آژانس هواپیمایی
pop up

Share IP Server for Lan Network

شروع موضوع توسط signal ‏25 آپریل 2003 در انجمن شبکه

  1. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    هوالعلیم
    یه سوال:
    ما یه LAN داریم با یه خط Leased Line با6 تا IP ثابت اگه بخواهیم فقط از یه IP استفاده کنیم برای shareing Internet باید چه کار کنیم.
    IP اول را router گرفته مثلا 192.168.130.1 من میخوام Ip دومی 192.168.130.2 رو share کنم و بقه رو نگه دارم برای server های دیگه .

    نکته:
    LAN ما دارای proxy هم است . برای اینکه پروکسی رو دستی ست نکنیم آیا راهی بنظرتون میرسه
    راهنمای کنید با تشکر :rolleyes:
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بهترين راه برای رفع اين مشکل NAT است.
    Network Address Translation
    به اين ترتيب که فقط به يک سيستم IP حقيقی اختصاص ميدهی (Nat Server) و بقيه سيستمها از IP مجازی استفاده ميکنند. تمامی درخواستها از سيستمهای مختلف به Nat Server می آيد و با IP حقيقی بر روی اينترنت فرستاده ميشود. پاسخ آن هم به NAT Server بازميگردد و توسط آن، به درخواست دهندگان فرستاده ميشود.
    NAT رو ميتونی هم روی Router تعريف کنی و هم روی سيستم عامل 2000
    از نظر کارايی (مخصوصا مشکل نداشتن با MSN بخاطر UPNP) روتر بهتر به نظر ميرسه :)
    ولی ميتونی از ويندوز هم استفاده کنی.
    برای اينکه از امکانات خود ويندوز 2000 برای انجام Nat استفاده کنی، حتما سيستمت بايد دو کارت شبکه داشته باشد که يکی به Router متصل باشد و ديگری به HUB
    به توصيه خود مايکروسافت بهتر است از Nat خود ويندوز استفاده نشود. (بخاطر مشکلات عديده) (البته منظورم تحت ويندوز 2000 است. در مورد 2003، تا حالا روش Nat رو انجام ندادم. ولی شنيدم که نسبت به 2000 خيلی قويتر عمل ميکنه. مثلا بصورت پيش فرض UPNP رو Support ميکنه )


    نرم افزاری به نام Winroute به سادگی آب خوردن و با سرعت بالا و بصورت کاملا Visual امکان آماده کردن Nat Server رو فراهم مياره.
    ميـتونی از سايت Kerio.com دريافتش کنی. Serial Number آن رو هم ميتونی تو همه سايتهای Hack & Crack پيدا کنی.
    برای نمونه ميتونی از سايت www.andr.net استفاده کنی.

    اگه از Winroute استفاده کنی ديگه نيازی به داشتن دو کارت شبکه هم نيست و روی همون يک کارت شبکه کار ميکنه :)

    فکر کن و تصميم بگير و از يکی از اين راهها استفاده کن. هرجا مشکلی بود با هم رفع ميکنيم :)

    در مورد Proxy، نميدونم کاربرد Proxy برای شما چيه. آيا Cache server دارين ؟ آيا Filtering دارين ؟
    برای اينکه نيازی به تنظيم Proxy نباشه، بايد Proxy Server رو بصورت Transparent راه اندازی کرد. اول بگو کاربرد Proxy برای شما چيه؟ و بگو از چه نرم افزاری به عنوان Proxy Server استفاده ميکنين تا بتونيم در مورد گزينه های مختلفش بحث و تبادل نظر کنيم :)


    خوش باشی
     
  3. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
     
  4. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    بنام او
    سلام دوست عزيز
    ممنونم كه بفكر من بودي .
    راستش lan ما از طرف ISP يه پروكسي دارد. با port 80 .
    كه بايد دستي ست كنيم .حالا فرض كن من 200 تا user داشته باشم چه بلاي به سرم مياد
    بايد روي هر computer براي هر user اين proxy رو ست كنم
    لطفا راهنماي فرماييد
    خداوند حافظ شما باشد
     
