• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Rockاز نوع Progrossivاش

a_heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم اينجا جاي يه بحث توپ در مورد progressive rockخاليه .ميدونين كه منظورم چيه (Pinkfloyd,yes,king ctimson,..). :headphone

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ايول, ايول خوشم اومد. خب در مورد چي و كي صحبت كنيم؟ :)

a_heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم اول از همه باید یه تعریف کوچولو از این سبک عظیم داشته باشیم ....

a_heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جت روتال و ترافيك سبكى را آغاز كردند كه به نام راك پراگرسيو مشهور شد. پيچيده ترين و تجربه گرايانه ترين قطعات راك شايد در اين سبك ساخته شدند. آلات موسيقى حرفه اى تر و تخصصى تر شد. سبك هاى جز و كلاسيك در اين سبك با راك در آميختند و حيطه هاى موسيقى الكترونيك هم افزوده شد.
مطرح ترين هاى اين سبك در دهه ۷۰ شايد كينگ كريمسون، كمل، يس و جنيس (تا زمانى كه پيتر گابريل در آن حضور داشت) باشند. گروه هاى ديگرى هم مثل Third Ear Band و... در اين عرصه به حدى پيش رفتند كه به ژانرهايى رسيدند كه هنوز هم نامى ندارند.

البته بايد بگم كه اين سبك در اون دوران اوكد و در مقبال راك آمريكا قرار گرفت .محبوبيت و خاستگاه اين سبك نيز اروپا و بخصوص انگليس بود .
يه چيز ديگه اينكه اين سبك هنوز هم ادامه داره .و به زير شاخه هاي زيادي تقسيم شده:
* Art Rock
* Canterbury/RIO/Avant-Prog
* Electronic Music
* Experimental/Post-Rock
* Fusion
* Italian Symphonic Prog
* Kraut Rock
* Neo Progressive
* Prog Folk
* Progressive Metal
* Psychedelic/Space Rock
* Symphonic Prog
* Various Genres
* Zeuhl
امروزه معروف ترين گروه هايي كه تو اين سبك كار ميكنن.
RadioheadوColdplayهستند كه هردو Postrockاند

a_heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا کسی نمی خواد بحش کنه .....؟

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
متاسفانه در اكثر جوامع شرقي طرفداران music اكثرا رو به سبكهاي rap,trance,home,dj,... گرايش دارن
و كمتر با مفهوم موسقي غني آشنا هستند ,شايد اين سوال براتون پيش بياد كه ما اين همه طرف دار PinkFloyd
داريم اما اگه خوب بررسي كنيم متوجه مي شيم كه اغلب آنها با گوش دادن 3,4آهنگ مثل wish you were here
,comfortably numb و يا ديدن فيلم The Wall خودشون جزو پيروان سبك سنگين progressie مي دونن
اما گرايششون بيشتر به سمت Nu-metal مثل S.o.a.d يا برخي bandهاي grunge مثل Nirvana رو دارن كه اونم
قضيش مثل pinkFloyd,در كل اگه به اين آگاهي برسند مسلما بحث راجع به اين سبك غني بيشتر خواهد شد
كه تقريبا ميشه گفت در 50 % سبكهاي ديگه هم رده پاي اين سبك مشاهده مي شه!
اين روزها طرفداران ColdPlayوDT(كه يكband progressive metal است)در شور و حال آلبوم هاي جديد هستند!

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
بنظر من oasis و cold play دو تا از ستاره گان پر سوی راک در این بلبشوی موسیقی های بازاری و مزخرف همچنان می درخشند.

کلا اگه یه بررسی کمی و کیفی نه چندان پر مایه از گروههای راک داشته باشیم میبینیم خیلی هاشون انگلیسی هستند!
(بدون شرح!)
موسیقی آمریکایی که با این ونگ ونگ های رپ و پاپ آشغال اشباع شده.
من جمله همین امی نم و بریتنی اسپیرز که متاسفانه واسه خیلیا الگو و اسطوره! شدن.
(ضمنا از گذاشتن امی نم و بریتنی اسپیرز در یک کفه ترازو هیچ ترس و واهمه ای ندارم چون شنونده فهیم موسیقی میفهمه که موسیقی یعنی چی.)

