• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS4 Games :: New Gen Club

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
عالیه پیام جان من حتما حمایت میکنم . فقط بعضی بازیها خیلی نسخه اش کمه مثلا اسنایپر که یک نسخه هست !! که ایشالا بالانس بکنید بهتر میشه.
ممنون مهران جان. امید بخدا با حمایت و استقبال دوستان نسخ عناوین پر طرفدار تر بیشتر خواهند شد. دارم یه مقدار پول جمع میکنم یه سری عناوین که تو سیستم هنوز نیست یا کمه اضافه کنم. :)

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
1 نسخه Watch_Dogs اضافه شد. موجودی 3 نسخه.

WD II.jpg

ezio-sh

Registered User
لایک‌ها
39
من تعجب میکنم از ملت شریفمون که یه قضیه رو چقدر کش میدن.منظورم اون قضیه پیش فروش هست.خب شخص بنده هم از فروشگاه گیم شارک پیش فروش اسم نوشتم که اخرش با 300 زیادی گرفتن فروختن حالا این اقا که پولارو هم پس داد.دیگه نیازی نیست هی تکرار کنید.این طرحم بسیار خوبه فقط اگه بازی ها بیشتر بشه بهتره.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوست عزیز من الان Ps4 ندارم و میخوام تا یه ماه اینده تهیه کنم ولی یه چیزی میگم که به نظرم به ضرر شماست؛
شما اگر به هر کاربری بخواید یه بازی رو ۶۰تومن بدید و بازی ۲۰۰تومنی رو تحویل بده...اومدید طرف نداد به شما میخواید چیکار‌کنید؟جهت اطلاعتون میگم من حدود۲-۳هفته پیش یه معامله کردم و یه گوشی گرفتم که زیر تریلی
رفته رو به به جای تمیز و سالم به من داد و حدود۷۰۰تومن ضرر کردم و همه هم محکوم کردنش ولی دستم به هیچ جا گیر نبود و دکتر هم گفتم جوابی هیچی بهم نداد و‌تنها چیزی که دستمو گرفت این بود که مدیران تایپیک شکایتم رو پاک کردن!همه ی اینها رو‌گفتم که بگم قبل از معامله یه چیزی از کاربران کم سابقه بگیرید که اگر این کارو کردن دستتون به یه چیزی گیر باشه(تازه اون کاربری که من‌باهاش معامله کردم ۱۷امتیاز بازارچه داشت!)

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
دوست عزیز من الان Ps4 ندارم و میخوام تا یه ماه اینده تهیه کنم ولی یه چیزی میگم که به نظرم به ضرر شماست؛
شما اگر به هر کاربری بخواید یه بازی رو ۶۰تومن بدید و بازی ۲۰۰تومنی رو تحویل بده...اومدید طرف نداد به شما میخواید چیکار‌کنید؟جهت اطلاعتون میگم من حدود۲-۳هفته پیش یه معامله کردم و یه گوشی گرفتم که زیر تریلی
رفته رو به به جای تمیز و سالم به من داد و حدود۷۰۰تومن ضرر کردم و همه هم محکوم کردنش ولی دستم به هیچ جا گیر نبود و دکتر هم گفتم جوابی هیچی بهم نداد و‌تنها چیزی که دستمو گرفت این بود که مدیران تایپیک شکایتم رو پاک کردن!همه ی اینها رو‌گفتم که بگم قبل از معامله یه چیزی از کاربران کم سابقه بگیرید که اگر این کارو کردن دستتون به یه چیزی گیر باشه(تازه اون کاربری که من‌باهاش معامله کردم ۱۷امتیاز بازارچه داشت!)
والا دوست عزیز من که تو کل عمرم سعی کردم یه یک ریالی از مال کسی قاطی مالم نشه وضع روزم اینه ، وای به حال چنین کسی. یه بازی که نهایتا 150 تومن ارزششه 55 تومنشم دادی آخه چرا باید بدزدی. میدونم چنین آدمایی هم وجود دارند. ولی خب من دیگه همه رو خوب فرض کردم. و پایه کار رو گذاشتم رو اعتماد متقابل.
یادمه هفت هشت سالم بود یه بار یه 100 تومنی از کیف داییم برداشتم. هنوز که هنوزه با اینکه صد برابرشو جبران کردم یادم میفته وجدان درد امونمو میبره. انشالله که فرهنگش ایجاد میشه و همه از هر لحاظ سلامت هستند. از نظرتون تشکر میکنم دوست عزیز.

