• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS4 Games :: New Gen Club

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
New Gen Club چیست؟

سالیان طولانی گیمر ایرانی علاقمند بوده تمام گیم هایی که منتشر میشده بازی کند یا حداقل آنهایی را که متای قابل قبولی داشته تجربه کند. با ورود به نسل هشتم کنسول ها میتوان گفت این امر برای هیچ گیمری میسر نیست چرا که هزینه ای بسیار بالا را در بر خواهد داشت. از همین رو New Gen Club که به اختصار آنرا NGC خواهیم گفت شکل گرفت تا تجربه ی تمام گیم های نسل هشتم را با هزینه ای حتی کمتر از نسل قبل برای گیمر ایرانی فراهم نماید. با استفاده از خدمات NGC خواهید توانست کل بازی هایی که در طول یکسال منتشر میشوند را تنها با هزینه ای کمتر از هزینه ی خرید 3 بازی تجربه کنید و لذت ببرید.

شارژ یک ماهه – 55.000 تومان
شارژ سه ماهه به همراه 9.000 تومان تخفیف – 156.000 تومان
شارژ شش ماهه به همراه 30.000 تومان تخفیف – 300.000 تومان
شارژ یک ساله به همراه 84.000 تومان تخفیف - 576.000 تومان

تعداد بازی درخواستی شما در ماه = نا محدود

اجاره روزانه بازی ها به مبلغ 2.500 تومان در ازای هر روز به سیستم اضافه شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر ، خرید اکانت یا اجاره روزانه بازی ها مراجعه کنید به: www.newgenclub.com

بازی های موجود:

dl-ii-jpg.764212

موجود: 2 نسخه

lbp3-ii-jpg.734375

موجود: 1 نسخه

dai-ii-jpg.734474

wwe2k15-ii-jpg.734393

gtav-ii-jpg.710079

fc4-ii-jpg.710077

acu-ii-jpg.702797

codaw-ii-jpg.701516

lotf-ii-jpg.746998

tew-ii-jpg.688517

ai-jpg.723897

dc-ii-jpg.683092

mesom-ii-jpg.681305

f15-ii-jpg.705546

des-ii-jpg.673994

ifl-ii-jpg.672728

pvzgwb-ii-jpg.670218

MR II.jpg

D3 II.jpg

TLOUR II.jpg
موجود: 4 نسخه

SE3 II.jpg

EAUFC II.jpg

MSS II.jpg

WD II.jpg
موجود: 3 نسخه

WTNO II.jpg
موجود: 3 نسخه

ISS II.jpg
موجود: 4 نسخه

MGSVGZ II.jpg

TF II.jpg

N2K14 II.jpg

F14 II.jpg

RL II.jpg

TRDE II.jpg

NBAL14 II.jpg

CODG II.jpg

NFSR II.jpg

ACIV II.jpg

BF4 II.jpg

KSF II.jpg

Knack II.jpg

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    336.5 KB · نمایش ها: 184
  • 2.jpg
    2.jpg
    329.1 KB · نمایش ها: 176
  • 3.jpg
    3.jpg
    340.4 KB · نمایش ها: 172
Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دوست عزیر شرایط رو تو تاپیک توضیح بدید ممنون میشم

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
دوست عزیر شرایط رو تو تاپیک توضیح بدید ممنون میشم

خواهش میکنم دوست عزیز از همون NGC براتون نقل قول میکنم:

روال کاری NGC چگونه است؟

• بازی مورد نظرتون رو از بخش همه بازی ها انتخاب میکنید.
  • نام بازی مورد نظرتون و نام کاربری تون رو به شماره ی همراهی که در بالای سایت درج شده SMS میکنید.
  • بازی مورد نظرتون 24 تا 72 ساعت بعد به دست شما خواهد رسید.
  • بازی را که تمام کردید به NGC بازگردانید و بازی دیگری انتخاب کنید.
قوانین و مقررات NGC به چه صورت است؟

