• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SAMSUNG D900 ٠

Remote_Network

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به شما دوست عزیز هم پیشنهاد میکنم در تاپیک آخرین عکسی که گرفتم(نسخه موبایل) عکسهایی که با این گوشی گرفتین رو بذارین

البته این عکس رو خودم نگرفتم.
اگه یکی از عکسهای خودم رو uplaod کردم،چشم.

d900camera-7.jpg

Remote_Network

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان جدیدم

اول از همه،رخصت ،چون بار اوله که وارد قسمت موبایل میشم.

خلاصه قضیه هم اینکه یه گوشی SAMSUNG D900 گرفتم و نمیدونم چطور برنامه روش نصب کنم.

البته تنها چیزایی که دارم اینهاست:
- یه تعدا زیاد فایل با پسوند JAR که نمی دونم چیکارش کنم.
- یه کابل USB.
- یه CD که همراه گوشی بود.
- چند تا کامپیوتر.
- کمی اینترنت.

از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند.قول میدم مشتری بشم.

میبینم که خبری نیست!!

bombard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اخیراً یه d900 گرفتم ولی شارژش یکی دو روزه تموم میشه زیاد هم باهاش ور نمیرم اگه کسی نظری داره لصفاً بگه.

Remote_Network

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من اخیراً یه d900 گرفتم ولی شارژش یکی دو روزه تموم میشه زیاد هم باهاش ور نمیرم اگه کسی نظری داره لصفاً بگه.

'گوشی D900 دارای Calltime بالایی هست که کمتر گوشی اون رو داره (شش ساعت و نیم ) اما زمان Standby آن خیلی زیاد نیست ،به هر حال گوشی من معمولا سه روز جواب میده.

بد نیست یه نگاه بکنی:
(باطری D900 از نوع Li-Ion است)
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=47071
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1113468&postcount=303

Remote_Network

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سعی کن فقط در موارد ضروری بلتوث روشه باشه ، ضمنا لزوم نداره که نور صفحه حداکثر باشه،خلاسه اینکه تنظیمات گوشی رو دوباره برسی کن ببین کجاها مصرف باطری رو بالا میبره ....
فکر میکنم اگه تنظیمات خوبی انجام بدی و زیاد با گوشی ور نری ، به راحتی هر شارژ چهار روز جواب بده.

bombard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه این که هنگام پخش فایل تصویری، به تدریج صدا از تصویر عقب می افته. برای شما هم اتفاق می افته یا نه؟ هم 3gp و هم mpeg4 رو امتحان کردم.
مشکل باتری هم که همچنان برقراره:blush:

aminhashemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . دوست عزيز كه بحث رو ايجاد كرد . من خودم دو سال دي 500 داشتم . تازه فهميدم كه چه جوري ميشه داخلش جاوا ريخت . بايد دو تا برنامه تو رايانه ات نصب كني از اين به اون بزني يه كارهاي دري وري انجام بدي . به قول دوستمون بايد هك كني. اگر ميخواهي بگو بگردم تو رايانه ام (همون كامپيوتر) بگردم پيدا كنم طرز كارش رو برات بنويسم البته اگه در دي 900 جواب بده.
الان دنبال يه گوشي جديدم كه به دليل صهيونيستي بودن نوكيا و ... رو به سوني اريكسون و سامسونگ آوردم . ميخواستم دي 900 بخرم كه وقتي از طريق اين بحث فهميدم هنوز مشكل نصب جاوا داره پشيمون شدم.
راستي شما مطمئني مستقيم نميتوني جاوا بريزي و نصب كني.
:)

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
یه سوال دیگه این که هنگام پخش فایل تصویری، به تدریج صدا از تصویر عقب می افته. برای شما هم اتفاق می افته یا نه؟ هم 3gp و هم mpeg4 رو امتحان کردم.
مشکل باتری هم که همچنان برقراره
اگه با برنامه Total Video Converterتبدیلش کنی دیگه این مشکل پیش نمیاد البته باید یکم به برنامه ور بری تا کیفیتاش زیاد کنی در ضمن کی گفته نمیشه روش بازی و برنامه نصب کرد خیلیم راحته
یه سر برو به فرم forum.p30world تو قسمت کلوپ سامسونگ آموزشش رو به همراه نرم افزارای لازم میتونی ببینی امام خوب همه نرم افزار و بازیی نمیتونی توش نصب کنی یکم محدودیت داره و مشکلش دیکش اینه که برای جاوا فقط 4 مگابایت فضا اختصاص داده ولی با این حال من الان روش ده دوازده تا نرم افزار و بازی دارم

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
کسی نمیتونه یه قاب نقره ایشو برام تهیه کنه چون روی قاب سیاهش جای اثر انگشت زیاد میمونه(تنها مشکل من با این گوشی)
هر چی هم مبلغش بشه پرداخت میکنم
لطفا اگه سراغ دارید pm بزنید

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
تو دی 900 که ما استفاده می کنیم عکسهای گرفته شده تو حافظه داخلی ذخیره می شن و بعدا باید به حافظه کارت انتقال بدیم تو منو هاش هم همچین گزینه ای نتونستم پیدا کنم که بگم عکسها روی کارت ذخیره بشه ایا راهی هست؟

God.Father

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

دوسنان اگر میتونن به من کمک کنن ممنون میشم

من امروز 17/3/86 رفتم یه گوشی دی 900 از نمایندگی توی خیابون جمهوری با گارانتی پارس قائم گرفتم

توی جعبه فکر میکنم همه چیز بود : شارزر . هدست با سیم . کابل خروجی تلویزیون . usb . و چندتا دفترچه که یه دفترچه راهنما فارسی هم گذاشت روش .

