BENBANDU
Registered User
اي بابا خواهش ميكنمدمت گرم نوکرتم
مشكلت حل شد؟
اي بابا خواهش ميكنمدمت گرم نوکرتم
من بازی رو رو کامپیوترم نصب کرده بودم ولی ویندوزم رو مجبور شدم از اول نصب کنم حالا وقتی میخوام اجرا کنم بازی رو
میگه CDkey رو وارد کن ، کی میتونه بگه شماره سریال چنده؟
راستی مال شرکت سرزمین بود
من هم همین مشکل رو دارمسلام
الان من این بازیو گرفتم نصب کردم
تا دموی اولش تموم میشه میخواد بره تو بازی مانیتورم میره رو حالت Standby
ولی صدای بازی میاد برای چییه
تورو خدا جوابمو بدید
کارت گرافیکم 256
هست
رم 256
فکر میکنید برای چیست؟
شايد بتوني با شبيه ساز، نسخه dreamcastشو رو pc بازي كني
نسخه اصلي Code Veronica يا بهتر شاهكار اصلي نسخه dreamcastش بود
تو وب سرچ كن
منم وقتی res رو میذارم رو 1024x768 اینطوری میشه و صفحه سیاه میشه ولی رو 800x600 مشکل نداره. البته مانیتور من هم 800x600 هست. احتمالا مشکل بقیه هم به خاطر زرولوشن باشه.من هم همین مشکل رو دارم
مانیتور من 17 اینچه و تا 1240*1024 ساپورت میکنه.منم وقتی res رو میذارم رو 1024x768 اینطوری میشه و صفحه سیاه میشه ولی رو 800x600 مشکل نداره. البته مانیتور من هم 800x600 هست. احتمالا مشکل بقیه هم به خاطر زرولوشن باشه.
بخاطره این هدف گیریش با کیبورده که این بازی برای PC ساخته نشده. در حقیقت دقیقاً نسخه ی کنسول هست (حالا نمیدونم Gamecube یا PS2) و یه emulator اختصاصی براش ساختن که بشه رو pc اجراش کرد. همین. منظور اینکه کپکام این نسخه رو ریلیز نکرده. یه عده آدم (آدم؟؟!!) اومدن برای این بازی امولیتور نوشتن و حالت ستاپ گذاشتن و ... .من امروز این RE4 یعنی در واقع BH4 رو گرفتم. این که گرافیکش خوبه این همه بد میگفتن، نمیگم عالیه ولی در حد قابل قبولی هست و از 10 میشه بهش 7.5 داد. فقط نمیدونم این ایده هدف گیری با کیبرد رو کدوم بیشعوری پیاده کرده. اصلا نمیشه هدف گیری کرد. همه تیرها هدر میره.
من امروز این RE4 یعنی در واقع BH4 رو گرفتم. این که گرافیکش خوبه این همه بد میگفتن، نمیگم عالیه ولی در حد قابل قبولی هست و از 10 میشه بهش 7.5 داد. فقط نمیدونم این ایده هدف گیری با کیبرد رو کدوم بیشعوری پیاده کرده. اصلا نمیشه هدف گیری کرد. همه تیرها هدر میره.
اون برنامه mouseaim واقعا چيز بيخوديه. روي 100 اينقدر حساسيت ماوس رو زياد ميكنه كه اصلا نميشه باهاش كار كرد اگه حساسيت رو از 100 بياري روي 90 ديگه ماوس به زور تكون ميخوره!!برای هدف گیری با موس توی این بازی در صفحات قبل راهنمایی های لازم شده!
واقعا اين RE4 آخر بازي مزخرفه. من نميدونم چطوري capcom روش شده اين افتضاح رو به اسم resident evil بده بيرون. با اين كارش اسم و سابقه خوب همه نسخه هاي قبلي رو هم به گه كشيد. اون از داستان كليشه اي مسخراه اش، اونم از گيم پلي مزخرفش. من كه خودم الان بعد از حدود 1 ساعت بازي كردن حالم بهم خورده ازش، ميخوام از DVD اش تو مسابقه پرتاب ديسك استفاده كنم. حيف 1200 تومني كه دادم رفتم اين آشغال رو خريدم!!
خوب اين نظر شماست. من هم نظر خوردم رو گفتم. نميدونم شما نسخه هاي قبلي رو بازي كردي يا نه؟ بهتر بود اسم اين بازي رو چيزي غير از resident evil ميذاشتن چون هيچ شباهتي به اون قبلي ها نداره.واقعا اینطور فکر میکنی؟؟
باید بگم که یا نسخه ای که شما دارید ایراد داره یا اینکه اصلا هیچی از بازی سوم شخص نمی دونید.
بهتره یه سر به gamespot یا جاهای دیگه بزنید ببینید این بازی چه رتبه هایی رو کسب کرده از نظر گرافیکی حرف نداره موسیقی هم که مثل همیشه هیجان آوره. داستان بازی هم اونطوری که شما گفتین بد نیست. معماهای بازی هم که حرف ندارن. بهتره شما برید یه سبک دیگه بازی کنید.
آره من یکی از طرفدارهای resident evil هستم نسخه های قبلی رو هم یکبار که هیچی پنج و شش بار تموم کردم و کلا عاشق این بازیم.خوب اين نظر شماست. من هم نظر خوردم رو گفتم. نميدونم شما نسخه هاي قبلي رو بازي كردي يا نه؟ بهتر بود اسم اين بازي رو چيزي غير از resident evil ميذاشتن چون هيچ شباهتي به اون قبلي ها نداره.