• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Siemens s65

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
سلام ..

در مورد Siemens s65 نظرتون چيه؟ يه گوشي بيسينس كلاس با طراحي زيبا .. در مقايسه با مدلهاي هم رديفش چيز جالبي به نظر ميرسه .. فقط من شنيدم دوربين و lcd جالبي نداره..

كسي درموردش چيزي ميدونه؟ دوم اينكه از نظر كارشناسي :blink: يه گوشي كاركن و خوب هستش يا اينكه مثل بقيه مدلهاي زيمنس اسباب بازيه؟

اما در مورد z600 اگر چه از نظر قيمتي باهم خيلي فرق دارن اما كيفيت LCD اين z600 فكر كنم خيلي خوب باشه..
pic1.jpg

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيافش كه خيلي جالب نيست
همون 630 ته گوشيههههههههههههههه

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
من يه مدت كوتاه s55 داشتم از نظر رنگ (LCD) يه فاجعه تمام عياره ديگه در مورد عكسش هم جدا نميخوام حرفي بزنم....
اصلا من نميدونم چرا با اين زيمنس جماعت من حال نميكنم....(كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من نفهميدم كه ربط S65 به Z600 چي بود؟! اما اگه منظور مقايسه كيفيت صفحه نمايش بود بايد بگم كه اختلاف خيلي فاحشي دارن. (فكر نكنم نياز باشه كه بگم كدوم يكي افتضاحه!!!)

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
بازم سلام !

من راجع به كيفيت دوربين و LCD اين s65 خيلي شنيده بودم براي همين برام سوال پيش اومد !
اما يه چيز مهمتري كه راجع به اين z600 ميخواستم بدونم اينه كه امكاناتش چه فرقي با t630 داره .. چون من اصلآ حواسم به اين Z600 نبود و الان كه نگاه ميكنم ميبينم هم ازنظر زيبايي خوبه هم قيمتش چندان تفاوتي با 630 نداره ..
اگر تفاوتهاي اين دوتاگوشي رو بگين ممنون ميشم .. اگه اينيكي خيلي بهتره برم 630 رو عوضش كنم ( :( با وجود وابستگي و دل بستگي و ..)

:blink:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
متاسفانه Z600 يكي از اون گوشيايي هستش كه توي اين فروم مهجور واقع شده و كمتر در موردش صحبت شده. ولي همون يه ذره هم فكر مي كنم تا حدي كفايت كنه.

فقط خيلي خلاصه بگم كه Z600 نسخه Clamshel (تاشو) T610 هستش كه بسياري از نقاط ضعف اون رو (مثل صفحه نمايش و آنتن دهي) برطرف كرده بود. در نسخه T630ـه اين سه گانه، قابليت هايي مثل Instant Messaging و دوربين VGA هم به Z600 افزوده شد (كه دوميش زياد هم موفق نيست) و آنتن دهي و كيفيت تصوير باز هم بهبود داده شد و در نسخه هاي آخر Firmware اون سرعت عكس العمل منو ها هم كمي بيشتر شد.

در مجموع اين دوتا گوشي تفاوت چنداني با هم ندارن و فقط شكل ظاهري و نوع طراحي اوناس كه باعث تمايزشون ميشه. براي همين به نظر من عوض كردن T630 با Z600 (با توجه به برتري هاي نامحسوس T630) فقط يه جور تنوع مي تونه باشه.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من منظورت رو از دوربین vga متوجه نشدم؟
یعنی z600 دوربینش vga هست؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mori :
من منظورت رو از دوربین vga متوجه نشدم؟
یعنی z600 دوربینش vga هست؟

نه... جمله بندي اش يه مقدار تاب داشت. منظورم اين بود كه T630 يعني "Z600+IM+VGA".

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من آخرش نمیدونم چرا بعضی جاها نوشتن t630 دوربینش VGA هست و بعضی جاها هم نوشتن CIF, 352 x 288 !!!!!

یه جایی یادمه خونده بودم در اصل vga نیست ولی یه امکان داره که عکس رو Resize میکنه به 640*480 یعنی همون کاری که k700 میکنه(از نظر resize کردن)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با ديدن كيفيت عكس T630 در حالت VGA ميشه فهميد كه احتمال Resize بودن اون زياده (براي همين هم گفتم كه دوربين VGAاش زياد هم موفق نيست).
ولي K700 چي رو Resize مي كنه؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
k700 هم تا اونجا که یادمه دوربینش vga هستش
اما شنیدم تا مگاپیکسل هم عکس رو resize میکنه
البته ندیدم!
6600 هم با نصب یه نرم افزار عکس رو 2 تا 4 برابر resize میکنه! کارش هم برای اینکه کیفیت پایین تر نیاد اینه که 8 تا عکس میگیره از اون صحنه
بعد به کمک اونها resize میکنه(البته من که از نرم افزارش خوشم نیومد!)

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
سلام به همگي

ما رفتيم يدونه z600 هم خريديم .. در مقايسه باt630 خودم ميتونم بگم كيفيت lcd بهتر شده و اينكه نزديك 19 تا بازي توش پيدا كرديم ... به نظر من اين گوشي با توجه به شكل ظاهري و تاشوي بودنش يكمي مردونست و چيز باكلاسيه براي آقايون مخصوصآ كه كي پد خيلي راحتي داره كه خيلي به 610 نز ديكه ....

