اینو تو پی سی ورلد گذاشته بودم ، اینجا هم باشه بد نیست.
خب بالاخره تونستم اون قولی که دادم رو تا حدودی انجام بود و اونم مقایسه بین دوربین دیجیتال خودم و ساتیو در زمینه عکسبرداری بود ...
فصل بدی هست و بارندگی پشت سر هم اینجا باعث میشه سوژه های خوب برای عکاسی کمتر بشه ...
فرصت من هم زیاد نبود ... فقط تونستم یه سر برم توی باغ و این عکس ها رو بگیرم ...
تو ولایت ما رنگ غالب سبزه و تو این فصل و این سرمای اخیر هم سوژه های رنگارنگی پیدا نمیشه که بشه مقایسه خوبی تو رنگبندی و ... انجام داد .
در مورد دوربین دیجیتال هم یه توضیح کوچیکی بدم. دوربینم Fujifilm FinePix S9600 هست که من 3 4 سال قبل خریدمش. 9 مگاپیکسل با 10.7 برابر زوم اپتیکال. تو زمان خودش بهترین دوربین SLR-Like بود و هنوز هم که هنوزه جز بهترین هاست ... تنها اشکالش نداشتن لرزشگیره ...
لنزی هم که روشه لنز خیلی خوبیه ....
مشخصات کاملش رو میتونین تو لینک زیر ببینین:
http://www.dpreview.com/news/0608/06082412fujis9600.asp
سعی کردم سوژه های مختلف انتخاب بشه تا قدرت هر کدوم در قسمت های مختلف مشخص بشه ، هر چند کامل نیست ولی از هیچی بهتره :دی
14 سوژه مختلف انتخاب شدند که 10 سوژه در فضای آزاد و 4 تا هم در فضای اتاق هستند ...
تو عکس ها فقط نظر شخصی خودم رو میگم ...
خیلی دلم میخواست عکس ها رو فول سایز هم آپلود میکردم ولی حجم کل عکس ها 100 مگابایته و اینترنت منم زغالی ...
واسه همین مجبور شدم عکس ها رو تو سایز 600 در 450 آپلود کنم و برای هر کدوم هم یه کراپ 100% بزارم ...
و حالا عکس ها:
1- عکس اول تو حالت ماکرو ، هوای ابری
S9600
/
Satio
/
Crop
اینم عکس با تنظیم سوپر ماکر از دوربین دیجیتال برای نشون دادن قدرت دوربین (این دوربین توانایی اینو داره که رو جسمی که به لنزش تماس داره هم فوکوس کنه!!)
نظر شخصی: به نظرم تو نمای کلی عکس ساتیو پر رنگ تره و تو جزئیات فوجی بهتره ..
/
2- همه تنظیمات در حالت Auto
ُS9600
/
Satio
نظر شخصی : تو ساتیو رنگ ها گرم ترن و رنگ فوجی طبیعی تره . تو جزئیات هم یکی هستند
ادامه دارد ...