سریال روی جعبه گوشی با زیر باتری ر توی خود گوشی هم یکی هست . البته با زدن کد #06#* سریال اومد

من این گوشیو یا مموری 1 گیگایایت خریدم 360 نومن . البته بگم منشی تلفن و منو فارسی هم کار میکرد .

اولا میخواستم بدونم با قیمت خوبل خریدم ؟

و بعد اینکه وقتی داشتم میخریدم فروشنده گفت فعلا با سیم کارتهای ایرانسل و تالیا میتونین باهاش کار کنین پرسیدم چرا مگه رجیستر نشده > گفت چرا شده سریالشم اصلی هست ولی مخابرات هنوز نیرده روش شبکه وش حداکثر تا آخر امین ماه شرکت پارش قائم تعهد داده که 0912 هم راه میفته

حالا به نظرت این مشکل بر طرف میشه یا اینکه نه ؟ یعنی الان همه دی900ها با سریال اصلی اینطورین ؟

واقعا ممنون میشم کمکم کنی آخه خیلی نگرانم که نره روی شبکه گوشی رو دستم بمونه

شاد و سلامت باشین

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام به همه دوستان

دوسنان اگر میتونن به من کمک کنن ممنون میشم

من امروز 17/3/86 رفتم یه گوشی دی 900 از نمایندگی توی خیابون جمهوری با گارانتی پارس قائم گرفتم

توی جعبه فکر میکنم همه چیز بود : شارزر . هدست با سیم . کابل خروجی تلویزیون . usb . و چندتا دفترچه که یه دفترچه راهنما فارسی هم گذاشت روش .

سریال روی جعبه گوشی با زیر باتری ر توی خود گوشی هم یکی هست . البته با زدن کد #06#* سریال اومد

من این گوشیو یا مموری 1 گیگایایت خریدم 360 نومن . البته بگم منشی تلفن و منو فارسی هم کار میکرد .

اولا میخواستم بدونم با قیمت خوبل خریدم ؟

و بعد اینکه وقتی داشتم میخریدم فروشنده گفت فعلا با سیم کارتهای ایرانسل و تالیا میتونین باهاش کار کنین پرسیدم چرا مگه رجیستر نشده > گفت چرا شده سریالشم اصلی هست ولی مخابرات هنوز نیرده روش شبکه وش حداکثر تا آخر امین ماه شرکت پارش قائم تعهد داده که 0912 هم راه میفته

حالا به نظرت این مشکل بر طرف میشه یا اینکه نه ؟ یعنی الان همه دی900ها با سریال اصلی اینطورین ؟

واقعا ممنون میشم کمکم کنی آخه خیلی نگرانم که نره روی شبکه گوشی رو دستم بمونه

شاد و سلامت باشین
امتحان کردی ببینی با خطهای دولتی کار میده یا نه
منم دی900دارم بدون هیچ مشکلی روی خط دولتی کار میده

God.Father

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امتحان کردی ببینی با خطهای دولتی کار میده یا نه
منم دی900دارم بدون هیچ مشکلی روی خط دولتی کار میده
آره توی نمایندگی خط دولتی انداختم کار نکرد ولی ایرانسل کار کرد
والا نمیدونم چیکار کنم

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
مگه نگفته چند روز صبر کن
خوب صبر کن دیگه
یه چند وقتی دندون رو جیگر بذار حل میشه
اگه تحمل نداری برو یه ایرانسل اعتباری بگیر که اگه یه کارت طلایی هم برا ایرانسلت بخری تا آخر تابستون با 15000تومنی که برا کارت طلایی میدی کلی چیز رایگان داری مثل gprs و مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل

God.Father

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه نگفته چند روز صبر کن
خوب صبر کن دیگه
یه چند وقتی دندون رو جیگر بذار حل میشه
اگه تحمل نداری برو یه ایرانسل اعتباری بگیر که اگه یه کارت طلایی هم برا ایرانسلت بخری تا آخر تابستون با 15000تومنی که برا کارت طلایی میدی کلی چیز رایگان داری مثل gprs و مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل
نه دیگه اصلا از ارانسل خوشم نمیاد ... یه چند روز صبر میکنم ببینم چی میشه
حالا برم یه تاپیک باز کنم ببینم بقیه چی میگن
مرسی از راهنماییت دوست خوبم

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
واسه دی900 سایتی چیزی میشناسید که از اون تم دانلود کنیم ؟لینک دانلود تم

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
واسه دی900 سایتی چیزی میشناسید که از اون تم دانلود کنیم ؟لینک دانلود تم
فکر نکنم بشه روش تمز نصب کرد!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گوشی های سامسونگ معروفن به اینکه روشون تم نصب نمیشه!!!..لینک تم میخوای؟؟

بالا