دقيقا با نظرت در مورد coldpaly و oasis موافقمبه نقل از plusdeck :بنظر من oasis و cold play دو تا از ستاره گان پر سوی راک در این بلبشوی موسیقی های بازاری و مزخرف همچنان می درخشند.
کلا اگه یه بررسی کمی و کیفی نه چندان پر مایه از گروههای راک داشته باشیم میبینیم خیلی هاشون انگلیسی هستند!
(بدون شرح!)
موسیقی آمریکایی که با این ونگ ونگ های رپ و پاپ آشغال اشباع شده.
من جمله همین امی نم و بریتنی اسپیرز که متاسفانه واسه خیلیا الگو و اسطوره! شدن.
(ضمنا از گذاشتن امی نم و بریتنی اسپیرز در یک کفه ترازو هیچ ترس و واهمه ای ندارم چون شنونده فهیم موسیقی میفهمه که موسیقی یعنی چی.)
اتفا قا صحبت شما در بين بچه ها از همه حرفه اي تر بود!به نقل از tsotodeh :من نمی تونم وارد بحث حرفه ای بچه ها بشم چون تو این زمینه اطلاعات کافی ندارم.
فقط این رو بگم که با اومدن این همه گروه راک باز یا متال باز, راک و متال هم کم کم دارن خراب میشن.
هر روز که این شبکه های موسیقی ماهواره ای رو میبینم می بینیم هر نه نه قمری اومده یک گروه زده و جیغ میزنه و 2 تا مثلا" گیتاریست هم دورش گذاشته.
کلا" جو متال و راک رو خیلی به گند کشوندن.
البته این مسئله هم یه سری مزایای خاص خودش رو داره هم یه سری مشگلات که مشگلات اش از سود اش بیشتره.
درسته گروه زياد شده و هدف اكثرشون ارائه موسيقي نيست اين كه كاملا مشخصهبه نقل از tsotodeh :من نمی تونم وارد بحث حرفه ای بچه ها بشم چون تو این زمینه اطلاعات کافی ندارم.
فقط این رو بگم که با اومدن این همه گروه راک باز یا متال باز, راک و متال هم کم کم دارن خراب میشن.
هر روز که این شبکه های موسیقی ماهواره ای رو میبینم می بینیم هر نه نه قمری اومده یک گروه زده و جیغ میزنه و 2 تا مثلا" گیتاریست هم دورش گذاشته.
کلا" جو متال و راک رو خیلی به گند کشوندن.
البته این مسئله هم یه سری مزایای خاص خودش رو داره هم یه سری مشگلات که مشگلات اش از سود اش بیشتره.