dotnetMaster
Registered User
آقا منم هستم ! 
دوستان پس اگه مشکلی ندارند من کارا رو انجام بدم و برای همه شماره حساب و قیمت نهایی رو ارسال می کنم
بسيار خوب.
پس لطفا شماره حسابتان + مبلغ نهايي را هم اعلام بفرماييد.
-----------
ضمنا شما مي خواهيد از آمريكاي لاتين بسته ها رو به ايران بفرستيد؟
3700
+
200*15
+
15*40
+
2300
هزینه کل آخر منه !
:
9600
حالا اگه بازم زیاد موافق نبودین اصلا موردی نداره من فقط اینکه حوصله بهم ریختن حساب کتابمو نداشتم و واسه اینکه !
بعدا صفحاتی پشت سر ما گذاشته نشه ! اینکارو کردیم
صرحتا گفتم دیگه !
- راستی نقره ای جان چرا 6500 نمیزنی![]()
دیتارایت موافقین؟!
من نگفتم 65006500 و نزدی آ !![]()
شما گفته بودید منم استقبال کردمتوپول جان عادت به ادیت نداری؟ !
دوستانی که بعد از لیست تمام شده اعلام امادگی کردن با پی ام پیگیری کنن ..
کل هزینه مجموعه برای هر نفر : 3700 ت + 200 ت هزینه دی وی دی + 300 تومان هزینه رایت + 2300 ت هزینه پست ..
مجموعا : 6500 تومان .
من گفتم مهربون شدید نگفتم خوش اخلاق شدید که این جوابش باشه ؟؟!!:blink:من چیزی گفتم که به بداخلاق متهمم میکنین ؟!
با واقعیت روبرو شدن همیشه متهم میشی وقتی صادق باشی !
خدایش نه کام کاله من یا داداشمه نه چیز دیگه ای فقط و فقط دی وی دی خام رو من میخرم با بسته ها !
همین و بس..
دیتارایت موافقین؟!
نه
قیمت خیلی بالاس خدائی !
خدا وکیلی الان داداشم تل زد گفت 190 !
اونم رو تعداد 2000تا بهشون گفتم این قیمت دادن !
..
به هر حال !
دیتارایت رو الان اوکی میکنم بگیرم دی وی دی خام برسه دستم !
شماشم که شماره حساب دارین بزنین !
میگم خدمتتون بعد از خبر شماما چیکار کنیم![]()
با اجاز دوستان من از خرید منصرف شدم
خوب متوجه نشید من چی می گم ، من می گم این دی وی دی رو خود آقای مهیار می دند 160 تومان برای 600 تا( قبل از اینکه به شما پی ام بزنم با ایشون هم قیمت رو چک کردم )ببخشید که خیلی رک صحبت می کنم
حناب bnc
یا شما می خوای سر بقیه رو کلاه بذاری یا یکی دیگه داره سر شما رو کلاه میذاره
من تازه از پاساژ ایران اومد و قیمت دی وی دی رو گرفتم و البته خودم 50 تا دی وی دی T-Gate
گرفتم
قیمت 50 تا
دی وی دی دیتا رایت نهایتا 170 تومن
دی وی دی T-gate 200 تومن
مشکل من با 10 یا 20 تومن و این قیمت ها نیست من از این که کسی بخواد سرم کلاه بذاره و بعدش بشیته فکر کنه خیلی زرنگه ، بدم میاد
اول این رو تو تاپیک نوشته بودم ولی بعدش فکر کردم بهتره ویرایشش کنم ولی حالا که اجازه دادید می گم
یا شما می خوای سر بقیه رو کلاه بذاری یا یکی دیگه داره سر شما رو کلاه میذارهبه من هم ربطی نداره کسی چه قیمتی داره