اگر شما مي گي، خوب لابد درستهعلي جان فكر كنم منظورش نرم افزار خاصي بوده... Windows Server 2003 و فکر نکنم سوال کليي بوده باشه... درسته؟
سلام به برادر عزيزم . درست ميفرمايد . ولي من منظورم تمام ويندوز 2003 است .از نصب تا تعين گروها و غيره0. به نام آفریدگار
سلام بر حسین(ع) و رهروان راستین راهش
1. بابا انگار یه نفر پیدا شد که همعقیده ی من باشه!
2. این سوالت مثل اینه که بپرسی " اگر نظر و اطلاعاتي در مورد اینترنت داريد بفرمایيد."
سوال خیلی کلی ه
سلام . من تقريبا 6 ماه است كه سرور خودم رو با.net server 2003 standard راه انداختم و تجربياتعلي جان فكر كنم منظورش نرم افزار خاصي بوده... Windows Server 2003 و فکر نکنم سوال کليي بوده باشه... درسته؟
البته من خودم از اين نرم افزار استفاده نکردم تا حالا
سلام دوست عزيزصبح بخير دوستان
آقای سيگنال خيلی باحالی !
خودت ميپرسی و خودت هم پاسخ ميدی ؟!!
اگه سوالی داری درست و حسابی بپرس
D:
ما مخلص شمايم اين حرف ها كدومه .ما از زيز پاتونم پايين تريم .علي آقا يه چيز ديگه است .ما كجاای بابا
شما هم که نور بالا ميزنی !!!
از هم مسلکی های علی سراج !
تو آسمون ها سير و سياحت ميکنی ها !
بيا رو زمين ما هم دستمون بهت برسه
. . .
(ناراحت نشی ها ، شوخیه)
مگر شما مسلکی جز عقل و عشق دارید؟ (البته من که به هیچ کدومش فعلا نرسیده اماز هم مسلکی های علی سراج !
علي جان فكر ميكنم جمله شهيد بهشتي اين جا كاربرد دارد:به نام خدا
سلام كوروش جان
چند وقت بود كه كم پيدا بوديد
من منتظر جواب هاتون به اون پيام خصوصي ام و به مطالب نوشته شده ام درمرام نامه مانده ام(كه قول داده بودي جواب بدي)
يه نكته ي خيلي مهم:
پشت هر[به اصطلاح]شوخي (يا اكثر ِ شوخی ها)، یک واقعیت تلخ وجود دلرد، که گفتن آن در لفافه ی طنز به صلاح است.
مگر شما مسلکی جز عقل و عشق دارید؟ (البته من که به هیچ کدومش فعلا نرسیده اماز هم مسلکی های علی سراج !ولی خب دوست دارشون هستم، و سعی در رسیدن دارم، به نهایت عقل و عشق و ...)
بنام خدا
آخه بابا موضوع بحث چي بوده و شما به چي كشيدينش!
شايد كمي حساس شده باشمبه نام داناي راز قلب ها و آن چه در سينه ها پنهان است
متشكر!
منظور خاصي داشتي يا همين طوري گفتي؟