ولي اين نشون ميده كه سامسونگ بيشتر به كيفيت بدنه اهمييت ميده
:blink::blink:
کلا اپل افتاده به گدایی !! یه زمانی بین گوشی بیرون دادنش کلی فاصله بود , الان چند ماه چند ماه گوشی میده بیرون !! همش با ایراد !!
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
دادا حرفي ميزني بزار صحت داشته باشه واسه خودت زشته!
اپل افتاده ب گدايي؟؟؟ثروتمندترين شركت دنيا؟؟؟؟
ميشه بپرسم كدوم 2گوشيشو به فاصله چند ماه داده بيرون؟
یجوری میگی دستت بگیری میفهمی چیه یکی ندونه فکر میکنه داریم راجع به خاک ماه حرف میزنیم !!! تو سر سگ بزنی از جیبش یکی میوفته دیگه !! دستمونم گرفتیم چیز خاصی هم نبود ,خسته کننده ترین گوشی که تا حالا دیدم !! بهتره برید یه فکری به حال باطری هاتون بکنید بجای غلو کردن !داداش این سامسونگه که به گدایی افتاده مثل خر مدل میده بیرون
والا اپل تا اونجا که من میدونم تو همین نمایشگاهی که در راهه هر سال یه مدل میده بیرون
بعدشم هر چیش ایراد داشته باشه اسمش اپله همونی که تا حالا ۶ مدل بیشتر گوشی نداشته اما نصفه بازار جهان طلبه ی گوشیاشن
وقتی آیفون رو دستت بگیری میفهمی یعنی چی اونوقته که با هیچ گوشیه پلاستیکی مثل سامسونگ و سونی کنار نمیای
Sent from my Xperia T using Tapatalk 4 beta
در اون كه حرفي نيست
جوک!!!
Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2
یجوری میگی دستت بگیری میفهمی چیه یکی ندونه فکر میکنه داریم راجع به خاک ماه حرف میزنیم !!! تو سر سگ بزنی از جیبش یکی میوفته دیگه !! دستمونم گرفتیم چیز خاصی هم نبود ,خسته کننده ترین گوشی که تا حالا دیدم !! بهتره برید یه فکری به حال باطری هاتون بکنید بجای غلو کردن !
دست گرفتن مجازه
یعنی یکی دو ماه باهاش کار کن
اونوقته که اس4 رو بگیری دستت میگی چرا جون میکنه تا برنامه ها رو باز کنه!!!
من آیفون5 داشتم
اقوام اس4 دارن
سرعت انجام دستورات باهم کلی فرق دارن
بعد از آیفون5 هرچی گرفتم دستم حس کردم کنده
اپل سیستن عامل انحصاریشه که مهمه
8تا هسته ی اس4 با دوتا هسته ی 5 تو اجرای یه برنامه یا بازی مشابه زمین تا -گآسمون فرق دارن
میشه احتلاف زمانی رو که آیفون زودتر برنامه رو اجرا میکنه تا چندین ثانیه شمرد
Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2
دوست گرامی
شما غلو هایی میکنید که خود اپل هم همچین ادعایی نداره !! چندین ثانیه اختلاف در اجرای برنامه ها ؟!؟!
المینیوم رو بدم پلاستیک بخرم ؟!؟! شما موتورولا ریزور دیدی تا حالا؟! دستت گرفتی ؟ احساس میکنی تفنگ دستت گرفتی انقدر حس قدرت میده به ادم !!داداش اصا هیچ فاصله ای نداره تو خودت آلومینیوم رو میدی پلاستیک بخری؟
صفحه ی رتینای اپل رو میدی سوپر آمولد بگیری؟
اصا خداوکیلی آی او اس رو میدی آندروید بگیری که دیگه جن*ه شده؟:-D
آندروید رو فقط با گوشیای اچ تی سی میشه تحمل کرد
بعدشم شما میری اس ۴ میخری چند روز بعد یه مدل دیگه میاد گوشیت خز میشه اما اپل هیچوقت از رو بورس نمیافته و خستت نمیکنه
المینیوم رو بدم پلاستیک بخرم ؟!؟! شما موتورولا ریزور دیدی تا حالا؟! دستت گرفتی ؟ احساس میکنی تفنگ دستت گرفتی انقدر حس قدرت میده به ادم !!
خوشگل پسر بحث ما سر اپل و سامسونگ بود و سیستم عاملاشون چرا میزنی جاده خاکی؟جواب نداری بدی بحثو به حاشیه نکشون
خدایی یه 3gs دارم با دنیا عوضش نمیکنم!
جدا کسی که با ios کار کرده باشه آندروید دیگه سختشه کار کردن باهاش!
من از اول ایپادو آیفون کلا خانواده ios داشتم گوگل نکسوس گرفتم ۲ روز نتونستم نگه دارم !!!
این آیفون خان توقع مارو زیادی بالا برده!
میشه بفرمایید بحث سر اینکه آیفون اپل بهتره یا گلکسی سامسونگ چه فایده ای داره؟
چه نتیجه ای میخواید بگیرید؟
به قول دوستان یعنی الان مشکل جوانان مملکت اینه که سامسونگ بهتره یا اپل؟