Ajabshirkhan
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 1,354
- لایکها
- 8
در game spot تاريخ انتشار رو May 25, 2006 اعلام كرده يعني 23 روز ديگه.جالب اينه كه يكنفر بازي رو در 28 اوريل review كرده بود.
به نقل از Ajabshirkhan :در game spot تاريخ انتشار رو May 25, 2006 اعلام كرده يعني 23 روز ديگه.جالب اينه كه يكنفر بازي رو در 28 اوريل review كرده بود.
منظورم اين بود كه جالبه كه اونموقع بازي به دستش رسيده بوده.دوست عزيز قبلاً تو سايت gamespot و ubisoft
28 اوريل درج شده بود..ولی الان به ماه may تغيير پيدا کرده
بله تقريباً 23 روز ديگه..البته اگه باز مشکل به وجود نياد !به نقل از Sony Ericsson!! :بلاخره چی شد؟ شد 25 May؟ یعنی 23 روز دیگه!!!!!
به نقل از benyaminj :بله تقريباً 23 روز ديگه..البته اگه باز مشکل به وجود نياد !
به نقل از Ajabshirkhan :در game spot تاريخ انتشار رو May 25, 2006 اعلام كرده يعني 23 روز ديگه.جالب اينه كه يكنفر بازي رو در 28 اوريل review كرده بود.
باز هم تأخير.............به نقل از Amir(Steve) :Resident Evil 4
By: Ubisoft, Capcom
Genre: Horror Action Adventure
Release Date: May 25, 2006
Players: 1 Player (tech info)
Also On: PS2 | GC
تو سايت Gamespot نوشته شده 25 May كه اميدوارم دوباره به تاخير نيافته....
به نقل از benyaminj :اين ubisoft هم به بازی گرفته همرو ها......باز تاريخ رو عوض کرده زده همون may
به نقل از Amir(Steve) :عزیزم سایت Gamespot سایتی هست که همیشه خبرهای کاملا تایید شده رو می زاره و خیلی کم هست که خبری که می زاره بعدا تکذیب بشه
این یوبی سافت هم جدی نگیر که به فکر فروش بیشتر گیم خودش هست و بس...
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره !
موفق باشید
به نقل از benyaminj :gamespot هم يه جورايی بدرد نمیخوره
بازی city life 2 چند وقته پيش رفته بودم ( تقريباً 1 هفته پيش ) زده بود released data: 14 june
در هالی که بعضی بچه ها تو ایران داشتن بازی میکردن...من باور نکردم ولی وقتی رفتم بازار
پرسيدم که امده يا نه گفتن امده.. از اون به بعد فهميدم که gamespot هم سره کاريه
ممنون....به نقل از Amir(Steve) :اون یه مشکلی که بعضی اوقات برای به روز بودن سایت اتفاق می افته که کافیه به اینک ایندکس بروید و رفرش کنید
موفق باشید