درود. شما این ترولا رو با فتوشاپ درست کردید؟
خیلی باحاله. ولی چرا ترول دختر اینقد کمه؟ مجبور شدم با پینت مو بزارم رو سر بعضی از ترولا.
سید ادیتش کردم.فقط یه کلمه رو نمیدونم درست نوشتم یا نه(عرب ست).ننمیدونم منظور ویویان هم همین بوده یا چیز دیگه ای نوشته:
مشاهده پیوست 155043
کلا کار دختر همینه دیگه :دی
سلام دوباره ..
خب ترافیکم اینترنتم دیگه آخرش هست و این آخرین پست من هست
این ترول رو هم از سری واقعیات پی تی هستش که به تصویر کشیدم
امیدوارم خوشتون بیاد .
ایشالا دوباره یه روزی برگردم سر فرصت مناسب تک تک همتون رو به تصویر بکشم ببینید که یه ریشه ای از ترول بودن تو وجودتون هست
فقط موندم جواب دل این صاب مُرده رو چی بدم که تنگ میشه براتون !
خدافس !
مشاهده پیوست 151282
راستی یه چیز دیگه رو هم یادم رفت بگم: اگر خواستید رو سر چهره ها موی زنونه بذارید لزومی نداره با Paint مو رو بکشید. خود برنامه Rage Maker اگر درست یادم باشه توی قسمت Miscellaneous یا شاید هم Female Hair چند تا موی زنونه داشت که می تونستید بکشید و بذارید رو سر کاراکترهای معمولی و به زن تبدیل شون کنید.خیلی باحاله. ولی چرا ترول دختر اینقد کمه؟ مجبور شدم با پینت مو بزارم رو سر بعضی از ترولا.
@viviyan
ترولهایی که ساختید رو یه مقدار ادیت کردم.فضای خالی زیاد داشت.نام کاربریتون رو هم به ترول ها اضافه کردم.:
مخلصیم معین جون.لووووول .عجب تاپیک باحالیه خداییش . دم همگی مخصوصآ همیت و محمود ماهی گرم .
منم چند تا ایده دارم ولی حوصلشو ندارم :| ایشالا بعدآ چندتایی درست می کنم /
پ ن : مرسی علی هوپ
منم نفهمیدم
یکم بی ادبی شده :دی
خودش که گفته :
:دی
ترول اعظم (معین) و رفقا ، مثلا دارن به جایی که مسائل بی ادبی و خاک توسری در اون رخ می ده ، یواشکی سرک می کشن و دید می زنن .دی