعیین بکنیم و با بچه های پی پی سی جمع بشیم یه سر به دل کوهی سفره خونه ای چیزی بزنیم
اینطوری هم بچه ها همدیگرو بیشتر میشناسن هم یه خاطره خیلی قشنگ میشه
البته تا نظر دوستان چی باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جواد جان من نوگرتم:)

ولی من مثلا یه عکس بزارم میخوان ملت چیکار کنند؟؟؟؟:blush: نهایتش برام سیبل میزارن دیگه:D

تلفن هم گفتم که برامن مسیج بزنید من به اونهایی که دادن شمارها رو میدن الان خود من شماره مهرداد .فرهاد .مجتبی . جواد.و...... دارم:)

ولی با این ایده بیرون رفتن خیلی موفقم :) بریم دور هم یه
Ghelyon.gif
بگشیم و از این حرفا:)

ممنون که نظرتو دادی جواد جان:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا شدیدن موافقم!
من که عکسم معرف همه هست!!
شمارمم میدم اینجا زنگ بزنین فقط از خواب بیدارم نکنین:D

جواد جان شرمنده ها ولی الان دیگه این بحثها زمانش گزشته!!
دیگه هیچکی مثل اون اولا که نت اومده بود بیکار نیست بشینه عکس ملتو ادیت کنه و هک کنه و ازین کارا!!
الان چیزی که زیاده تو نت ازین سایتهای socializing و این چیزاست از myspace, facebook,orkut (که مال گوگل گرفته) تا Mash که سرویس جدید یاهو هست!
همه هم تو این سایتا تو پروفایلاشون شونصدا عکس و شماره و این چیزا دارن!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از یه طرف حرف جواد رو قبول دارم از یه طرف اگه بخوام به حرف حسین برم این عکسه رو نمی تونم بردارم ... با خاطراتش عجین شده می باشم :D
امروز هر چی سعی کردم نصف این عکسه رو با نصف از عکس خودم ادیت کنم از اینیم که هستم زشت تر شدم ... :blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جواد جان شرمنده ها ولی الان دیگه این بحثها زمانش گزشته!!
دیگه هیچکی مثل اون اولا که نت اومده بود بیکار نیست بشینه عکس ملتو ادیت کنه و هک کنه و ازین کارا!!
الان چیزی که زیاده تو نت ازین سایتهای socializing و این چیزاست از myspace, facebook,orkut (که مال گوگل گرفته) تا Mash که سرویس جدید یاهو هست!
همه هم تو این سایتا تو پروفایلاشون شونصدا عکس و شماره و این چیزا دارن!!

آره اما 360 رو دیدی ؟! خیلی ها روی عکسشون ، اسمشونو با وسعت فراوان نوشتن ! خب من میگم از تجربشون استفاده نکنیم ؟!
اما هر چی فکر میکنم میبینم علیرضا هم راست میگه ، نمیشه که آدم عکس خودشو بعد از اینکه این همه اوضاع فرق کرده نذاره

:(( چرا همه راست میگن پس ؟!؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ارادت دارم حسين جون

شما بريد كوه و دشت و بيابون قيلون بكشيد عكستونو واسه ما هم بفرستيد :D

يالا همه اسماشون رو زير آواتار بزنن

ايده حسين هم مثل ايده خداست به مؤمن :lol: راستي من يه ساليه تو كف اين عكس دانيال هستم

هر چي چشمام رو زوم ميكنم به مانيتور صورتش رو نميبينم. :wacko: شاي بايد برم تو مانيتور :wacko:

برو بكس عكسا رو بفرستين بياد. راستي حسين جون خيلي خوشحال شدم نظرت در مورد عكس تغيير كرده :rolleyes: فدات;)

عكسا تو tinypic آپلود و اندازش هم كوچيك كنيد لينك بديد به يه عكس بزرگتر :happy:

:D

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ماشالاه چقدر برو بچ دل خجسته ای دارن ها:happy:

فقط یه چیزی رو بهتون بگم هر کسی و ناکسی لیاقت دوستی باشما رو نداره که بخاد تلفنتو رو هم داشته باشه
اینجا افرادی به غیر بچه های تیم ملی پاکت پی سی هم سر میزنن (شکلک نصحیت و پدر بزرگ مابانه :D )
ولی خوب صلاح مملکت خویش خسروان دانند
هرجور که جمع قبول داره منم قبول دارم

ولی به نظر من هیچی مثله یه قرار دسته جمعی نمیشه
بچه ها اگه پا کارن یه امضا بزنن که بعد از ماه رمضون
بندازیم بریم تو دل در دشت :happy:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
راست میگه اینجا رو با فرومهای خارجی مقایسه نکنید اینجا آدم لرزش میگیره وقتی میخواد همچین کاری بکنه میترسم بعدش دیگه این یه ذره آزادی بیانی هم که داریم مثل بیرون بترسیم بزنیم
با اینکه خودم هم همچون محیطی رو خیلی دوست دارم واقعا دوستانه تر خواهد بود ولی به نظرم اینجا غیر ممکنه
قرار بیرون هم خیلی میچسبه منم دوست دارم بیام کاش بشه اونموقع منم بتونم بیام