  5. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    بنام او
    سلام. من winroute را نصب كردم ولي هيچ كزينه فعال ندارد :(
    winroute host:

    رو چي بايد بزنم.IP server رو ميزنم ايراد ميگيره
    چيز خاصي بايد نصب كنم.
    خيلي دارم اذيت ميشم :(
    ايراد TCP & UDPرو ميگيره :!:
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Winroute Pro رو نصب کن.
    بعد از Restart کردن ، Winroute engine monitor رو اجرا کن.
    و در پنجره ورودی فقط OK رو فشار بده تا وارد برنامه بشی.
    تنظيما ت مربوط به NAT در منوی
    Setting >Advanced > Nat
    قابل دسترسيه . . .
    در مورد پروکسی هم فکر نميکنم بشه کاری کرد.
    اگه ميخوای به کاربرانت سرويس بدی ، خودت بايد يه سرويس بدون Proxy داشته باشی . . .
    وگرنه نميشه کاری کرد :(

    خوش باشی . . .
     
  7. boxilink
  8. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    به نام او
    استاد گرامي همه اين كارها رو كردم ولي گزينه NAT رو نديدم .
    cd key رو هم نميدونم كجا وارد كنم. برنامه ديگري سراغ نداري.
    wingate چه طوره؟
    با win route نميشه , DHCP,DNS رو تعريف كرد ؟
    بايد چه componets هايي رو براي NAT نصب كنم؟
    خيلي سوال كردم .متشكرم
    يامهدي
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    از Winroute Pro نسخه 4.2.4 استفاده کن.
    برای وارد کردن S/N :
    [code:1]Help > Aboute > Set Licence[/code:1]
    . . .

    [code:1]Winroute Pro v4.2 /4.x

    s/n: 62E56705-53F0DC95[/code:1]
    . . .

    تنظيمات مربوط به Nat:
    [code:1]Setting > Advanced > Nat[/code:1]

    دقت کن بايد Nat روی کارت شبکه ات فعال شده باشد:

    [code:1]Setting > Interface table > Properties > Perform nat . . .[/code:1]

    تست کن.
    مشکلی بود در خدمتيم.
    اگه خواستی IP هات رو بگو تا برات NAT table رو هم آماده کنم :)


    خوش باشی . . .
     
  10. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    بنام او
    سلام واقعا متشكرم . :) :D
    IP ها رو برايتان ميل ميكنم.
    اگه ميشه براي NAT دو سرورIP ها رو دسته بندي كنيد .
    باتشكرفراوان.
    البماس دعا سيد
    از علائم ظهور امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف
    1 علماءكم مي‌شوند
    2 فقه را براي غير خدا ياد گيرند.
    3 زكات قطع مي‌شود.
    4 منكرات ظاهر مي شود
    5 دروغ صحبت مجلس ميشود
    6 بزرگ بر كوچك رحم نكند
    7 كوچك احترام بزرگ را نگه ندارد
    8 نمازها عقب مي‌افتد
    9 به پدر و مادر دشنام مي دهند
    10 شراب مي نوشند
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اولا که استاد خودتی.
    دوما که اگه درست کار کرد بی زحمت خودت يه نمونه جدول NAT آماده کن و اينجا بنويس که باشه برای آيندگان !



    خوش باشی و موفق
     
  12. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    بنام او
    سلام .
    من نصب كردم وactive شد ولي client ها nat نشدن.
    آيا بايد از DHCP خود نرم افزار استفاده كرد يا windows؟ يا بايد به صورت دستي IP ها رو قرار داد.
    كارت شبكه رو بايد كدوم IP قرار داد؟
    ايرادي ندارد NAT ها رو قرار بدهيدتا همه ببينند. :)
    نميدونم چرا نشد. اگه winroute درست كار كند بايد كدام گزينه ها فعال باشد.
    بايد كدام قسمت از سيستم عامل رو فعال يا غير فعال كرد؟
    با تشكر
    به اميد روزي كه خواهي آمد
     