به هر حال گوشي جالب و خوبيه اما امكان تغيير سايز رو كه گوشي من داره اين z600 (تا اونجايي كه من ميدونم) نداره ...
البته يك سري امكانات جالبترم داره .... كه خيلي بامزست... ما از جمهوري با دوسال ونيم گارانتي سيما 188 گرفتيم كه رو جعبش نوشته بود فرانسه اما همه ميگفتن سنگاپور يا چينه .. خلاصه.. اينم يه عكس جالب از z600
:blink:
pic6-5.jpg

pic30-1.jpg

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مباركه...
چيزي كه براي من جالبه اينه كه Z600 با 6 تا بازي عرضه ميشه. اين 13تاي ديگه اش رو هر كي روش ريخته خدا خيرش بده!
در مورد صفحه كليد هم با كمال تاسف اعلام مي كنم كه تا انتهاي عمر ساخت گوشي موبايل، من فكر نمي كنم كه ديگه گوشي اي ساخته بشه كه صفحه كليدي به اين راحتي و خوش دستي داشته باشه.
در ضمن بيشتر Z600 هاي موجود توي بازار فرانسويه ولي براي اطمينان مي توني باتري اش رو در بياري و پشت جاي باتري رو نگاه كني.
يه نكته خيلي جالب ديگه اي كه اين گوشي داره (و تا اونجايي كه من مي دونم غير از گوشي هاي ژاپني هيچ گوشي تاشوي ديگه اي نداره) صداي "چليكككك" درشه وقتي كه باز و بسته ميشه. درش اون قدر محكم و قوي باز و بسته ميشه كه آدم احساس مي كنه كه اين گوشي هيچ وقت خراب نمي شه. گوشي هاي تاشوي ديگه معمولا بعد از يه مدت درشون لغ(لق؟!) ميشه و بال بال ميزنه.

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

xplod جان ميدوني .. يه چيز خيلي بامزه اش ام همين اسكين هاي مختلف و رنگ وا رنگشه كه ميتوني حتي با رنگ لباست ستش كني .. آنتن دهي و كيفيت صداشم خيلي عاليه .. اين اموشن هاي جديدم كه بهش اضافه شده كلي به درد بخوره... و از نظر بازي هم ديگه نگو...........................
يه چيز جالب در مورد كي پدشم اينكه اگه يبار باهاش كار كني ديگه ميخواي همش باهاش كار كني :blush:
البته من از 630 خودم خيلي راضيم .. و دوستش دارم . .. اما اين داداش دوقولوشم چيز خيلي جالبيه :blink:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تا جايي كه من مي دونم حدود 40 تا قاب براي Z600 وجود داره كه تو نوع خودش بي نظيره.
تازه يه امكان جالب تر هم وجود داره به اسم TrendyCoverكه با 24 دلار طراحي مورد نظر شما رو روي قاب گوشي چاپ مي كنن. :mario:

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از xPlod :
تا جايي كه من مي دونم حدود 40 تا قاب براي Z600 وجود داره كه تو نوع خودش بي نظيره.
تازه يه امكان جالب تر هم وجود داره به اسم TrendyCoverكه با 24 دلار طراحي مورد نظر شما رو روي قاب گوشي چاپ مي كنن. :mario:

بابا اين سوني اريكسون ديگه چوبكاري كرده مشترياشو! بابا مردم دوست .. بابا خوش سليقه...
تنوع برنامه ها و امكانات سوني اريكسون هم خيلي خوبه.. به اضافه كلاسش كه باكلاسترين مارك گوشي تو بازار ايرانه .. و واقعآ طراحياش هميشه براي شركتهاي ديگه مرجع بوده

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
من تعصب خاصي روي مارك هاي معروف بازار ندارم. اما Z600 و T630 قابل مقايسه حداقل با S65 نيستن. منظورم اينه كه S65 خيلي از اين دو تا بهتره. :hmm:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از sharifgame :
من تعصب خاصي روي مارك هاي معروف بازار ندارم. اما Z600 و T630 قابل مقايسه حداقل با S65 نيستن. منظورم اينه كه S65 خيلي از اين دو تا بهتره. :hmm:
حالا چرا اخم مي كني؟!

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
به نظر من امكاناتي كه يك شركت براي گوشي خودش اعلام ميكنه نبايد ملاك خريد باشه بلكه كارايي واقعي گوشيه كه مورد نظر مصرف كنندست .. من خيلي هارو ميشناسم كه s65 خريدن و الان پشيمونن .. با اون دوربيني كه خفن ترين دوربينه .. ولي چيز جالبي از توش در نميادو Lcd ش هم كه گفتن نداره ... از نظر خيلي از امكانات ديگه هم كه مثل ساير گوشي هاي باحال بازاره .. جز اينكه قيمتش خفن تره!!! طراحيش هم 50 " 50 هه .. يعني بعضي ها عاشقشن بعضي هام ازش بدشون مياد............
اما اين z600 يا t630 كه خودم باهاشون كار كردم خداييش از تمام امكاناتش ميشه حداكثر استفاده رو كرد و شركت در مورد هيچ كدوم بلوف نزده ... قيمتشون هم البته اوايل گرون بود كه الان خيلي مناسب شده ..

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
Lcd ش هم كه گفتن نداره
مگه LCD چشه. اتفاقا يكي از LCD خيلي خوبو داره. من اينو در مقايسه با 7610و 6260 و 630 و610 ميگم. خودم به شخصه امتحانش كردم.

بالا