• بازی ای را میتوانید انتخاب کنید که یکی از نسخ آن آماده امانت باشد.
  • بازی در پاکت حباب دار ضد ضربه بصورت رایگان برای شما ارسال خواهد شد. شما نیز باید بازی را در پاکت حباب دار ضد ضربه به ما برگردانید. لازم به توضیح است پاکت حباب دار در کلیه دفاتر پستی کشور موجود است.
  • کاربران تهرانی بصورت حضوری هم میتوانند برای دریافت و بازگرداندن بازی اقدام کنند. دریافت و بازگرداندن غیر حضوری هم بلامانع است.
  • از تاریخی که در صفحه وضعیت کاربران بازی ای به نام شما ثبت گردید حداکثر 20 روز فرصت دارید تا بازی را به ما برگردانید. بدیهی است هر چه سریعتر اقدام به بازگرداندن بازی نمایید میتوانید بازی های بیشتری را در طول ماه تجربه کنید. چنانچه ظرف مدت 20 روز بازی به NGC برنگشته باشد عضویت شما معلق گردیده و پس از بازگرداندن بازی و پرداخت 3.000 تومان در ازای هر روز دیرکرد مجددا میتوانید از امکانات NGC استفاده نمایید.
  • برای درخواست بازی جدید کاربران تهرانی باید بازی قبلی که امانت گرفته اند به NGC تحویل داده باشند چه بصورت حضوری و چه بصورت غیر حضوری و کاربران شهرستانی باید کد رهگیری مرسوله پیشتاز را به شماره همراه بالای سایت پیامک نموده باشند.
  • قبل از اتمام مدت اشتراک یک ماهه خود باید بازی را به NGC بازگردانده باشید و یا قبل از اتمام مدت اشتراک آن را تمدید کرده باشید. در غیر اینصورت عضویت شما لغو گردیده و پس از بازگرداندن بازی و پرداخت 3.000 تومان در ازای هر روز دیرکرد مجددا میتوانید از امکانات NGC استفاده نمایید.
  • چنانچه برای بازگرداندن از پست استفاده میکنید حتما باید از پست پیشتاز استفاده نمایید.
  • محدودیتی در تعداد بازی هایی که طی ماه امانت میگیرید وجود ندارد. در هر ماه ما برای شما دو ارسال را بصورت رایگان انجام خواهیم داد ولی مازاد بر دو بار 6.000 تومان هزینه ارسال به عهده شما خواهد بود.
  • توجه داشته باشید در صورتی میتوانید یک بازی برای امانت درخواست کنید که از اعتبار اکانت شما بیش از 10 روز باقیمانده باشد. در غیر اینصورت ابتدا یک ماه اکانت خود را شارژ نمایید که 30 روز به تعداد روزهای باقیمانده از شارژ شما اضافه گردد سپس نسبت به درخواست امانت بازی اقدام نمایید.
  • بازی ارسال شده برای شما امانت است نگهداری مناسب و جلوگیری از خط و خش افتادن بروی آن برعهده شماست. در صورت آسیب دیدن بازی جبران خسارت متوجه شما خواهد بود.
تعهدات NGC:

• NGC تعهد مینماید در کوتاه ترین زمان ممکن بازی ای که برای امانت گرفتن درخواست کردید به دست شما برساند ، زمانی در حدود 24 الی 72 ساعت.
  • NGC تعهد مینماید چنانچه درخواست برای عنوانی زیاد باشد نسخ بیشتری از آن عنوان در آرشیو بازی ها بگنجاند.
  • NGC تعهد مینماید بازی هایی که جدید منتشر میشوند در کوتاه ترین زمان ممکن به آرشیو بازی ها اضافه نماید.
مدت زمان اعتبار شارژ اکانت:

با توجه به بعد مسافت و مدت زمان رسیدن بسته ها به کاربران استان های مختلف و یکسان سازی مدت زمان استفاده از خدمات NGC ، شارژ یک ماهه ای که انجام میدهید برای استان های مختلف به شرح زیر اعتبار خواهند داشت:

• اعتبار 30 روز برای استان های تهران ، البرز ، قم ، قزوین ، زنجان ، مازندران ، گیلان ، گلستان ، مرکزی ، همدان ، اصفهان ، سمنان ، یزد ، لرستان.
  • اعتبار 34 روز برای استان های آذربایجان شرقی و غربی ، اردبیل ، کردستان ، کرمانشاه ، ایلام ، کهکیلویه و بویر احمد ، فارس ، کرمان ، خراسان رضوی و شمالی و جنوبی.
  • اعتبار 38 روز برای استان های خوزستان ، بوشهر ، هرمزگان ، سیستان و بلوچستان.
مدیریت زمان و تعداد بازی های دریافتی:

یکی از امتیازات NGC که طرح را با سیستم های اجاره ی بازی متفاوت کرده مدیریت زمان است. به این صورت که مدیریت زمانی استفاده از اکانت با کاربر است و هر طور که بخواهید میتوانید از مدت یک ماهه شارژتون استفاده کنید. مثلا در مدت یک ماه شارژتون میتونید هر دو هفته یک بازی را تمام کنید که تا پایان شارژ دو بازی را انجام داده اید. یا هر ده روز یک بازی را تمام کنید که تا پایان شارژ سه بازی را انجام داده اید. یا هر هفته یک بازی را تمام کنید که تا پایان شارژ چهار بازی انجام داده اید یا … مدیریت زمان در NGC با کاربر است.