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كاملا با نظرت plusdeck جان در مورد اين خواننده هاي جديد ( بخصوص آمريكايي) مثل بريتني وامينم و ...موافقم
واقعا اين سبكهاي نسبتا جديد مثل رپ حالمو بهم ميزنه. به نظر من نبايد اسم اينارو گذاشت موسقي.اين بي احترامي به هنر مقدس موسقيه.يه مشت جوون ونوجون از خود بيگانه كه هيچي از موسقي نميدونن زرت و زرت برا خودشون گروه درست ميكنن و يه مشت آهنگ آشغال ميدن بيرون و يه مشت آدماي مثل خودشون هم ميشن طرفدارشون و مثلا معروف ميشن.
واقا ديگه موسقي با ارزش خيلي كم شده و اين گروههاي جديد مسخره و بي محتوا كه كارايي كه از نظر موسقيايي بي ارزشن ميدن بيرون ومتاسفانه طرفدارم كم ندارن.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
از يه ديد ديگه هم ميشه به قضيه نگاه كرد...اينكه هرچي اين موسيقي بي محتوا رواج بيشتري پيدا كنه ازرش موسيقي كلاسيك

يا بهتر بگيم موسيقي پر محتوا...بيشتر خواهد شد....چون امكان نداره كه موسيقي كلاسيك فراموش بشه و هميشه كسايي هستن وخواهند بود كه موسيقي اصيل رو فراموش نكن....

البته اينم موقتيه و بعدا ورق به نفع موسيقي اصيل بر خواهد گشت.....اونوقت خيلي تماشايي ميشه...

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از plusdeck :
بنظر من oasis و cold play دو تا از ستاره گان پر سوی راک در این بلبشوی موسیقی های بازاری و مزخرف همچنان می درخشند.

کلا اگه یه بررسی کمی و کیفی نه چندان پر مایه از گروههای راک داشته باشیم میبینیم خیلی هاشون انگلیسی هستند!
(بدون شرح!)
موسیقی آمریکایی که با این ونگ ونگ های رپ و پاپ آشغال اشباع شده.
من جمله همین امی نم و بریتنی اسپیرز که متاسفانه واسه خیلیا الگو و اسطوره! شدن.
(ضمنا از گذاشتن امی نم و بریتنی اسپیرز در یک کفه ترازو هیچ ترس و واهمه ای ندارم چون شنونده فهیم موسیقی میفهمه که موسیقی یعنی چی.)
دقيقا با نظرت در مورد coldpaly و oasis موافقم
ولي قبول كنيد اين سبك برا خيلي از اقشار جامعه هنوز غير قابل فهمه
من عاشق Trance و Electronic و House هستم ولي تا حالا پيش نيومده حتي از يكي از آهنگاي Coldpaly بدم بياد
امينم و بريتني و ... كه ديگه جاي اظهار نظر ندارن :wacko:
همينطور كه الان همه موسيقي ترنس يا فرد دي جي رو با اليگيتور ميشناسن :wacko:
فقط دنبال دوپس دوپس و باس و اين مذخرفات هستن
اينم تا تفكر حاكم بر موسيقي كشور تغيير نكنه درست بشو نيست

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
ببنید منظور از گفتن این حرفای تکراری این نیست که یه نوع موسیقی خاص رو دارای ارزش بدونیم و بگیم بقیه...
بلکه هدف اینه که شنونده چیزی که گوش میده بفهمه لمس کنه و آگاهانه و منصفانه مقایسه و نقد کنه.
بعنوان مثال بدونه که بین oasis که همشون از تحصیل کرده های موسیقی هستن و امی نم که حتی دیپلم دبیرستانشم نگرفته! فرقی هست یا نه.
به امید روزی که دیگه شاهد موسیقی دروغین و فاقد ارزش نباشیم!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من تصحيح كردم وميكنم....موسيقي پر محتوا...حالا هر سبكي...

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من نمی تونم وارد بحث حرفه ای بچه ها بشم چون تو این زمینه اطلاعات کافی ندارم.
فقط این رو بگم که با اومدن این همه گروه راک باز یا متال باز, راک و متال هم کم کم دارن خراب میشن.

هر روز که این شبکه های موسیقی ماهواره ای رو میبینم می بینیم هر نه نه قمری اومده یک گروه زده و جیغ میزنه و 2 تا مثلا" گیتاریست هم دورش گذاشته.
کلا" جو متال و راک رو خیلی به گند کشوندن.
البته این مسئله هم یه سری مزایای خاص خودش رو داره هم یه سری مشگلات که مشگلات اش از سود اش بیشتره.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از tsotodeh :
فقط این رو بگم که با اومدن این همه گروه راک باز یا متال باز, راک و متال هم کم کم دارن خراب میشن.

