70-80 مگابايت بايد دانلود كنيم!
با ما دیل آپیها 70-80 مگ دانلود کنیم می ترکیم ! چه کاری من خودم تو PS2 و PC رو تا آخرش 100% کامل رفتم تازه گرافیک PC هم ازش راضی بودم
راستی mouse aim که صفحات قبل معرفی کردم با نصب پچ از کار میافته
2 هفته صبر کن نسخه کامل و بدون نقصش میادراهي نداره واسه درست كردنش
اصل ورژنش همون US هست که با کلی تاخیر بالاخره تصمیم گرفتن منتشرش کنن!اي خدا بگم اين بازي سازها رو چيكار نكنه
به خدا همه رو دق مرگ كردن با اين طرز بازي بيرون دادنشون فكر كنم نصف طرفداراي RE به خاطر بازي با گرافيك
بد و طرز بيرون اومدنش از اين بازي برگشتند الان بعد از 6 ماه پچ دادن بيرون .:hmm:
نامردا فقط به فكر جيب خودشونند و تا ميتونند مردم دوشيدند با اين كاراشون :wacko: :wacko:
60 تا نسخه دادند بيرون هنوز كه هنوز طومار اين بازي تمام نشده كه نشده ///
gamepad هم دارمچرا وقتي با يه هزينه خيلي كم ميشه يه gamepad تهيه كرد و در بهترين حالت ممكن اين بازيو كنترل كرد آدم خودشو درگير كنترل با كيبورد و موس كنه
اينا بازي رو فارسي نكردن فقط ورداشتن دموها رو دوبله كردن!!!من خودم از نسخه های فارسی بازی ها خوشم نمیاد...ولی دیروز نسخه فارسی وکامل این بازی توسط دارینوس وارد بازار شده...دوبله فوق العادست...ضمن اینکه چون سی دی ها اورجیناله هیچ مشکلی نداره و کامل ترین نسخه تو بازاره ...
برای اطلاعات بیشتر به سایت
www.darinoos.net مراجعه کنید..
اینم لینک مستقیم دارینوس برای این بازی..
http://www.darinoos.net/SpC-sell/pre-movie/27s/pre-movie-RE4.htm
پیشنهاد میکنم preview هاش رو بگیرید چون نهایتا 1 مگابایته
من كه آخرش نفهميدم دارينوسي ها چه جور آدمهايي هستن!آقا به دارینوسی ها توهین نکن همشون رفیقهای خودمن می دونم چه آدم های ... هستند من هم بهشون گفتم نکنین این کار رو .
تازه این هم بگم در دمو ها موضوع بازی هم رو یکم تغییر دادن .
تازه ازمن هم خواسته بودن تو صدا گذاری شرکت کنم (برای صدای زامبیا ها و هیولا )
من بازی با گیم پد رو تو پی اس تو به شکل کامل تجربه کردم(اونم با ویبره)چرا وقتي با يه هزينه خيلي كم ميشه يه gamepad تهيه كرد و در بهترين حالت ممكن اين بازيو كنترل كرد آدم خودشو درگير كنترل با كيبورد و موس كنه!
نوشته ای از Only_Yang_Kong
من خودم از نسخه های فارسی بازی ها خوشم نمیاد...ولی دیروز نسخه فارسی وکامل این بازی توسط دارینوس وارد بازار شده...دوبله فوق العادست...ضمن اینکه چون سی دی ها اورجیناله هیچ مشکلی نداره و کامل ترین نسخه تو بازاره ...
برای اطلاعات بیشتر به سایت
www.darinoos.net مراجعه کنید..
اینم لینک مستقیم دارینوس برای این بازی..
http://www.darinoos.net/SpC-sell/pre...-movie-RE4.htm
پیشنهاد میکنم preview هاش رو بگیرید چون نهایتا 1 مگابایته
من بازی با گیم پد رو تو پی اس تو به شکل کامل تجربه کردم(اونم با ویبره)
اگه قرار باشه رو پی سی هم با گیم پد بازی کنم دیگه حسش نیست n بار بازیو تموم کنم
تازه به نظر من هیچ گیم پدی حال گیم پد پی اس تو رو نمیده . نه!!
راستی برو بچز بازی سنتر بحثشون سر اینه که کرک اروپایی هم میتونه گرافیک رو دگرگون کنه!
من که پچ رو هم نصب کردم حال نصب دوباره بازی رو هم ندارم
یه امتحانی بکنید ببینید فقط با کرک میشه گرافیکو بالا برد؟
آره ميشه چون من خودم اينجوري نصب كردم گرافيك كامل درست شدغير ممكنه
يه ذره فك كنين ببينين با عقل جور در مياد
با يه فايل 6-7 مگي مشكلات وحشتناك گرافيكي اين بازي برطرف شه