Remote_Network
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 183
- لایکها
- 1
سامسونگ میخریم
البته یادم رفت بگم بزرگترین ایراد این گوشی قیمت پایینشه!!
اونایی که مبایل باز هستند ،منظورم رو خوب متوجه میشن.(حدود 300 تومان)
سامسونگ میخریم
به شما دوست عزیز هم پیشنهاد میکنم در تاپیک آخرین عکسی که گرفتم(نسخه موبایل) عکسهایی که با این گوشی گرفتین رو بذارین
سلام به همه دوستان جدیدم
اول از همه،رخصت ،چون بار اوله که وارد قسمت موبایل میشم.
خلاصه قضیه هم اینکه یه گوشی SAMSUNG D900 گرفتم و نمیدونم چطور برنامه روش نصب کنم.
البته تنها چیزایی که دارم اینهاست:
- یه تعدا زیاد فایل با پسوند JAR که نمی دونم چیکارش کنم.
- یه کابل USB.
- یه CD که همراه گوشی بود.
- چند تا کامپیوتر.
- کمی اینترنت.
از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند.قول میدم مشتری بشم.
من اخیراً یه d900 گرفتم ولی شارژش یکی دو روزه تموم میشه زیاد هم باهاش ور نمیرم اگه کسی نظری داره لصفاً بگه.
اگه با برنامه Total Video Converterتبدیلش کنی دیگه این مشکل پیش نمیاد البته باید یکم به برنامه ور بری تا کیفیتاش زیاد کنی در ضمن کی گفته نمیشه روش بازی و برنامه نصب کرد خیلیم راحتهیه سوال دیگه این که هنگام پخش فایل تصویری، به تدریج صدا از تصویر عقب می افته. برای شما هم اتفاق می افته یا نه؟ هم 3gp و هم mpeg4 رو امتحان کردم.
مشکل باتری هم که همچنان برقراره
امتحان کردی ببینی با خطهای دولتی کار میده یا نهسلام به همه دوستان
دوسنان اگر میتونن به من کمک کنن ممنون میشم
من امروز 17/3/86 رفتم یه گوشی دی 900 از نمایندگی توی خیابون جمهوری با گارانتی پارس قائم گرفتم
توی جعبه فکر میکنم همه چیز بود : شارزر . هدست با سیم . کابل خروجی تلویزیون . usb . و چندتا دفترچه که یه دفترچه راهنما فارسی هم گذاشت روش .
سریال روی جعبه گوشی با زیر باتری ر توی خود گوشی هم یکی هست . البته با زدن کد #06#* سریال اومد
من این گوشیو یا مموری 1 گیگایایت خریدم 360 نومن . البته بگم منشی تلفن و منو فارسی هم کار میکرد .
اولا میخواستم بدونم با قیمت خوبل خریدم ؟
و بعد اینکه وقتی داشتم میخریدم فروشنده گفت فعلا با سیم کارتهای ایرانسل و تالیا میتونین باهاش کار کنین پرسیدم چرا مگه رجیستر نشده > گفت چرا شده سریالشم اصلی هست ولی مخابرات هنوز نیرده روش شبکه وش حداکثر تا آخر امین ماه شرکت پارش قائم تعهد داده که 0912 هم راه میفته
حالا به نظرت این مشکل بر طرف میشه یا اینکه نه ؟ یعنی الان همه دی900ها با سریال اصلی اینطورین ؟
واقعا ممنون میشم کمکم کنی آخه خیلی نگرانم که نره روی شبکه گوشی رو دستم بمونه
شاد و سلامت باشین
آره توی نمایندگی خط دولتی انداختم کار نکرد ولی ایرانسل کار کردامتحان کردی ببینی با خطهای دولتی کار میده یا نه
منم دی900دارم بدون هیچ مشکلی روی خط دولتی کار میده
نه دیگه اصلا از ارانسل خوشم نمیاد ... یه چند روز صبر میکنم ببینم چی میشهمگه نگفته چند روز صبر کن
خوب صبر کن دیگه
یه چند وقتی دندون رو جیگر بذار حل میشه
اگه تحمل نداری برو یه ایرانسل اعتباری بگیر که اگه یه کارت طلایی هم برا ایرانسلت بخری تا آخر تابستون با 15000تومنی که برا کارت طلایی میدی کلی چیز رایگان داری مثل gprs و مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل
فکر نکنم بشه روش تمز نصب کرد!واسه دی900 سایتی چیزی میشناسید که از اون تم دانلود کنیم ؟لینک دانلود تم