  13. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    هوالعليم
    آقا محمد مدتي است كه نيستيد جواب ايميل من را هم نداديد . من را از حال خود با خبر كنيد.
    التماس دعا سيد :|
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. victor_32000

    victor_32000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    نحوه ايجاد nat بر روي روتر به چه صورت هست ؟
    اگر از دوستان اطلاعاتي در اين زمينه دارند با ذكر يك مثال ساده راهنمايي فرماييد

    با تشكر علي بزرگي
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من Config يکی از Router هام رو برات ميگذارم.
    ايشاللا خودت متوجه قضه بشی.
    اگر توضيحی نياز داشتی در خدمتم.


    [left:1af01d7059]

    ROUTER#show conf
    Using 886 out of 29688 bytes
    !
    version 12.2
    service timestamps debug uptime
    service timestamps log uptime
    service password-encryption
    !
    hostname ROUTER
    !
    enable secret 5 $1$/He.$0X.ALmtr7uSI4ejlbOa2P/
    enable password 7 114E0Y1B030D2069
    !
    ip subnet-zero
    ip name-server 192.9.9.3
    !
    !
    !
    !
    interface FastEthernet0
    ip address 172.16.100.254 255.255.255.0 secondary
    ip address 217.219.0.1 255.255.255.0
    ip nat inside
    speed auto
    !
    interface Serial0
    bandwidth 64
    ip unnumbered FastEthernet0
    ip nat outside
    encapsulation ppp
    no fair-queue
    !
    ip nat pool TEST 217.219.0.2 217.219.0.2 netmask 255.255.255.0
    ip nat inside source list 11 pool TEST overload
    ip classless
    ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Serial0
    no ip http server
    !
    !
    access-list 11 permit 172.16.100.0 0.0.0.255
    snmp-server community MHME RO
    !
    line con 0
    logging synchronous
    line aux 0
    line vty 0 4
    password 7 114E0Y1B030D2069
    login
    !
    end

    ROUTER#

    [/left:1af01d7059]
     
  17. victor_32000

    victor_32000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    بله متوجه شدم از راهنمايي شما بسيار ممنونم
     
  18. Sharafi_admin

    Sharafi_admin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    با اجازه بزرگنرا من 15 ماهه كه با winroute pro 4.2.5 بزرگ شدم و اگه سوالي بود خدا كنه وقت تايپيدن جوابشو داشته باشم.
    خيلي از تنضيماتش فقط از رجيستري انجام ميشه مثل همينكه ميخاين:
    1-Stop the WinRoute Engine (from Windows Services or using the WinRoute Engine Monitor program)
    2-Start the Windows Registry Editor (regedit.exe)
    3-Find the key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Kerio\WinRoute
    4-In the right field, find the text items ParentProxyUser and ParentProxyPass and change their contents to the appropriate user name and password.
    5-Close the Registry Editor and start the WinRoute Engine.​
     
  19. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ممنون :)

    من با Winroute نميدونستم چطور بايد اين کار رو کرد. با ISA بلدم!
     
  20. mahmood-m

    mahmood-m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام
    خوبي اقا
    من با winroot مشکل دارم
    اگر تلفن دارید بدید مئ تماس بگیرم
    ممنون می شم[/left]
     
  21. Sharafi_admin

    Sharafi_admin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    سلام محمود جان
    من 2 بار واست شماره هام رو Pm زدم اما يا بدستت نرسيده يا من با 6 تا شماره در دسترس نيستم؟
     
  22. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    راستياتش دوستان اين تنظيم براي Nat رو روتر رو از من حقير هم داشته باشن.




    int serial0/0
    ip add your vali ipo address
    ip nat out

    interface fast0/0
    ip address 10.10.10.1 255.255.255.0
    ip nat in

    ip nat source list 1 interface s0/0 overload
    access-list 1 permit 10.10.10.0 0.0.0.255