Share IP Server for Lan Network

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
هوالعلیم
یه سوال:
ما یه LAN داریم با یه خط Leased Line با6 تا IP ثابت اگه بخواهیم فقط از یه IP استفاده کنیم برای shareing Internet باید چه کار کنیم.
IP اول را router گرفته مثلا 192.168.130.1 من میخوام Ip دومی 192.168.130.2 رو share کنم و بقه رو نگه دارم برای server های دیگه .

نکته:
LAN ما دارای proxy هم است . برای اینکه پروکسی رو دستی ست نکنیم آیا راهی بنظرتون میرسه
راهنمای کنید با تشکر :rolleyes:
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
بهترين راه برای رفع اين مشکل NAT است.
Network Address Translation
به اين ترتيب که فقط به يک سيستم IP حقيقی اختصاص ميدهی (Nat Server) و بقيه سيستمها از IP مجازی استفاده ميکنند. تمامی درخواستها از سيستمهای مختلف به Nat Server می آيد و با IP حقيقی بر روی اينترنت فرستاده ميشود. پاسخ آن هم به NAT Server بازميگردد و توسط آن، به درخواست دهندگان فرستاده ميشود.
NAT رو ميتونی هم روی Router تعريف کنی و هم روی سيستم عامل 2000
از نظر کارايی (مخصوصا مشکل نداشتن با MSN بخاطر UPNP) روتر بهتر به نظر ميرسه :)
ولی ميتونی از ويندوز هم استفاده کنی.
برای اينکه از امکانات خود ويندوز 2000 برای انجام Nat استفاده کنی، حتما سيستمت بايد دو کارت شبکه داشته باشد که يکی به Router متصل باشد و ديگری به HUB
به توصيه خود مايکروسافت بهتر است از Nat خود ويندوز استفاده نشود. (بخاطر مشکلات عديده) (البته منظورم تحت ويندوز 2000 است. در مورد 2003، تا حالا روش Nat رو انجام ندادم. ولی شنيدم که نسبت به 2000 خيلی قويتر عمل ميکنه. مثلا بصورت پيش فرض UPNP رو Support ميکنه )


نرم افزاری به نام Winroute به سادگی آب خوردن و با سرعت بالا و بصورت کاملا Visual امکان آماده کردن Nat Server رو فراهم مياره.
ميـتونی از سايت Kerio.com دريافتش کنی. Serial Number آن رو هم ميتونی تو همه سايتهای Hack & Crack پيدا کنی.
برای نمونه ميتونی از سايت www.andr.net استفاده کنی.

اگه از Winroute استفاده کنی ديگه نيازی به داشتن دو کارت شبکه هم نيست و روی همون يک کارت شبکه کار ميکنه :)

فکر کن و تصميم بگير و از يکی از اين راهها استفاده کن. هرجا مشکلی بود با هم رفع ميکنيم :)

در مورد Proxy، نميدونم کاربرد Proxy برای شما چيه. آيا Cache server دارين ؟ آيا Filtering دارين ؟
برای اينکه نيازی به تنظيم Proxy نباشه، بايد Proxy Server رو بصورت Transparent راه اندازی کرد. اول بگو کاربرد Proxy برای شما چيه؟ و بگو از چه نرم افزاری به عنوان Proxy Server استفاده ميکنين تا بتونيم در مورد گزينه های مختلفش بحث و تبادل نظر کنيم :)


خوش باشی
 

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
بهترين راه برای رفع اين مشکل NAT است.
Network Address Translation
به اين ترتيب که فقط به يک سيستم IP حقيقی اختصاص ميدهی (Nat Server) و بقيه سيستمها از IP مجازی استفاده ميکنند. تمامی درخواستها از سيستمهای مختلف به Nat Server می آيد و با IP حقيقی بر روی اينترنت فرستاده ميشود. پاسخ آن هم به NAT Server بازميگردد و توسط آن، به درخواست دهندگان فرستاده ميشود.
NAT رو ميتونی هم روی Router تعريف کنی و هم روی سيستم عامل 2000
از نظر کارايی (مخصوصا مشکل نداشتن با MSN بخاطر UPNP) روتر بهتر به نظر ميرسه :)
ولی ميتونی از ويندوز هم استفاده کنی.
برای اينکه از امکانات خود ويندوز 2000 برای انجام Nat استفاده کنی، حتما سيستمت بايد دو کارت شبکه داشته باشد که يکی به Router متصل باشد و ديگری به HUB
به توصيه خود مايکروسافت بهتر است از Nat خود ويندوز استفاده نشود. (بخاطر مشکلات عديده) (البته منظورم تحت ويندوز 2000 است. در مورد 2003، تا حالا روش Nat رو انجام ندادم. ولی شنيدم که نسبت به 2000 خيلی قويتر عمل ميکنه. مثلا بصورت پيش فرض UPNP رو Support ميکنه )




نرم افزاری به نام Winroute به سادگی آب خوردن و با سرعت بالا و بصورت کاملا Visual امکان آماده کردن Nat Server رو فراهم مياره.
ميـتونی از سايت Kerio.com دريافتش کنی. Serial Number آن رو هم ميتونی تو همه سايتهای Hack & Crack پيدا کنی.
برای نمونه ميتونی از سايت www.andr.net استفاده کنی.
 
