• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

share graphic card

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
خوب كارت هاي گرافيكي شر )SHARE يا اشتركي ) از رم خود دستگاه استفتده ميكنند و از كيفيت كمتري برخوردارند ولي براي كارهاي معمولي و نه چندان حرفه اي جوابگو اند .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohsenz65 :
افا این کارت گرافیک شر شده چطوره!؟البته
share يك تكنولوژي نه چندان موفق و ضعيف و به منظور كاهش گرماي سيستم است . كارت گرافيك هاي share خود رم ندارند و رم خود را از حافظه اصلي برداشته و استفاده ميكنند . اين امر بر خلاف تصور باعث كوتاه شدن عمر باتري ، كاهش سرعت پردازش گرافيكي ، كاهش كيفيت تصوير و كاهش كارايي كل سيستم خواهد شد . تنها نكته مثبت در اين نوع كارت گرافيك ها گرماي كم آن است . اين كارت گرافيك ها فقط براي بودجه كم و نياز كم به گرافيك و حافظه توصيه ميشود .

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از behnam sarfaraz :
share اين امر بر خلاف تصور باعث كوتاه شدن عمر باتري ..... .
میشه بیشتر توضیح بدید یا منبع خود را ذکر کنید. تا اونجایی که من می دونم و منطقی هست، نداشتن کارت گرافیکی مستقل باعث کاهش حجم و وزن لپ تاپ و همچنین افزایش کارکرد با باتری می شود. طبیعتاً اگه شما یه کارت مستقل داشته باشید، جریان بیشتری خواهد کشید تا وقتی که نداشته باشید در نتیجه زودتر باتری خالی میشود.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
میشه بیشتر توضیح بدید یا منبع خود را ذکر کنید. تا اونجایی که من می دونم و منطقی هست، نداشتن کارت گرافیکی مستقل باعث کاهش حجم و وزن لپ تاپ و همچنین افزایش کارکرد با باتری می شود. طبیعتاً اگه شما یه کارت مستقل داشته باشید، جریان بیشتری خواهد کشید تا وقتی که نداشته باشید در نتیجه زودتر باتری خالی میشود.
سلام . خوب بحثي دارد پيچيده . بله كارت گرافيك شار باعث كاهش وزن و حجم نوتبوك ميشود . اما چقدر ؟ اين مقدار كه شايد 1 صدم وزن نوتبوك يا حجم آن را شامل بشود ارزش دارد ؟
در مورد باتري هم بايد بگويم . كه اين برخلاف تصور همه است . همانطور كه قبلا گفتم . رم سيستم براي كارايي كل سيستم ساخته شده و مصرف برق ان با توجه به سيستم تعريف شده است . حال اگر اين وسط 128 مگابايت يا بيشتر از رم به كارت گرافيك اختصاص يابد باعث ميشود كه فضاي آزاد رم كامپيوتر كمتر شده و از اين رو برق بيشتري را براي تامين حافظه مصرف ميكند . از اينرو با كاهش ميزان حافظه رم بدليل استفاده كارت گرافيك بطور مثال زماني كه هارد و سي پي يو بايد از 256 مگابايت رم استفاده كنند در صورت استفاده از كارات گرافيكي 128 مگابايتي شار مجبورند به 128 مگابايت اكتفا كنند . در نتيجه فشار روي سيستم زياد شده برق بيشتري مصرف ميكند و همچنين هارد نيز مقداري از فضاي خود را به حافظه مورد نياز اختصاص ميدهد تا كمبود رم را نيز جبران كند . خوب حالا چي . پس مصرف برق افزايش ميابد . حال اگر يك رم كوچك 128 مگابايتي با مصرف برق مناسب كارت گرافيك اين وسط وارد شود باعث ميشود كه از رم سيستم در جهت گرافيك استفاده نگردد و لذا فضاي حافظه بيشتري در اختيار كل سيستم قرار ميگيرد . لذا مثلا فايلهاي موقت به جاي اينكه در هارد ذخيره شوند در رم ذخيره ميشوند . ضمن اينكه در پشت ويندوز چنديدن برنامه قرار دارند كه رم را بكار ميگيرند . خوب متوجه شدين ؟ اگه نشدين بگين بيشتر توضيح بدم . خودم كه نفهميدم چي گفتم ؟:(

بالا