هر روز که این شبکه های موسیقی ماهواره ای رو میبینم می بینیم هر نه نه قمری اومده یک گروه زده و جیغ میزنه و 2 تا مثلا" گیتاریست هم دورش گذاشته.
البته این مسئله هم یه سری مزایای خاص خودش رو داره هم یه سری مشگلات که مشگلات اش از سود اش بیشتره.
اتفا قا صحبت شما در بين بچه ها از همه حرفه اي تر بود!

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از tsotodeh :

درسته گروه زياد شده و هدف اكثرشون ارائه موسيقي نيست اين كه كاملا مشخصه
زمان كه بگذره همه چي مشخص ميشه
مثلا آلبوم قبلي Coldplay: A Rush Of Blood To The Head هنوزم كه ميشنوم برام خسته كننده نيست
اين كار جديدش Speed of the Sound كه ديگه جدا محشره
در مورد پست plusdeck شماره 11 منظور منم همون بود :)

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
ایضا همه فرمایشات دوستان تایید میشه.
فقط این رو بگم که ارزش ها هیچ وقت نابود یا محو نمیشن.
با پست شماره 9 astm 1834 موافقم چون که همیشه بی ارزش ها ارزش ها رو برجسته تر و نمایانتر مکنن.
ارزش ها جاودانه می مانند و در تند باد حوادث و گردش زمان مطلقند و پیوسته ستودنی.
برای اصلاح سلایق موسیقایی خودمون باید از درون خودمون شروع کنیم بقیه رو بی خیال!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اين تندباد حوادث كلا چيزه خوبيه.....هم آدمارو ميسازه...هم ارزشارو ميسازه....هم...هم....:cool:

آقا progressive rock چي شد!!!!!!

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در ادامه و تكميل صحبتهاي جناب heart بايد بگم كه:

اين سبك راك در اواخر دهه 60 ميلادي شكل گرفت ودر دهه هفتاد به اوج خودش رسيد. هنرمنداني كه در اين سبك كار ميكردند هدف اصليشون اين بود كه از اون سبك راك قالب دار راديويي و سبك پاپ دور بشن و سبك راك رو تا جايي ترقي بدن كه چيزي كمتر ازاون كمال و دلفريبي موسقي جاز يا كلاسيك نداشته باشه. اين سبك هميشه از سوي طرفدارانش بخاطر پيچيدگي و سطح بالاي ذوق موسقيايي مورد ستايش قرار گرفته. كارسناسان هميشه با تمسخر اين سبك را يك سبك پر شكوه و افراطي ياد ميكردند. و اين به اين علت بوده كه بر خلاف سبكها يي مثل كانتري يا هيپ هاپ كه در يك ژانركاملا مشخص قرار ميگيرند اين سبك رو به سختي ميشه در يك گونه مشخص و قطعي قرار داد. شايد يكي از دلايلي كه بتوان بر بر اين مدعا آورد اين باشه كه هيچ كدام از اون گروههاي مطرحي كه دردهه 70در اين سبك فعاليت ميكردند ( Yes ,Genesis , Emerson Lake and Palmer , .King Crimson )شبيه هم نبودند.

ادامه دارد ...

a_heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من شرمندم كه اين topicرو درست كردم و كلا يادم رفت ...ولي خوب واقعا حال كردم كه ديدم . اين همه آدم علاقه مند به اين سبك هستن ...

راسیتش به نظر من ما اگه بخواهیم به واقعیت prog-rock بررسیم باید به افکاری که پشت این سبک بودن اشاره کنیم ..
که pink خوب گفتن ولی من کامل میکنم که :
همون اوایل که سبک راک شروع شد در برابر jazz , bluesقرار گرفت .و به Rockبازها طغیانگر میگفتند ..
چون خیلی چیزها رو تغییر داده بودند و ارزش ها شون کاملا متفاوت بود .
اما بعد از یه مدت کوتاه rockهم دچار افکار اقتصادی و برای عامه پسند شدن دوباره اون ارزش های قدیمی برگشتند .مثل Beatles و
Elvis .

a_heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
,ولی بعدنا دوباره یه سری آدم باحال و با مرام اومدن .سعی کردن که به اصل قضیه برسن ...و progressive rock .رو
میشه نتیجه تلاش مقدس اونا خوند .
و من به این قضیه ایمان دارم که اگه اونا نبودن ..هیچ وقت سبک های metallوزیر مجموعه هاش به وجود نمیومدن(قابل توجه متال بازها).
اقا تو این قضیه جا واسه بحث زیاده..
:)

بالا