MirzaSaman33

Registered User
لایک‌ها
47
آقا پیام بزرگوار ما هنوز منتظر این طرح برای وان هم هستیما گفتم بگم یادت نره:D
آقا پیامم از فروشنده های گل و خوش سلیقه ی روزگارن تایید میشن بدجور;)

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
آقا پیام بزرگوار ما هنوز منتظر این طرح برای وان هم هستیما گفتم بگم یادت نره:D
آقا پیامم از فروشنده های گل و خوش سلیقه ی روزگارن تایید میشن بدجور;)

ممنونم سامان جان شما لطف دارید به بنده.
خیر یادم نرفته. چشم حتما برای ایکس وان هم مهیا میشم.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
1 نسخه Sniper Elite III اضافه شد. موجود 2 نسخه.

SE3 II.jpg

1 نسخه Wolfenstein: The New Order اضافه شد. موجود 3 نسخه.

WTNO II.jpg

amir-124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
لطفا کرایه بازیهای تکی هم قرار بدید اگه مقدوره
مثلا من فقط یه بازی میخوام تجربه کنم به مدت 10 روز یا 20 روز کرایه کنم ازتون

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
لطفا کرایه بازیهای تکی هم قرار بدید اگه مقدوره
مثلا من فقط یه بازی میخوام تجربه کنم به مدت 10 روز یا 20 روز کرایه کنم ازتون

دوست عزیز این طرح به صرفه ترین طرح هست برای بازی های نسل هشتم. الان کاربر داریم که با یه اکانت یک ماهه امروز هفتمین بازیش رو گرفت. هفت تا بازی انجام بده با 55 تومن. برای همین شعار ما اینه:
نسل هشتم را ارزان تر از نسل هفتم تجربه کنید.

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
آقای مذکوری فروشنده مورد اعتمادی هستن و خوش بر خورد ولی کمی سنگین

آقای مذکوری برای یک ماه اگه من 55 تومن بدم چه تعدادی ازتون میتونم بازی دریافت کنم در یک ماه ؟

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
البته شما در پست بالا گفتید که یه کاربر هستش که 7 تا بازی در یه ماه گرفته

مثلا منی که در شهرستان هستم بخوام 5 بار ازتون بازی در یه ماه بخوام فقط نزدیک 60 هزار تومن پول پست رفت و بر گشتش میشه

میشه مثلا من برای سه تا بازی 655000 تومن واریز کنم و شما سه تا بازی یه جا برام پست کنید ؟

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
آقای مذکوری فروشنده مورد اعتمادی هستن و خوش بر خورد ولی کمی سنگین
آقای مذکوری برای یک ماه اگه من 55 تومن بدم چه تعدادی ازتون میتونم بازی دریافت کنم در یک ماه ؟

شما لطف دارید. همونطور که عرض کردم محدودیتی تو تعداد بازی ها وجود نداره.

البته شما در پست بالا گفتید که یه کاربر هستش که 7 تا بازی در یه ماه گرفته
مثلا منی که در شهرستان هستم بخوام 5 بار ازتون بازی در یه ماه بخوام فقط نزدیک 60 هزار تومن پول پست رفت و بر گشتش میشه
میشه مثلا من برای سه تا بازی 655000 تومن واریز کنم و شما سه تا بازی یه جا برام پست کنید ؟

والا اون کاربر دهمین بازیشم گرفت از اون روز تا حالا :)
اصلا شما بفرض که شهرستانی 5 تا 10 تومنم پول پست بدی بشه با اشتراکت 105 تومن. 5 تا بازی کردی با 105 تومن. میشه هر بازی 20 تومن. که میبینید بسیار به صرف هست.
والا فعلا بخاطر کمبود تعداد بازی هام امکان ارسال همزمان چند بازی ندارم مگه اینکه همزمان چندتا اکانت داشته باشید.

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
آقای مذکوری من ثبت نام کردم و مبلغ 61 تومن آنلاین پرداخت کردم

پیامک هم دادم

سایتتون خیلی اذیت میکنه باز نمیکنه بعضی وقت ها

به هر حال هم اس دادم هم ثبت نام کردم منتظرم

با تشکر
کوچیکت حسین

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
آقای مذکوری من ثبت نام کردم و مبلغ 61 تومن آنلاین پرداخت کردم
پیامک هم دادم
سایتتون خیلی اذیت میکنه باز نمیکنه بعضی وقت ها
به هر حال هم اس دادم هم ثبت نام کردم منتظرم
با تشکر
کوچیکت حسین

حسین جان به NGC خوش آمدید.
سایت که رو هاست ایرانه مثل ببر میاد بالا.
SMS تون رو متاسفانه دریافت نکردم یه بار شماره رو کنترل کنید مجدد بفرستید لطفا ببینم چه بازی ای رو میخواید.

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
سلام آقای مذکوری

میگم هر وقت تونستین کد رهگیری برام پ خ کنید که اینجا یه دو سه روزی نگه میدارن حتما باید خودم برم دنبالش

کوچیکت حسین

بالا