• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ShutterStock.com خریدار محصولات سایت

ایا با خرید اکانت موافق هستید یا نه

• بله

Votes: 8 32.0%
  • خیر

Votes: 17 68.0%

• Total voters
    25

Mil@d 63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام bnc جان یه وقت ناراحت نشی !چون من اینا رو گفتم که اگه پست آورده در خونمون کسی نبوده برم از پست بگیرم چون این پست ایرانه دیگه ! هیچیش معلوم نیست بازم دستت درد نکنه با این همه زحمت زدی این دی وی دیها رو من رفیقم خالش آلمانه نامه رو با پست معمولی با تمبر می فرسته سالم میرسه بهش می گم یه وقت گم و گور میشه میگه تو مرسولات خارجه یه سوزن هم اگه با پست عادی بفرستی گم نمیشه ! حالا اگه تو مرسولات داخلی ایران یه گاو و با پست پیشتاز و سفارشی 4 قبضه بفرستی معلوم نیست سر از کجا در بیاره تازه مثلا پیشتازه باید اسمشو بزارن کند تاز !!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اینایی که گفتی به من ربطی نداشت که بر بخوره خدائی الان بخدا بسته من تا الان دسته خودم نرسیده !
حالا ماله شمارو چه عرض کنم !
اینم کدرهگیری :
اصفهان:
1111515742
کرج:
1111515845
بندر:
1111515948
رشت:
1111516022
بابل:
1111516125
زنجان:
1111516228
اصفهان شفیعی:
1111516331
کرمان:
1111515639
قشم
1111515330
مشهد
111151543
رشت
1111515536

Last edited:

Mil@d 63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا bnc دستت درد نکنه امروز صبح دستم رسید دست مریزا واقعا دست گلت درد نکنه فقط بعضی دی وی دی ها بد رایت شده که اونم با نرم افزار ایمیج گیر عکساشو دارم در میارم :thumbsup:

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
این منم.
اما نرسیده هنوز
:(
دست مارو بگیر واست پیک میکنم :D

به سلامتی !
راستی علی این اواترت خیلی خوگشله !

میلاد راستشو بگو قبلش چی نوشته بودی فحش دادی? :D

- کدوم دی وی دی کار نمیکنه! یه خورده طول میکشه اما اگه کار نکرد عوض میکنم واست ! چیزی که هست همه دی وی دی ها تست شدن..!!!

Last edited:

DANG3R

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
مال ما هم رسید ... مرسی !
راستی یک چیزی ، اینا وکتور اینا توشون نیست ؟

DANG3R

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
مال ما هم رسید ... مرسی !
راستی یک چیزی ، اینا وکتور اینا توشون نیست ؟

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
VAY DA DAH :D:D:D:D:
یعنی نفرستادی.
جون کامی آواتار تو باحال تره. عروسک واقعیشو نداری :دی

PANII

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مرسی از منم رسید امروز
گفتم اول بیام تشکر کنم
انشالله که سالم هم هستند بازم تشکر

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
همه تست شدند بخدا !

یه خورده شبیه بچه گیایه برادرزادمه ! زندش هست عروسک میخوام چیکار :D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آقا اگه کسی DVD هاش خوب رایت شده و بدون مشکله قیمت را برا من پی ام کنه.
خریدارم.
هر کی ناراضیه از طریق پی ام اعلام کنه !
پیگیری میشود 100% به نتیجه خواهید رسید .

- TOPOL بستت برگشت خورده !

Last edited:

goly1378

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مال من هنوز نرسیده!

اون کد رهگیری اصفهان که می زنم جواب نمی ده.میگه فعلا رهگیری ممکن نیست.:f34r:

کد رهگیری من1111515742 این است؟

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از منم هنوز نرسیده :(
این اولین باریه که اینقدر طول کشید:blink:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خدائیش ماله من یه بسته بود بعد یه هفته رسید !
حالا اینکه نرسیده رو من نمیدونم پریروز یا دیروز بود بسته یکی از بچه ها برگشت خورده !
یه چند وقتی هم هست این کد رهگیری سیستم پست کار نمیکنه برید پست بگید ..
من که دیروز رفتم بستمم گرفتم !
بعد 1هفته abarkuh شاهده !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام

مال من هنوز نرسیده!

اون کد رهگیری اصفهان که می زنم جواب نمی ده.میگه فعلا رهگیری ممکن نیست.:f34r:

کد رهگیری من1111515742 این است؟

مال شما ارسال نشده ! اشتباهن زده شده بوده کرج !
معذرت میخوام تا فردا میفرستم !

توپول جان مال شما هم ارسال نشده !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
از منم هنوز نرسیده :(
این اولین باریه که اینقدر طول کشید:blink:

ارسال نشده !
2تا از دوستان اصفهانی ارسال نشده بستشون که باید ارسال بشه
من شرمندم ..
من بابت این دیر شدن خسارتی خواهم پرداخت که بعدا میگم .. بصورت پی ام ..

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعد از گذشت .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
چشم انتظار به درب برای رسیدن محموله عکس :whistle::whistle::whistle::whistle:

goly1378

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

Last edited:
بالا