• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Siemens s65

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
حالا چرا اخم مي كني؟!
والا من ادم بد اخلاقي نيستم. اما توي اين فروم بعضي ها به شدت روي يك مارك بازار تعصب دارن و بقيه ماركها رو هم هر چند ممكنه خوب باشه بد ميدونن. براي همين اخم كردم :happy:

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از sharifgame :
مگه LCD چشه. اتفاقا يكي از LCD خيلي خوبو داره. من اينو در مقايسه با 7610و 6260 و 630 و610 ميگم. خودم به شخصه امتحانش كردم.

سلام

در مورد LCD ش هم بايد بگم كه خود صاحبان مال اين نظر رو دادن و از مات و كم رنگ بودن رنگهاي اون خبر دادن , من اهل حرف الكي زدن نيستم اما چند نفري كه من ميشناسم و اين گوشي رو خريدن الان پشيمونن .

در ضمن دلم ميخواد يه چيز رو بدوني , اونم اينكه من در درجه اول شيفته مارك موتورولا هستم .. اما به دليل بعضي سياستهاي LG , samsung پسند مملكتي و حكومتي , اين مارك تقريبآ تو ايران يه صورت يه عتيقه در اومده كه فقط ميشه از زير سنگ مدلهاشو پيدا كرد ..

شركتهاي ديگه ممكنه گاهي اوقات گوشيهاي خوبي بزنن اما اعتقاد من اينه كه موبايل در حال حاضر در دنيا سه تا سر داره كه اونا هم موتورولا و سوني و نوكيا هستن .. و بقيه فقط به خاطر بازار داغ اين صعنعته كه ميان و كاري ميكننن..

براي نمونه هم .. برو و يه نگاهي به مدلها و طرح هاي موتورولا بنداز .. مطمنم با اينكه تو ايران نديديشون به نظرت خيلي آشنا ميان نه؟؟؟ درسته .. چون LG , samsung تمام مدلهاي اونو كپي برداري كردن (فكر نكنم بتوني بگي كه موتورولا كّپي كرده) و با استفاده از بازار قبضه شده ي ايران دارن تو ايران پخش ميكنن ..

بازم ميگم .. هميشه شاه نشين باشيد دوستان و به كيفيت حقيقي نگاه كنيد نه به تبليغات شركت.

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد LCD ش هم بايد بگم كه خود صاحبان مال اين نظر رو دادن و از مات و كم رنگ بودن رنگهاي اون خبر دادن
والا من خودم اين گوشي رو دارم . من نميدونم شما به چي ميگيد مات. شايد منظور شما از شفافيت اينه كه مثل نور افكن بدرخشه. اگه منظورت اينه كه اره اين موبايل LCD ماته. اما اينو بگم كه اصلا صفحه LCD مات نيست و شفافيت خيلي خوبي داره

من در درجه اول شيفته مارك موتورولا هستم
من خودم از موتورلا خوشم مياد و اصلا با گوشيهاي كرهاي حال نمي كنم.

اما اعتقاد من اينه كه موبايل در حال حاضر در دنيا سه تا سر داره كه اونا هم موتورولا و سوني و نوكيا هستن .. و بقيه فقط به خاطر بازار داغ اين صعنعته كه ميان و كاري ميكننن..
خوب د همينه كه ميگم تعصب الكي :hmm:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
والا من خودم اين گوشي رو دارم . من نميدونم شما به چي ميگيد مات. شايد منظور شما از شفافيت اينه كه مثل نور افكن بدرخشه. اگه منظورت اينه كه اره اين موبايل LCD ماته. اما اينو بگم كه اصلا صفحه LCD مات نيست و شفافيت خيلي خوبي داره
ببين دوست عزيز، يه مقايسه ساده برات مي كنم. صفحه K700 رو كه حتما ديدي (پشت ويترينش هم قبوله) Resolutionاش 176×220 ـه. اين رقم براي S65 اينه: 132×176. خب يه محاسبه ساده نشون ميده كه تعداد پيكسل ها در K700 تقريبا دو برابر S65 ـه. خب، حالا از لحاظ سايز صفحه مقايسه شون مي كنيم: مساحت صفحه نمايش S65 تقريبا يك و نيم برابر K700 ـه.
خب، اين يعني كه نسبت تعداد پيكسل به واحد سطح در ،K700 تقريبا 3 برابر S65 ـه. و اين يعني اينكه فاصله نقطه هاي تصوير در S65 خيلي زياده. و وقتي شما يه تصوير كوچيك رو 3 برابر Strech مي كني مطمئنا اون تصوير مات ميشه. حالا هر چقدر هم كه صفحه نمايش روشن و درخشنده باشه.