اگه از Winroute استفاده کنی ديگه نيازی به داشتن دو کارت شبکه هم نيست و روی همون يک کارت شبکه کار ميکنه :)
 
فکر کن و تصميم بگير و از يکی از اين راهها استفاده کن. هرجا مشکلی بود با هم رفع ميکنيم :)
 
در مورد Proxy، نميدونم کاربرد Proxy برای شما چيه. آيا Cache server دارين ؟ آيا Filtering دارين ؟
برای اينکه نيازی به تنظيم Proxy نباشه، بايد Proxy Server رو بصورت Transparent راه اندازی کرد. اول بگو کاربرد Proxy برای شما چيه؟ و بگو از چه نرم افزاری به عنوان Proxy Server استفاده ميکنين تا بتونيم در مورد گزينه های مختلفش بحث و تبادل نظر کنيم :)
 
 
خوش باشی
بنام او
سلام دوست عزيز
ممنونم كه بفكر من بودي .
راستش lan ما از طرف ISP يه پروكسي دارد. با port 80 .
كه بايد دستي ست كنيم .حالا فرض كن من 200 تا user داشته باشم چه بلاي به سرم مياد
بايد روي هر computer براي هر user اين proxy رو ست كنم
لطفا راهنماي فرماييد
خداوند حافظ شما باشد
 

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
بنام او
سلام. من winroute را نصب كردم ولي هيچ كزينه فعال ندارد :(
winroute host:

رو چي بايد بزنم.IP server رو ميزنم ايراد ميگيره
چيز خاصي بايد نصب كنم.
خيلي دارم اذيت ميشم :(
ايراد TCP & UDPرو ميگيره :!:
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
Winroute Pro رو نصب کن.
بعد از Restart کردن ، Winroute engine monitor رو اجرا کن.
و در پنجره ورودی فقط OK رو فشار بده تا وارد برنامه بشی.
تنظيما ت مربوط به NAT در منوی
Setting >Advanced > Nat
قابل دسترسيه . . .
در مورد پروکسی هم فکر نميکنم بشه کاری کرد.
اگه ميخوای به کاربرانت سرويس بدی ، خودت بايد يه سرويس بدون Proxy داشته باشی . . .
وگرنه نميشه کاری کرد :(

خوش باشی . . .
 

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
Winroute Pro رو نصب کن.
بعد از Restart کردن ، Winroute engine monitor رو اجرا کن.
و در پنجره ورودی فقط OK رو فشار بده تا وارد برنامه بشی.
تنظيما ت مربوط به NAT در منوی  
Setting >Advanced > Nat
قابل دسترسيه . . .
در مورد پروکسی هم فکر نميکنم بشه کاری کرد.
اگه ميخوای به کاربرانت سرويس بدی ، خودت بايد يه سرويس بدون Proxy داشته باشی . . .
وگرنه نميشه کاری کرد :(
 
خوش باشی . . .
به نام او
استاد گرامي همه اين كارها رو كردم ولي گزينه NAT رو نديدم .
cd key رو هم نميدونم كجا وارد كنم. برنامه ديگري سراغ نداري.
wingate چه طوره؟
با win route نميشه , DHCP,DNS رو تعريف كرد ؟
بايد چه componets هايي رو براي NAT نصب كنم؟
خيلي سوال كردم .متشكرم
يامهدي
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
از Winroute Pro نسخه 4.2.4 استفاده کن.
برای وارد کردن S/N :
[code:1]Help > Aboute > Set Licence[/code:1]
. . .

[code:1]Winroute Pro v4.2 /4.x

s/n: 62E56705-53F0DC95[/code:1]
. . .

تنظيمات مربوط به Nat:
[code:1]Setting > Advanced > Nat[/code:1]

دقت کن بايد Nat روی کارت شبکه ات فعال شده باشد:

[code:1]Setting > Interface table > Properties > Perform nat . . .[/code:1]

تست کن.
مشکلی بود در خدمتيم.
اگه خواستی IP هات رو بگو تا برات NAT table رو هم آماده کنم :)


خوش باشی . . .
 

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
بنام او
سلام واقعا متشكرم . :) :D
IP ها رو برايتان ميل ميكنم.
اگه ميشه براي NAT دو سرورIP ها رو دسته بندي كنيد .
باتشكرفراوان.
البماس دعا سيد
از علائم ظهور امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف
1 علماءكم مي‌شوند
2 فقه را براي غير خدا ياد گيرند.
3 زكات قطع مي‌شود.
4 منكرات ظاهر مي شود
5 دروغ صحبت مجلس ميشود
6 بزرگ بر كوچك رحم نكند
7 كوچك احترام بزرگ را نگه ندارد
8 نمازها عقب مي‌افتد
9 به پدر و مادر دشنام مي دهند
10 شراب مي نوشند
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
اولا که استاد خودتی.
دوما که اگه درست کار کرد بی زحمت خودت يه نمونه جدول NAT آماده کن و اينجا بنويس که باشه برای آيندگان !