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم از اون زاویه یکم موضع گیری میکنم !
کاش جوونای ایرانی اینجوری نبودن ... مثلا خودمو میگم ، جرات ندارم نظرمو یه جایی بدم
امروز بابابزرگم پرسید توی دانشگاه بچه ها همش بحث سیاسی-اجتماعی میکنن دیگه ... ؟ منم اونقدر رفتم توی فکر که جوابو گرفت خودش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ارادت دارم حسين جون

شما بريد كوه و دشت و بيابون قيلون بكشيد عكستونو واسه ما هم بفرستيد :D

يالا همه اسماشون رو زير آواتار بزنن

ايده حسين هم مثل ايده خداست به مؤمن :lol: راستي من يه ساليه تو كف اين عكس دانيال هستم

هر چي چشمام رو زوم ميكنم به مانيتور صورتش رو نميبينم. :wacko: شاي بايد برم تو مانيتور :wacko:

برو بكس عكسا رو بفرستين بياد. راستي حسين جون خيلي خوشحال شدم نظرت در مورد عكس تغيير كرده :rolleyes: فدات;)

عكسا تو tinypic آپلود و اندازش هم كوچيك كنيد لينك بديد به يه عكس بزرگتر :happy:

:D

بابا این عکس رو من با سونی اریکسون پی 800 حدود 5 سال پیش گرفتم.:cool: چی انتظار دارید

حقیقت عکس باحالی شده، منم دلم نمی اد عوضش کنم.یک مسئله دیگه هم هست ، اینه که وقتی برای یک مدت فرهاد اوارتورش رو عوض کرد ،من که به شخصه خیلی سختم شد ، چون من از رو آواتور افراد رو می شناسم

موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام،فکر می کنم که روزهای خاکستری من هم به پایان رسید و پس از مشکلاتی که برای پاکت پی سی و بلافاصله نوت بوک من پیش اومد و یه سری کارهایی که باید انجام می دادم،بالاخره وقت شده تا به علائقم هم کمی برسم،هرچند که درس هم داره شروع میشه،اما اون هم از علائقم هست،
در رابطه با دیدار دسته جمعی بچه ها؛شاید کمی سخت باشه؛چون دوستانی هستند که شهرستان هستند و احتمال حضورشون کم هست؛ضمن اینکه این کار احتیاج به یک نفر داره که به عنوان لیدر و هماهنگ کننده عمل کنه و اینجور قرار های اینترنتی اغلب خیلی سخت هماهنگ میشه؛اما اگر هماهنگ کننده صبر و حوصله داشته باشه؛امکان پذیر هست؛
در رابطه با شماره تلفن و عکس هم فکر می کنم دوستان شماره افرادی رو که به هر دلیلی به اونها احتیاج پیدا کرده اند دارند؛(من شماره تلفن دوستان در پی تی رو از دست دادم؛حالا خودتون برام پی ام کنید:blush:)بنابراین فکر می کنم که علنی کردنش مشکلاتی رو به وجود میاره؛
موفق باشید.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دانيال جان حالا قرار نيست آواتارتو عوض كني كه :happy: يه عكس جديد هم واسه برو بكس بفرستي مسئله حل هست ... مخصوصا واسه من :lol:

مجتبي جان خيلي خوشحال شدم وقتي پستت رو خوندم :rolleyes: موفق باشي

درسته كه ممكنه مشكلاتي رو به وجود بياره اما ممكنه علني شدن -اونم همه با هم- يه جو حديد و خيلي جالب رو به وجود بياره كه نمونه جالبي حتي براي فروم هاي ديگه بشه

:rolleyes: اين نظر منه حالا خوب يا كه بده ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به به میبینم که پیشنهاد جالبی دادم و همه رو فعال کردم:)

اول از همه بابا کسی نگفت که عکس تو آواتر بزارید:blush:فقط تو یه پست بزارید:)

بعدش شماره تلفن هم به من یا به هرکی که اعتماد دارید بدید بعد کسایی که مثلا برا من فرستادن من همه رو یه جا جمع میگنم و به همه کسایی که به من دادن میفرستم (البته قبلش مطمئن میشم که شماره واقعیه;))

از اینها بگذاریم مهرداد جان باید یه عگس دیگه دانیال رو ببینی که شب .... گرفته بود:lol::p

مجتبی جان خوشحالم کردی مشگلت حل شد:)

جواد جان شما وزیر اطلاعاتی؟؟؟:happy:

پارسا جان نیاز به تغیر اواتر نیست:rolleyes:

سعید جان بچه های قسمت پاکت پسی تک هستند:p

علیرضا هم از بس عکسشو دیدم خسته شدم:lol::p:eek:(منو نگشی:D)

جایی فرهاددددد خالیه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
4fvgdaq_th.gif

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب جمعمون جمع بود فقط گل سبزه رو کم داشتیم که اونا هم بهمون اضافه شدن
اول از اینکه اومدن مجتبی عزیز و برطرف شدن مشلکاتشو به فال نیک میگیریم
دوم هم اینکه مجتبی جان واسه قرار عمومی به نظرم یه زمان دور و مناسبی رو باید انتخاب کنیم که بچه ها بتونن خودشونو آماده کنن
دوستانی که تهران نیستن هم بتونن به جمع ما هم اضافه بشن
البته جایه کار داره فعلا من نظر خودمو گفتم
مهم نظرات بقیست که میتونه کمکمون کنه

راستی حسین مگه قرار نبود لو ندی که من وزیر اطلاعاتم
ای بابا ما دیگه آسایش نداریم دیگه ! :D

بالا