• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Resident Evil 4 -PC Version

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فلا نه؟
میخوام درایور دانلود کنم

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود کردم
ولی میاد تو بازی اندفه صفحه سیاه تو Standby نمیره
شاید به خاطر رم ؟؟؟ 256

نمیدونم

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
از اونجایی که از تاریخ 22 فوریه گذشته کسی خبری داره که ریلیز جدیدی از این بازی برای pc اومده یا نه؟

و خبر جالب دیگه فیلم ساخته شده از روی نسخه Code Veronica به نام Resident Evil: Extinction تا چند وقت دیگه اکران میشه و این در حالی که نسخه pc این ورژن بازی هنوز نیومده ( و من در حسرت بازی این نسخه و نسخه های دیگر این بازی که برای pc نیومده هستم )
چه کنیم capcom دیگه!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
شايد بتوني با شبيه ساز، نسخه dreamcastشو رو pc بازي كني
نسخه اصلي Code Veronica يا بهتر شاهكار اصلي نسخه dreamcastش بود
تو وب سرچ كن

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من بازی رو رو کامپیوترم نصب کرده بودم ولی ویندوزم رو مجبور شدم از اول نصب کنم حالا وقتی میخوام اجرا کنم بازی رو

میگه CDkey رو وارد کن ، کی میتونه بگه شماره سریال چنده؟

راستی مال شرکت سرزمین بود

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
من بازی رو رو کامپیوترم نصب کرده بودم ولی ویندوزم رو مجبور شدم از اول نصب کنم حالا وقتی میخوام اجرا کنم بازی رو

میگه CDkey رو وارد کن ، کی میتونه بگه شماره سریال چنده؟

راستی مال شرکت سرزمین بود

bh82220691119281

Dariux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان من این بازیو گرفتم نصب کردم
تا دموی اولش تموم میشه میخواد بره تو بازی مانیتورم میره رو حالت Standby
ولی صدای بازی میاد برای چییه
تورو خدا جوابمو بدید
کارت گرافیکم 256
هست
رم 256

فکر میکنید برای چیست؟
من هم همین مشکل رو دارم

ali_lind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شايد بتوني با شبيه ساز، نسخه dreamcastشو رو pc بازي كني
نسخه اصلي Code Veronica يا بهتر شاهكار اصلي نسخه dreamcastش بود
تو وب سرچ كن

وااااه !! این رفیقمون ظاهرا میخواد Resident Evil 4 رو بازی میکنه حالا بهش میگید بره RE Code Veronica دانلود کنه ؟ :f34r:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من امروز این RE4 یعنی در واقع BH4 رو گرفتم. این که گرافیکش خوبه این همه بد میگفتن، نمیگم عالیه ولی در حد قابل قبولی هست و از 10 میشه بهش 7.5 داد. فقط نمیدونم این ایده هدف گیری با کیبرد رو کدوم بیشعوری پیاده کرده. اصلا نمیشه هدف گیری کرد. همه تیرها هدر میره.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من هم همین مشکل رو دارم
منم وقتی res رو میذارم رو 1024x768 اینطوری میشه و صفحه سیاه میشه ولی رو 800x600 مشکل نداره. البته مانیتور من هم 800x600 هست. احتمالا مشکل بقیه هم به خاطر زرولوشن باشه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آقا اين نسخه ubisoft بلاخره اومد يا نه؟ كسي نميدونه چيزي؟

RE4.JPG

Dariux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم وقتی res رو میذارم رو 1024x768 اینطوری میشه و صفحه سیاه میشه ولی رو 800x600 مشکل نداره. البته مانیتور من هم 800x600 هست. احتمالا مشکل بقیه هم به خاطر زرولوشن باشه.
مانیتور من 17 اینچه و تا 1240*1024 ساپورت میکنه.
الانم رو 1024-768 هستم و بازی رو هم در همون حالت اجرا کردم. روی 800*600 هم تیست کردم نشد.

جالب اینجاست که حتی رو window mode هم تست کردم ولی بازم نشد!!!
انگار اشکال از کارت گرافیکمه. ساپورت نکینه این بازی رو.
درایورش رو لینک کسی میتونه بده دانلود کنم؟ (لطفاً دقیقاً لینک دانلود مستقیم رو بدید. من تو زمینه ی پیدا کردنه درایور گیج میزنم)