خوب د همينه كه ميگم تعصب الكي
البته من زياد با گيتي موافق نيستم. اگه من بخوام يه همچين تقسيم بندي اي رو انجام بدم مطمئنا اين غول رو چهار سر فرض ميكنم و سامسونگ رو به عنوان سر چهارم(البته نه از لحاظ رده بندي) قرار مي دم.(براي تنوع هم كه شده يه نگاهي به محصولات عرضه شده سامسونگ در نمايشگاه CES 2005 بندازين)

ولي شما جالبه يه نگاهي به اين خبر بندازي:
زيمنس توليد موبايل را متوقف مي كند.
زیمنس که چهارمین تولید کننده بزرگ تلفن همراه در جهان است قصد دارد توليد آن را متوقف كند. مديران اين شركت تصميم دارند بخش توليد موبايل را تعطيل كرده و يا به فروش برسانند. شركت آلماني زيمنس تا اين اواخر سومين توليد كننده موبايل پس از نوكيا و موتورولا بود، اما حالا آنقدر ضرر كرده كه به جايگاه چهارم رسيده است.

شرق - 24/آذر/83

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
ببين دوست عزيز، يه مقايسه ساده برات مي كنم. صفحه K700 رو كه حتما ديدي (پشت ويترينش هم قبوله) Resolutionاش 176×220 ـه. اين رقم براي S65 اينه: 132×176. خب يه محاسبه ساده نشون ميده كه تعداد پيكسل ها در K700 تقريبا دو برابر S65 ـه. خب، حالا از لحاظ سايز صفحه مقايسه شون مي كنيم: مساحت صفحه نمايش S65 تقريبا يك و نيم برابر K700 ـه.
خب، اين يعني كه نسبت تعداد پيكسل به واحد سطح در ،K700 تقريبا 3 برابر S65 ـه. و اين يعني اينكه فاصله نقطه هاي تصوير در S65 خيلي زياده. و وقتي شما يه تصوير كوچيك رو 3 برابر Strech مي كني مطمئنا اون تصوير مات ميشه. حالا هر چقدر هم كه صفحه نمايش روشن و درخشنده باشه

با تمام اين حرفها باز هم ميگم شفافيتش قابل قبوله هر چند رزولوشنش پايينتره.
زيمنس توليد موبايل را متوقف مي كند.
زیمنس که چهارمین تولید کننده بزرگ تلفن همراه در جهان است قصد دارد توليد آن را متوقف كند. مديران اين شركت تصميم دارند بخش توليد موبايل را تعطيل كرده و يا به فروش برسانند. شركت آلماني زيمنس تا اين اواخر سومين توليد كننده موبايل پس از نوكيا و موتورولا بود، اما حالا آنقدر ضرر كرده كه به جايگاه چهارم رسيده است.
من اين خبرو تاييد نميكنم چونكه عكس مدل جديده زيمنسو خودم ديدم كه قراره سال 2005 بزنه.
عكسش هم اپلود ميكنم تا شما هم ببينيد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با تمام اين حرفها باز هم ميگم شفافيتش قابل قبوله هر چند رزولوشنش پايينتره.
خب قابل قبول بودن يه موضوع كاملا سليقه ايه. صفحه نمايش اين گوشي بعضي ها رو راضي مي كنه (مثل شما) ، بعضي ها رو هم راضي نمي كنه (مثل اونايي رو كه گيتي گفت). مشكلي نيست!

من اين خبرو تاييد نميكنم چونكه عكس مدل جديده زيمنسو خودم ديدم كه قراره سال 2005 بزنه.
گوشي اي كه وارد بازار ميشه حداقل يك سال و نيم قبلش مراحل توليدش آغاز شده. حتا اگه اون خبر بالا همين الان هم اتفاق بيفته حداقل تا يك سال ديگه باز هم ممكنه گوشي هاي جديد زيمنس وارد بازار بشن. در ضمن يه شركت به اين راحتي جايگاه خودشو از دست نميده. حتا ممكنه با يه شركت ديگه با هم تشكيل يه برند جديد رو بدن، كي مي دونه؟!
اون مدل جديد زيمنس (SK65) رو منم ديدم، اتفاقا به نظر گوشي جالبي مياد كه مي تونه با 682x نوكيا رقابت كنه.
pic1.jpg

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از xPlod :
البته من زياد با گيتي موافق نيستم. اگه من بخوام يه همچين تقسيم بندي اي رو انجام بدم مطمئنا اين غول رو چهار سر فرض ميكنم و سامسونگ رو به عنوان سر چهارم(البته نه از لحاظ رده بندي) قرار مي دم.(براي تنوع هم كه شده يه نگاهي به محصولات عرضه شده سامسونگ در نمايشگاه CES 2005 بندازين)

