sharifgame
Registered User
والا من ادم بد اخلاقي نيستم. اما توي اين فروم بعضي ها به شدت روي يك مارك بازار تعصب دارن و بقيه ماركها رو هم هر چند ممكنه خوب باشه بد ميدونن. براي همين اخم كردم :happy:حالا چرا اخم مي كني؟!
والا من ادم بد اخلاقي نيستم. اما توي اين فروم بعضي ها به شدت روي يك مارك بازار تعصب دارن و بقيه ماركها رو هم هر چند ممكنه خوب باشه بد ميدونن. براي همين اخم كردم :happy:حالا چرا اخم مي كني؟!
به نقل از sharifgame :مگه LCD چشه. اتفاقا يكي از LCD خيلي خوبو داره. من اينو در مقايسه با 7610و 6260 و 630 و610 ميگم. خودم به شخصه امتحانش كردم.
والا من خودم اين گوشي رو دارم . من نميدونم شما به چي ميگيد مات. شايد منظور شما از شفافيت اينه كه مثل نور افكن بدرخشه. اگه منظورت اينه كه اره اين موبايل LCD ماته. اما اينو بگم كه اصلا صفحه LCD مات نيست و شفافيت خيلي خوبي دارهدر مورد LCD ش هم بايد بگم كه خود صاحبان مال اين نظر رو دادن و از مات و كم رنگ بودن رنگهاي اون خبر دادن
من خودم از موتورلا خوشم مياد و اصلا با گوشيهاي كرهاي حال نمي كنم.من در درجه اول شيفته مارك موتورولا هستم
خوب د همينه كه ميگم تعصب الكي :hmm:اما اعتقاد من اينه كه موبايل در حال حاضر در دنيا سه تا سر داره كه اونا هم موتورولا و سوني و نوكيا هستن .. و بقيه فقط به خاطر بازار داغ اين صعنعته كه ميان و كاري ميكننن..
ببين دوست عزيز، يه مقايسه ساده برات مي كنم. صفحه K700 رو كه حتما ديدي (پشت ويترينش هم قبوله) Resolutionاش 176×220 ـه. اين رقم براي S65 اينه: 132×176. خب يه محاسبه ساده نشون ميده كه تعداد پيكسل ها در K700 تقريبا دو برابر S65 ـه. خب، حالا از لحاظ سايز صفحه مقايسه شون مي كنيم: مساحت صفحه نمايش S65 تقريبا يك و نيم برابر K700 ـه.والا من خودم اين گوشي رو دارم . من نميدونم شما به چي ميگيد مات. شايد منظور شما از شفافيت اينه كه مثل نور افكن بدرخشه. اگه منظورت اينه كه اره اين موبايل LCD ماته. اما اينو بگم كه اصلا صفحه LCD مات نيست و شفافيت خيلي خوبي داره
البته من زياد با گيتي موافق نيستم. اگه من بخوام يه همچين تقسيم بندي اي رو انجام بدم مطمئنا اين غول رو چهار سر فرض ميكنم و سامسونگ رو به عنوان سر چهارم(البته نه از لحاظ رده بندي) قرار مي دم.(براي تنوع هم كه شده يه نگاهي به محصولات عرضه شده سامسونگ در نمايشگاه CES 2005 بندازين)خوب د همينه كه ميگم تعصب الكي
زيمنس توليد موبايل را متوقف مي كند.
زیمنس که چهارمین تولید کننده بزرگ تلفن همراه در جهان است قصد دارد توليد آن را متوقف كند. مديران اين شركت تصميم دارند بخش توليد موبايل را تعطيل كرده و يا به فروش برسانند. شركت آلماني زيمنس تا اين اواخر سومين توليد كننده موبايل پس از نوكيا و موتورولا بود، اما حالا آنقدر ضرر كرده كه به جايگاه چهارم رسيده است.
