عجب! پس ایفون رو هم به جمع گوشیهای مزخرف اضافه میکنیم!
عزیز من این چه سخنی هست که شما میگید
برادر صحبت از Mac دارید میگنید متوجه هستید؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب! پس ایفون رو هم به جمع گوشیهای مزخرف اضافه میکنیم!
حسین تا حالا کار کردی با کامپیوتر اپل و سیستم Mac OS؟! من یه دونه از قدیمی هاش رو باهاش کار کردم! اون موقعی که آرم اپل مثل یه سیب لود که توش رنگین کمان بود! خیلی باحاله! یعنی حاضرم این PC ام رو بدم و اون مال خودم شه! سیستم عاملش زمانی که ما ویندوز 95 داشتیم، به ویستا الان می ارزید! (یه کم اغراق کردم! به XP می ارزید!)
ولی معلوم بود از من خیلی بهتر و درست تر فکر میگنه
لپ تاپ از تو بهتر فکر میکنه؟!
!
مزاح بود عزیز
IQ من = 9-^10 * 1 !!!
اختیار دارید بچه های علامه همه ...
آره! همه ...! بستگی داره تعریفت از ... چی باشه! منم دارم به این نتیجه میرسم که هرکی بره اونجا ... میشه! ولی کاریش هم نمیشه کرد! یه جایی که همه دیوونه هستن، خوب همه حال میکنن دیگه! به کسی هم آسیبی نمیرسه! راستی دوشنبه سمینار 23 هستش! شما نمیای بازدید؟!
انحصاریه یعنی مثل XP برای شزکت های طرف سوم باز نیست که براش نرم افزار بسازن نابغه. تا حالا تمام پیشنهاد ها رو اپل برا باز کردن سیستم عاملش نپذیرفته. حتی کارشناس ها علت شکستش از ویندوز رو در دهه 80 فقط همین کار می دونن. مثلا شما روی پلتفرم مک نمی تونی بازی کنی.
البته نه اینکه اصلا براش نرم افزار ساخته نشه. الان مک او اس فتوشاپ داره و آفیس داره. اما اینها شراکت های موردی هستش و کلا اپل سخت افزار و نرم افزار خودش رو فقط در احصار خودش تا به حال نگه داشته.
گوشی های جاوا هم اسمارتا حساب نمی شن چون قابلیت کار با برنامه های مختلفشون خیلی محدوده و مثل سیمبین یا لینوکس نیست. اصلا به خاطر همینه که میگم آی فون اسماتر نیست دیگه.
یه تفاوت دیگه اسمارت فون ها هم پردازنده قویس ترشونه که باعث میشه بیشتر به یک PDA شبیه باشن.