• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Remote access server

ali-g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، همون طور كه Radius از اسمش پیداست Remote Authentication Dial-In User Service کارش مدیریت و تعیین هویت کسانی است که به سیستم شما وصل میشن.

غیر از اینکه این واژه به سروری که این وظیفه رو داره اطلاق میشه، خود Radius به عنوان یکی از پروتکل هایی که کارشون در زمینه AAA (Accounting - Authentication - Authorization) هست به حساب میاد (همانند Taccacs)
کاری که شما باید انجام بدین اینه که IP Radius سرور رو روی دستگاه RAS (که میتونه Router یا کامپیوتر معمولی باشه ) با یه Port Number خاص یا پیش فرض حودش تنظیم کنین و روی دستگاه Radius شما برنامه ای باشه که با این پروتکل بتونه user ها رو مدیریت کنه.

srcoms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يك ip valid دارم و مي خواهم كاري كنم كه 5 تا كلاينت ديگه از اين اينترنت بگيرند .
در ضمن شرايط اين را هم ندارم كه با دو تا كارت شبكه روي سرور تنظيم كنم .
اومدم روي سرورم isa نصب كردم و يك رنج 192.168.100.0 تا 192.168.0.255 تعریف کردم و ip valid را به كارت شبكه دادم و ip invalid را در حالت Advane ست كردم .
به كلاينت ها هم ip invalid با getway سرور آيزا دادم .
كامپيوتر ها همديگر را مي بينند ولي كلاينت ها اينترنت ندارند .
از طرفي من isa client را روي كلاينت ها نصب كردم و فعال است .
حالا ايا بايد در isa تنظيمات ديگري هم انچام بدم ؟
و ايا لزومي داره كه rras را هم فعال كنم . اگر بله چطور ؟

alilcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من مي خواستم بدونم كه در ويندوز سرور2000 ميشه در يك زمان و از يك خط تلفن، بيشتر از دو كامپيوتر رو به هم وصل كرد و بازي كرد؟
لطفا يكي به من جواب بده!

بالا