چگونه در NGC عضو شوم؟

• ابتدا لازم است در NGC ثبت نام کنید.
  • هزینه ثبت نام و فعال شدن اکانت شما 60.000 تومان خواهد بود که با آن خواهید توانست بمدت یک ماه از تمام امکانات NGC استفاده نمایید. شارژ اکانت شما برای ماه های بعد هم به همین صورت میباشد و میتوانید فقط با پرداخت 60.000 تومان اکانت خود را برای یک ماه دیگر شارژ نمایید.
  • مانعی برای شارژ منقطع وجود ندارد. بطور مثال اگر امروز شارژ شما تمام شده و این ماه به هر دلیل نمیخواهید بازی کنید مانعی ندارد که هر موقع تمایل داشتید اکانت خود را شارژ کنید. هر لحظه اقدام به شارژ کنید اکانت شما یک ماه میتواند از کلیه امکانات NGC استفاده نماید.

ابهام یا سوالی بود بفرمایید در خدمتم.

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
طرح خوبیه دوست من ولی به نظرم مبلغ 60 تومن برای یک ماه کمی بالاست چون خصوصا برای شهرستانی ها که باید مدتی صبر کنند تا بازی دستشون برسه نهایتا بتونن در ماه سه بازی بگیرند که با هزینه برگشت دو بازی اول و هزینه رفت و برگشت بازی سوم دست کم برای سه بازی ماهی 80 تومن هزینه میشه که همین الآن یکی از دوستان بازیها رو هر ده روز 15 تومن کرایه میده و حتی هزینه های پستی اضافه بشه بهش اگر سه بازی رو هر کدوم 10 روز خالص بازی کنیم فقط 75 تومن هزینه میشه...
بحث 5 تومن نیست بلکه بحث این هست که تو مسایل اشتراکی باید قیمت مناسب تر باشه چون همه از تمام امکانات طرح استفاده نمیکنند و نهایتا برای سرمایه گذار سود خواهد داشت.ضمنا توصیه میکنم طرح های طلانی مدت تر مثل سه ماهه یا یکساله رو هم اضافه کنید و مبلغ کمتری دریافت کنید.
اسپم نبود و فقط نظرم رو راجع به طرحتون و اینکه چطور میشه بهترش کرد گفتم.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
طرح خوبیه دوست من ولی به نظرم مبلغ 60 تومن برای یک ماه کمی بالاست چون خصوصا برای شهرستانی ها که باید مدتی صبر کنند تا بازی دستشون برسه نهایتا بتونن در ماه سه بازی بگیرند که با هزینه برگشت دو بازی اول و هزینه رفت و برگشت بازی سوم دست کم برای سه بازی ماهی 80 تومن هزینه میشه که همین الآن یکی از دوستان بازیها رو هر ده روز 15 تومن کرایه میده و حتی هزینه های پستی اضافه بشه بهش اگر سه بازی رو هر کدوم 10 روز خالص بازی کنیم فقط 75 تومن هزینه میشه...
بحث 5 تومن نیست بلکه بحث این هست که تو مسایل اشتراکی باید قیمت مناسب تر باشه چون همه از تمام امکانات طرح استفاده نمیکنند و نهایتا برای سرمایه گذار سود خواهد داشت.ضمنا توصیه میکنم طرح های طلانی مدت تر مثل سه ماهه یا یکساله رو هم اضافه کنید و مبلغ کمتری دریافت کنید.
اسپم نبود و فقط نظرم رو راجع به طرحتون و اینکه چطور میشه بهترش کرد گفتم.

ممنون از توجهتون و همچنین تشکر از پیشنهاداتتون. البته اگه متن رو مطالعه کرده باشید برای شهرستانی ها بخاطر بعد مسافت یک ماهشون رو بیشتر حساب کردیم یعنی برای شهرستان های نزدیک تر به تهران یک ماه 34 روز خواهد بود و برای شهرستان های دورتر یک ماه 38 روز خواهد بود که از لحاظ زمانی با کاربر تهرانی برابری کنه. در مورد اکانت های مدت دار از ابتدا به همین فکر بودم منتها خواستم کمی طرح جا بیفته و تعدادی کاربر جذب کنم بعد اکانت های با مدت طولانی تر و هزینه کمتر اضافه کنم. در مورد قیمت خود اکانت هم باز به همین صورت امید بخدا اگه طرح خوب جواب بده کاربران زیادی بتونیم جذب کنیم مسلما در آینده کاهش قیمت خواهیم داشت. باز هم از نظر سازندتون تشکر میکنم.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
داداش من متوجه نشدم
شما بازی ها رو اجاره میدین ؟!!
کلیتش بله همون اجارست البته طوری برنامه ریزی شده که استفاده از NGC به نفع کاربر باشه. یک بار زحمت بکشید توضیحات رو مطالعه کنید. براتون سوالی بود بفرمایید در خدمتم.