شرق - 24/آذر/83
ببين دوست عزيز، يه مقايسه ساده برات مي كنم. صفحه K700 رو كه حتما ديدي (پشت ويترينش هم قبوله) Resolutionاش 176×220 ـه. اين رقم براي S65 اينه: 132×176. خب يه محاسبه ساده نشون ميده كه تعداد پيكسل ها در K700 تقريبا دو برابر S65 ـه. خب، حالا از لحاظ سايز صفحه مقايسه شون مي كنيم: مساحت صفحه نمايش S65 تقريبا يك و نيم برابر K700 ـه.
خب، اين يعني كه نسبت تعداد پيكسل به واحد سطح در ،K700 تقريبا 3 برابر S65 ـه. و اين يعني اينكه فاصله نقطه هاي تصوير در S65 خيلي زياده. و وقتي شما يه تصوير كوچيك رو 3 برابر Strech مي كني مطمئنا اون تصوير مات ميشه. حالا هر چقدر هم كه صفحه نمايش روشن و درخشنده باشه
من اين خبرو تاييد نميكنم چونكه عكس مدل جديده زيمنسو خودم ديدم كه قراره سال 2005 بزنه.زيمنس توليد موبايل را متوقف مي كند.
زیمنس که چهارمین تولید کننده بزرگ تلفن همراه در جهان است قصد دارد توليد آن را متوقف كند. مديران اين شركت تصميم دارند بخش توليد موبايل را تعطيل كرده و يا به فروش برسانند. شركت آلماني زيمنس تا اين اواخر سومين توليد كننده موبايل پس از نوكيا و موتورولا بود، اما حالا آنقدر ضرر كرده كه به جايگاه چهارم رسيده است.
خب قابل قبول بودن يه موضوع كاملا سليقه ايه. صفحه نمايش اين گوشي بعضي ها رو راضي مي كنه (مثل شما) ، بعضي ها رو هم راضي نمي كنه (مثل اونايي رو كه گيتي گفت). مشكلي نيست!با تمام اين حرفها باز هم ميگم شفافيتش قابل قبوله هر چند رزولوشنش پايينتره.
گوشي اي كه وارد بازار ميشه حداقل يك سال و نيم قبلش مراحل توليدش آغاز شده. حتا اگه اون خبر بالا همين الان هم اتفاق بيفته حداقل تا يك سال ديگه باز هم ممكنه گوشي هاي جديد زيمنس وارد بازار بشن. در ضمن يه شركت به اين راحتي جايگاه خودشو از دست نميده. حتا ممكنه با يه شركت ديگه با هم تشكيل يه برند جديد رو بدن، كي مي دونه؟!من اين خبرو تاييد نميكنم چونكه عكس مدل جديده زيمنسو خودم ديدم كه قراره سال 2005 بزنه.
به نقل از xPlod :البته من زياد با گيتي موافق نيستم. اگه من بخوام يه همچين تقسيم بندي اي رو انجام بدم مطمئنا اين غول رو چهار سر فرض ميكنم و سامسونگ رو به عنوان سر چهارم(البته نه از لحاظ رده بندي) قرار مي دم.(براي تنوع هم كه شده يه نگاهي به محصولات عرضه شده سامسونگ در نمايشگاه CES 2005 بندازين)
نه منظورم SK65 نیست. این گوشی مراحل طراحیشو داره میگذرونه. من دنبال یک سایت میگردم که بتونم عکسمو اپلود کنم شما هم ببینید.اون مدل جديد زيمنس (SK65) رو منم ديدم، اتفاقا به نظر گوشي جالبي مياد كه مي تونه با 682x نوكيا رقابت كنه
به نقل از hsn :من يه مدت كوتاه s55 داشتم از نظر رنگ (LCD) يه فاجعه تمام عياره ديگه در مورد عكسش هم جدا نميخوام حرفي بزنم....
اصلا من نميدونم چرا با اين زيمنس جماعت من حال نميكنم....(كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟)