منتخب بازارچه

shtml چيه؟

pejman1358

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 می 2003
نوشته‌ها
106
لایک‌ها
0
سن
40
محل سکونت
Canada-Australia
می خواستم اينو تو بخش صفحات دايناميک بنويسم ولی واقعاً نمی دونستم shtml چيه و چه امکاناتی داره و در کدوم دسته طبقه بندی می شه؟
می شه يک معرفی مختصر بکنيد و لينک به منابع مطالعاتی در موردش به من بديد؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,815
محل سکونت
Internet
یکی از مهمترین محاسن shtml و در اصل نقطه قوتش اینه که میتونی توش include کنی.
به اصطلاح serverside include میتونی داشته باشی.
البته باید سرورت این قابلیت رو داشته باشه.

اگه از سرویسهای اینجا استفاده میکنی مشکلی در استفاده از فایلهای shtml نخواهی داشت.
 

pejman1358

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 می 2003
نوشته‌ها
106
لایک‌ها
0
سن
40
محل سکونت
Canada-Australia
به نقل از ehsan :
یکی از مهمترین محاسن shtml و در اصل نقطه قوتش اینه که میتونی توش include کنی.
به اصطلاح serverside include میتونی داشته باشی.
البته باید سرورت این قابلیت رو داشته باشه.

اگه از سرویسهای اینجا استفاده میکنی مشکلی در استفاده از فایلهای shtml نخواهی داشت.
سه تا سوال ديگه:
1- سوالای بيشترم رو در اين باره رو کجا مطرح کنم بهتره؟
2- "سرور سايد" رو من به عنوان يه شيوه برای پنهان کردن يک سری اطلاعات شناختم و اوائل فکر می کردم تنها نمادش ASP هست. بعد که با PHP و در مويبل تايپ با CGI و چيزای ديگه آشنا شدم يه کم گيج شدم که اينا هر کدوم چه زبونين و چيکار می کنن؟ حالا هم که يه دفعه چشمم به سرور سايد اينکلود خورد بيشتر تعجب زده شدم. يکی منو روشن می کنه؟:)
در ضمن من فقط با ياد گرفتن "=#include virtual" دارم يه وبسايت می سازم ولی می خوام قبل از اينکه وبسايتم تکميل و آماده کار بشه بيشتر در مورد اين مبحث سرور سايد اينکلود بدونم. :blink:
 
بالا