با سلامات فايقه به Xplod عزيز.. منم به همين دليل گفتم كه يك نگاهي به مدلهاي موتورولا بندازين !!! متاسفانه من سامسونگ و ال جي رو در يك رده قرار ميدم و معتقدم كه اونها دنباله رو و مقلد شركتهاي بزرگ دنيا هستن , نه در صنعت موبايل كه در تمام مواردي كه ريشه دوانده اند اونها فقط به فكر بازار فروش هستن.. اونها ظاهر و امكانات رو كپي برداري ميكنن .. و به شدت بازار رو براي شركتهاي معتبر خراب ميكنن .. چون مصرف كننده با يك تفاوت قيمت فاهش همون ظاهر و امكانات رو ميبينه!
البته بازهم ميگم كه اين چيزها خيلي سليقه ايه .. و من هم فقط نظرم رو ميگم ..
-------------------------
در مورد تعصب من روي مارك .. من اينو قبول ندارم .. من به كيفيت و اصالت يك جنس نگاه ميكنم و بعد شركت رو مورد قضاوت قرار ميدم .. در مورد s65 هم ديگه نظري ندارم .. با چيزايي كه Xplod گفت , ترجيح ميدم قضاوت با خود بچه هاي فروم باشه ..

motorola v555
mov555_00.jpg

Samsung e310
sae310_01.jpg

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين نكته رو نمي شه انكار كرد كه امروزه سامسونگ يكي از غول هاي صنعت نانو تكنولوژي محسوب ميشه. در مورد صنعت موبايل به طور خاص، قبول دارم كه تا گذشته اي نه چندان دور، محصولات سامسونگ حرفي براي گفتن نداشتند و انگ كپي برداري كاملا بهشون مي چسبيد. ولي من فكر ميكنم كه امروز اين شركت به عنوان يكي از رهبران اين صنعت در جهان، نقش مهمي در ارتقا و پيشرفت تكنولوژي ساخت تلفن همراه رو ايفا مي كنه.
يادمون نره كه اولين سري گوشي هاي داراي دو صفحه نمايش و هم چنين صفحه رنگي توسط سامسونگ عرضه شد و قابليت هايي از قبيل OCR و فرمان پذيري صوتي نيز براي اولين بار توسط اين دو شركت كره اي ارائه شده. همچنين وقتي كه هنوز بحث بر سر گوشي هاي مگاپيكسل در اوج خودش قرار داشت، سامسونگ و ال جي خبر از ساخت گوشي هاي 5 و 6 مگاپيكسل با زوم و فوكوس نوري دادند. و قابليت هايي از قبيل تماشاي برنامه هاي تلويزيوني رو نيز در گوشي ها شون عرضه كردند.

به هر حال، من به شخصه هنوز اين جسارت رو ندارم كه برم يه گوشي مثلا 300 هراز تومني سامسونگ رو بخرم ولي در مورد محصولات سوني اريكسون، نوكيا و موتورولا حاضرم به راحتي دو سه برابر اين مبلغ رو هم هزينه كنم.

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
اون مدل جديد زيمنس (SK65) رو منم ديدم، اتفاقا به نظر گوشي جالبي مياد كه مي تونه با 682x نوكيا رقابت كنه
نه منظورم SK65 نیست. این گوشی مراحل طراحیشو داره میگذرونه. من دنبال یک سایت میگردم که بتونم عکسمو اپلود کنم شما هم ببینید.

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
sharifgame جان اين عكست يكم خشنه !! آدمو ميترسونه .. براي همينه آدم فكر ميكنه خيلي عصباني هستي!! :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اينام به عنوان حسن ختام:
sian10082005011319351400114g_3.jpg
...
New%20Samsung%20Phone.jpg

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hsn :
من يه مدت كوتاه s55 داشتم از نظر رنگ (LCD) يه فاجعه تمام عياره ديگه در مورد عكسش هم جدا نميخوام حرفي بزنم....
اصلا من نميدونم چرا با اين زيمنس جماعت من حال نميكنم....(كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟)

در مورد s55 فراموش نكنيد كه مدل سال 2002 هست و جز اولين گوشيهاي با صفحه رنگي بود و اگه اشتباه نكنم اولين گوشي زيمنس بود كه دوربين بهش وصل ميشد و ضمنا اون موقع با اون قيمت گوشي پيدا نميشد كه هم BlueTooth و Infra داشته باشه و عكسم بگيره :happy: . حالا هم كه از دور خارج شده ولي اگه تو ايران نوشم پيدا ميشه و هنوزم ميخرن!! اين ديگه حسابش جداس. :eek:
و در مورد s65 به نظر من گوشي كه مموري بهش بخوره ولي Mp3 پخش نكنه ...؟!؟!

بالا