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
جناب مذکوری هزینه بازی و تضمین برگشت بازی هم علاوه بر 60 تومن دریافت میکنید?

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
جناب مذکوری هزینه بازی و تضمین برگشت بازی هم علاوه بر 60 تومن دریافت میکنید?
دوست عزیز ، پایه ی کار رو گذاشتم رو اعتماد متقابل. خیر هزینه ای برای خود بازی و تضمین برگشت نباید بپردازید.

xxezioxx

Registered User
لایک‌ها
93
سلام ببینید یعنی با پرداخت 60 تومان برای یکماه میتونم مثلا برای مثال هر روز یک بازی تعویض کنم یعنی یکماه 30 بازی (فقط یه مثال بود) منظور محدودیت تعداد نداره درسته؟
کجای تهران هستید؟

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
سلام ببینید یعنی با پرداخت 60 تومان برای یکماه میتونم مثلا برای مثال هر روز یک بازی تعویض کنم یعنی یکماه 30 بازی (فقط یه مثال بود) منظور محدودیت تعداد نداره درسته؟
کجای تهران هستید؟
بله درست متوجه شدید همینطوره که میگید مثالتون درست بود.
شهرک اکباتان هستم.

pamiii

Registered User
لایک‌ها
30
اگه برای بازی های ایکس 1 هم گذاشید من هستم .

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
منم Xbox one دارم اگر این کار رو هم برای ماها انجام بدین خیلی خوبه

XX_SHAYAN_XX

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
به نظرم طرحتون خیلی عالیه و قیمت هم مناسب هست . فقط این که الان بازی های خوب اکثرا تمام نسخه هاش امانت داده شده و تعداد نسخه ها کمه . البته با توجه به این که این طرح رو تازه شروع کردین این حالت طبعیه . فقط خواهشا به فکر اضافه کردن اکانت های بلند مدت هم باشین . در ضمن برای تحویل حظوری هر ساعتی هماهنگ کنیم میتونیم بیایم یا فقط ساعت های خاصی هست ؟

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
سلام
به نظرم طرحتون خیلی عالیه و قیمت هم مناسب هست . فقط این که الان بازی های خوب اکثرا تمام نسخه هاش امانت داده شده و تعداد نسخه ها کمه . البته با توجه به این که این طرح رو تازه شروع کردین این حالت طبعیه . فقط خواهشا به فکر اضافه کردن اکانت های بلند مدت هم باشین . در ضمن برای تحویل حظوری هر ساعتی هماهنگ کنیم میتونیم بیایم یا فقط ساعت های خاصی هست ؟
سلام به شما.
از حسن نظرتون تشکر میکنم. امید بخدا کم کم تعداد کاربران طرح داره زیاد میشه و به طبع اون با بدست اومدن درآمد بیشتر تعداد نسخ بازی هایی که طرفدار بیشتری دارن افزایش خواهم داد و همچنین مقداری هم پس انداز میشه برای بازی هایی که طی ماه های آتی ریلیز میشن. فعلا به درآمد طرح برای خودم فکر نمیکنم و فقط میخوام طرح جا بیفته همه درآمدش به اضافه مبالغی که خودم تامین میکنم صرف گسترش و تکمیل تر شدن طرح میشه. اکانت های بلند مدت هم در آینده نزدیک صد در صد اضافه خواهم کرد. برای تحویل حضوری هم اکثر ساعات هستم ساعت خاصی نیست با هم هماهنگ میشیم مشکلی از اون لحاظ نیست. در خدمتتون هستم.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
با توجه به فیدبک های دریافتی از دوستان ، اکانت های سه ماهه ، شش ماهه و یک ساله همراه با تخفیف به شرح زیر ارائه گردید:

شارژ یک ماهه – 55.000 تومان
شارژ سه ماهه به همراه 9.000 تومان تخفیف – 156.000 تومان
شارژ شش ماهه به همراه 30.000 تومان تخفیف – 300.000 تومان
شارژ یک ساله به همراه 84.000 تومان تخفیف - 576.000 تومان

شاد باشید.

MEHR4N

Registered User
لایک‌ها
199
عالیه پیام جان من حتما حمایت میکنم . فقط بعضی بازیها خیلی نسخه اش کمه مثلا اسنایپر که یک نسخه هست !! که ایشالا بالانس بکنید بهتر میشه.

بالا