• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

S.M.A.R.T. Capability . . . Disabled

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
من یک مادربورد گیگابایت GA-8VT880 و یک هارد مکستور 80 گیگ دارم که چند سال پیش خریدم و تقریبا باهاشون مشکل خاصی ندارم و آخرین ورژن بایوس (F5) روش نصب شده. ولی موضوع اینه که اخیرا متوجه شدم که موقع بوت کامپیوتر زیر اون جدول صفحه دوم مینویسه:
Pri. Master Disk HDD S.M.A.R.T. Capability . . . Disabled
میدونم SMART چیه ولی چرا از کار افتاده؟
فکر میکنم قبلا فعال بود، بعلاوه توی BIOS هرچی گشتم گزینه ای برای فعال کردنش ندیدم.
نظر شما چیست؟ هارد عیبی کرده؟​

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تو بایوس گزینه ای برای فعال کردن smart هست . معمولا در دومین منو از سمت چپ . ولی کلا آنچنان فعال کردنش ضروری نیست .

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
گزينه فعال كردن SMART در بايوس ، جزو گزينه‌هاي مخفي هست و با Ctrl+F1 يا F2 ميتوني مشاهدش كني

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
ای ول. مرسی خیلی حال داد. فقط حالا بگو به چه دردری هم می خوره؟! منم یه چند سالی هست توی کف این گزینه به سر می برم!!!!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ظاهرا برای نظارت بر عملکرد هارده ... ولی تکنولوژی اش یوخده قدیمیه ... و می دونم که عملکرد سیستم رو هم یه ذره کند می کنه ( علت disable بودنش در حالت default هم همینه )
288.gif
...

و ظاهرا خود تولیدکنندگان هارد هم خیلی علاقه شدیدی به حمایت از این تکنولوژی ندارن ... یعنی ظاهرا حتی اگه smart رو فعال کنیم ، باز هم ممکنه اطلاعات مربوط به smart بدرستی منتقل نشه
164.gif
( فکر کنم controller شون با smart هماهنگی ندارن
169.gif
) ...

البته در برابر اساتید که ما عددی نیستیم ...
56.gif

بالا