capitan nemo
Guest
- نوشتهها
- 72
- لایکها
- 0
اين روش جواب نميده!
كدش اشتباهه
شما با همين كد روي U700 نصب كردي؟
كدش اشتباهه
اين روش جواب نميده!
كدش اشتباهه
متاسفانه اون يكي هم جواب نداد
ممنون که وقت گذشتيد دوست عزيز .
ممنون .راستی من از ايران نگرفتم اگه سؤالی داريد در جهت مقايسه در مورد اين گوشی بپرسيد .ممنون
هر برنامه ای نصب نمیشه محدودیت حجم هم داره برای حدود یک مگابایت !فکر میکنم همون مشکلات سری D همچنان وجود داشته باشه.
1- دقیقا چه موقع ویبره اتفاق میفته ؟هر برنامه ای نصب نمیشه محدودیت حجم هم داره برای حدود یک مگابایت !
سرعت پردازش بالا نیست !
۴-دیکشنری برای این موبیل وجود داره ؟منظورم انگلیسی به فارسی هست ؟اگه هست میشه لینک بدید ؟
الان فرصت پیدا کردنش رو ندارم علی رضا جان زحمتش رو میکشی؟!!!
اقا علیرضا بسیار سپاسگزارم .بله قربان () من امروز هرکسی هرکاری که بگه انجام میدم
این لینک PDF
این لینک دانلود دیکشنری PMD
این لینک آموزشی که علی از سایت دیگری داده بود
به احتمال 99% دیکشنری pmd روش نصب میشه(روی ای760 که قدیمی تر هست شد)....آموزش نصبش هم مثل دی600 هست یک فایل پی دی اف آموزش معروف هست که همینجا قبلا گذاشته بودم ...الان فرصت پیدا کردنش رو ندارم علی رضا جان زحمتش رو میکشی؟!!!
در مورد برنامه هم کل گوشی محدودیت 4 مگی داره ....یعنی اگر مثلا یک برنامه که حجمش 4 مگ باشه نصب کنی دیگه چیزی روش نمیشه نصب کرد(مثل گوشیهای جاوای نوکیا نیست که محدودیت نصب بالای یک مگ دارن)
ممنون علی جان ، نمیدونستم . میرم برای تست
با عرض سلام خدمت اساتید محترم لطفا اگر در این مورد اطلاعاتی دارید در اختیار ما هم بگذارید
من یک ویدئو در این مورد پیدا کردم و لی چند جاش برام مجهول بود.
http://www.youtube.com/watch?v=Yuuuws2EDmA
شماهم نگاه کنید.
من با قسمتی که میگه روی مموری یک فولدر جدید به نام Games بسازید مشکل دارم.
ساخته نمیشه؟؟؟؟؟
با تشکر از شما
دوست عزیز این فایلی که من معرفی کردم یک ویدئو هست . درضمن نصب نرم افزار روی U900 با U600 زمین تا آسمون فرق میکنه .