خوش باشی و موفق
 

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
بنام او
سلام .
من نصب كردم وactive شد ولي client ها nat نشدن.
آيا بايد از DHCP خود نرم افزار استفاده كرد يا windows؟ يا بايد به صورت دستي IP ها رو قرار داد.
كارت شبكه رو بايد كدوم IP قرار داد؟
ايرادي ندارد NAT ها رو قرار بدهيدتا همه ببينند. :)
نميدونم چرا نشد. اگه winroute درست كار كند بايد كدام گزينه ها فعال باشد.
بايد كدام قسمت از سيستم عامل رو فعال يا غير فعال كرد؟
با تشكر
به اميد روزي كه خواهي آمد
 

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
هوالعليم
آقا محمد مدتي است كه نيستيد جواب ايميل من را هم نداديد . من را از حال خود با خبر كنيد.
التماس دعا سيد :|
 

victor_32000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
نحوه ايجاد nat بر روي روتر به چه صورت هست ؟
اگر از دوستان اطلاعاتي در اين زمينه دارند با ذكر يك مثال ساده راهنمايي فرماييد

با تشكر علي بزرگي
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
من Config يکی از Router هام رو برات ميگذارم.
ايشاللا خودت متوجه قضه بشی.
اگر توضيحی نياز داشتی در خدمتم.


[left:1af01d7059]

ROUTER#show conf
Using 886 out of 29688 bytes
!
version 12.2
service timestamps debug uptime
service timestamps log uptime
service password-encryption
!
hostname ROUTER
!
enable secret 5 $1$/He.$0X.ALmtr7uSI4ejlbOa2P/
enable password 7 114E0Y1B030D2069
!
ip subnet-zero
ip name-server 192.9.9.3
!
!
!
!
interface FastEthernet0
ip address 172.16.100.254 255.255.255.0 secondary
ip address 217.219.0.1 255.255.255.0
ip nat inside
speed auto
!
interface Serial0
bandwidth 64
ip unnumbered FastEthernet0
ip nat outside
encapsulation ppp
no fair-queue
!
ip nat pool TEST 217.219.0.2 217.219.0.2 netmask 255.255.255.0
ip nat inside source list 11 pool TEST overload
ip classless
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Serial0
no ip http server
!
!
access-list 11 permit 172.16.100.0 0.0.0.255
snmp-server community MHME RO
!
line con 0
logging synchronous
line aux 0
line vty 0 4
password 7 114E0Y1B030D2069
login
!
end

ROUTER#

[/left:1af01d7059]
 

victor_32000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
بله متوجه شدم از راهنمايي شما بسيار ممنونم
 

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2003
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
0
به نقل از koorosh :
Winroute Pro رو نصب کن.
در مورد پروکسی هم فکر نميکنم بشه کاری کرد.
اگه ميخوای به کاربرانت سرويس بدی ، خودت بايد يه سرويس بدون Proxy داشته باشی . . .
وگرنه نميشه کاری کرد :(

خوش باشی . . .
با اجازه بزرگنرا من 15 ماهه كه با winroute pro 4.2.5 بزرگ شدم و اگه سوالي بود خدا كنه وقت تايپيدن جوابشو داشته باشم.
خيلي از تنضيماتش فقط از رجيستري انجام ميشه مثل همينكه ميخاين:
1-Stop the WinRoute Engine (from Windows Services or using the WinRoute Engine Monitor program)
2-Start the Windows Registry Editor (regedit.exe)
3-Find the key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Kerio\WinRoute
4-In the right field, find the text items ParentProxyUser and ParentProxyPass and change their contents to the appropriate user name and password.
5-Close the Registry Editor and start the WinRoute Engine.​
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
ممنون :)

من با Winroute نميدونستم چطور بايد اين کار رو کرد. با ISA بلدم!
 

mahmood-m

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2003
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
سلام
خوبي اقا
من با winroot مشکل دارم
اگر تلفن دارید بدید مئ تماس بگیرم
ممنون می شم[/left]
 

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2003
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
0
سلام محمود جان
من 2 بار واست شماره هام رو Pm زدم اما يا بدستت نرسيده يا من با 6 تا شماره در دسترس نيستم؟
 

aryagohar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 جولای 2003
نوشته‌ها
680
لایک‌ها
0
سن
42
محل سکونت
Iran
راستياتش دوستان اين تنظيم براي Nat رو روتر رو از من حقير هم داشته باشن.




int serial0/0
ip add your vali ipo address
ip nat out

interface fast0/0
ip address 10.10.10.1 255.255.255.0
ip nat in

ip nat source list 1 interface s0/0 overload
access-list 1 permit 10.10.10.0 0.0.0.255


 
بالا