اینه
Gibabye - Radeon 9200 LE
128 mb memory

model name:
GV-R92128VH

راستی اینی که الان داریم. نسخه ی گیم کیوبه یا پلی استیشن 2 ؟؟؟

Dariux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز این RE4 یعنی در واقع BH4 رو گرفتم. این که گرافیکش خوبه این همه بد میگفتن، نمیگم عالیه ولی در حد قابل قبولی هست و از 10 میشه بهش 7.5 داد. فقط نمیدونم این ایده هدف گیری با کیبرد رو کدوم بیشعوری پیاده کرده. اصلا نمیشه هدف گیری کرد. همه تیرها هدر میره.
بخاطره این هدف گیریش با کیبورده که این بازی برای PC ساخته نشده. در حقیقت دقیقاً نسخه ی کنسول هست (حالا نمیدونم Gamecube یا PS2) و یه emulator اختصاصی براش ساختن که بشه رو pc اجراش کرد. همین. منظور اینکه کپکام این نسخه رو ریلیز نکرده. یه عده آدم (آدم؟؟!!) اومدن برای این بازی امولیتور نوشتن و حالت ستاپ گذاشتن و ... .

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0

برای هدف گیری با موس توی این بازی در صفحات قبل راهنمایی های لازم شده!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
برای هدف گیری با موس توی این بازی در صفحات قبل راهنمایی های لازم شده!
اون برنامه mouseaim واقعا چيز بيخوديه. روي 100 اينقدر حساسيت ماوس رو زياد ميكنه كه اصلا نميشه باهاش كار كرد اگه حساسيت رو از 100 بياري روي 90 ديگه ماوس به زور تكون ميخوره!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
واقعا اين RE4 آخر بازي مزخرفه. من نميدونم چطوري capcom روش شده اين افتضاح رو به اسم resident evil بده بيرون. با اين كارش اسم و سابقه خوب همه نسخه هاي قبلي رو هم به گه كشيد. اون از داستان كليشه اي مسخراه اش، اونم از گيم پلي مزخرفش. من كه خودم الان بعد از حدود 1 ساعت بازي كردن حالم بهم خورده ازش، ميخوام از DVD اش تو مسابقه پرتاب ديسك استفاده كنم. حيف 1200 تومني كه دادم رفتم اين آشغال رو خريدم!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا اين RE4 آخر بازي مزخرفه. من نميدونم چطوري capcom روش شده اين افتضاح رو به اسم resident evil بده بيرون. با اين كارش اسم و سابقه خوب همه نسخه هاي قبلي رو هم به گه كشيد. اون از داستان كليشه اي مسخراه اش، اونم از گيم پلي مزخرفش. من كه خودم الان بعد از حدود 1 ساعت بازي كردن حالم بهم خورده ازش، ميخوام از DVD اش تو مسابقه پرتاب ديسك استفاده كنم. حيف 1200 تومني كه دادم رفتم اين آشغال رو خريدم!!

واقعا اینطور فکر میکنی؟؟
باید بگم که یا نسخه ای که شما دارید ایراد داره یا اینکه اصلا هیچی از بازی سوم شخص نمی دونید.
بهتره یه سر به gamespot یا جاهای دیگه بزنید ببینید این بازی چه رتبه هایی رو کسب کرده از نظر گرافیکی حرف نداره موسیقی هم که مثل همیشه هیجان آوره. داستان بازی هم اونطوری که شما گفتین بد نیست. معماهای بازی هم که حرف ندارن. بهتره شما برید یه سبک دیگه بازی کنید.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
واقعا اینطور فکر میکنی؟؟
باید بگم که یا نسخه ای که شما دارید ایراد داره یا اینکه اصلا هیچی از بازی سوم شخص نمی دونید.
بهتره یه سر به gamespot یا جاهای دیگه بزنید ببینید این بازی چه رتبه هایی رو کسب کرده از نظر گرافیکی حرف نداره موسیقی هم که مثل همیشه هیجان آوره. داستان بازی هم اونطوری که شما گفتین بد نیست. معماهای بازی هم که حرف ندارن. بهتره شما برید یه سبک دیگه بازی کنید.
خوب اين نظر شماست. من هم نظر خوردم رو گفتم. نميدونم شما نسخه هاي قبلي رو بازي كردي يا نه؟ بهتر بود اسم اين بازي رو چيزي غير از resident evil ميذاشتن چون هيچ شباهتي به اون قبلي ها نداره.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اين نظر شماست. من هم نظر خوردم رو گفتم. نميدونم شما نسخه هاي قبلي رو بازي كردي يا نه؟ بهتر بود اسم اين بازي رو چيزي غير از resident evil ميذاشتن چون هيچ شباهتي به اون قبلي ها نداره.
آره من یکی از طرفدارهای resident evil هستم نسخه های قبلی رو هم یکبار که هیچی پنج و شش بار تموم کردم و کلا عاشق این بازیم.
به هرحال نظر شما هم محترمه ولی فکر کنم مشکل اصلی از اینجا ناشی میشه که این بازی رو هنوز capcom برای کامپیوتر منتشر نکرده رویه PS2 که فوق العاده بود.

بالا