• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Silicon Graphics چيه؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يک تاپيک خوبی برای apple شروع شد.من گفتم اين نوع هم که کمتر شناخته شده هست اگه کسی چيزی ميدونه بگه...
والا نميدونم اصلاً اسم اين computer ها رو شنيديد يا نه...اما يک نوع computer هستند و تا جايی که من ميدونم risc هستند....
silicon graphics در ضمن مخترع opengl هست.....
يکی به من گفت که اينها همون apple هستند اما من شک دارم.....

البته خيلی هم قديمی نبايد باشن و فکر کنم که هنوز هم استفاده ميشن
من يک نمونه از اينها رو تو نمايشگاه کامپيوتر ايران ديدم...فکر کنم 2 سال پيش....

تا جايی که ميدونم بهترين کامپيوتر ها واسه کار های گرافيکی هستند....
toy story رو ميدنم اکسر سازنده هاش از اين نوع کامپيوتر استفاده کردن.....

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این دیگه از اونهایی است که تو رده های ما هانیست. ولی درباره اش میشه بحث کرد البته منهم فکر نکنم چیز دیگه ای مفید تر از اون سایتی که دوستمون مطرح کردند بشه پیدا کرد.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حال ميکنيد مچ ميگيرم ها...ميبينم که هيچ کس نميدونه....جالبه که کمتر سايت اي اينو برسی کرده...امروز برم تهو توش رو بعد از n سال در بيارم!!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اگه ته و توشو درآوردي خبري هم به ما بده!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از en2fa :
يک تاپيک خوبی برای apple شروع شد.من گفتم اين نوع هم که کمتر شناخته شده هست اگه کسی چيزی ميدونه بگه...
والا نميدونم اصلاً اسم اين computer ها رو شنيديد يا نه...اما يک نوع computer هستند و تا جايی که من ميدونم risc هستند....
silicon graphics در ضمن مخترع opengl هست.....
يکی به من گفت که اينها همون apple هستند اما من شک دارم.....

البته خيلی هم قديمی نبايد باشن و فکر کنم که هنوز هم استفاده ميشن
من يک نمونه از اينها رو تو نمايشگاه کامپيوتر ايران ديدم...فکر کنم 2 سال پيش....

تا جايی که ميدونم بهترين کامپيوتر ها واسه کار های گرافيکی هستند....
toy story رو ميدنم اکسر سازنده هاش از اين نوع کامپيوتر استفاده کردن.....
هنوز هم استفاده مي‌شن؟ بابا En2Fa جان بي‌خيال!
Silicon Graphics سازندة قوي‌ترين سيستم‌هاي گرافيكي دنياس. اين سري كامپيوترها، 64 بيتي هستن و دو مدل اصلي دارن. Server ها و Workstationها. سيستم عامل اين ماشين‌ها يه نگارش از UNIX است كه مال خود اين مجموعه‌س. البته الان ديگه با نگارش‌هاي جديد Interface هايي كه هست، ديگه تقريباً همة UNIX ها از يه Interface استفاده مي‌كنن.
بگذريم.
Workstation هاش تا 12 تا پردازنده و Server هاش تا صد و خورده‌اي پردازنده روشون قرار مي‌گيره. البته پردازنده‌ها به همراه حافظه روي يك بورد قرار مي‌گيره و معمولاً روي Server ها بصورت Hot Plug قرار داده مي‌شه. يعني سيستم داره كار مي‌كنه، همين‌جوري تق مي‌توني دو تا پردازنده با يك يا دو گيگا بايت حافظه به سيستم اضافه كني.
بله پردازنده‌هاشون هم RISC هستن.
نه تنها Toy Story بلكه تقريباً تمام كارتون‌ها و فيلم‌هاي اخير با اين سيستم‌ها ساخته شده. براتون شايد جالب باشه كه بگم، اگه پشت صحنة ساختن فيلم ارباب حلقه‌ها رو ببينين، يه سالن هست، از اين سر تا اون سر، دو طرفش Rack گذاشته شده و توي Rack ها همين‌جوري Server هاي Silicon Graphics گذاشتن. آدم مخش سوت مي‌كشه!!!
از نرم‌افزارهاي مشهوري هم كه روي اين ماشين‌ها اجرا مي‌شه، CATIA براي طراحي صنعتي و MAYA براي كارهاي 3D است. قديما يادمه مشهورترين ابزار روي اون‌ها SoftImage بود. ولي الان نمي‌دونم هنوز هم ازش استفاده مي‌شه يا نه. در حال حاضر هم مراكز زيادي حتي داخل خود ايران از اين سيستم‌ها استفاده مي‌كنن. به عنوان مثال مركز تحقيقات ايران‌خودرو يكي از جاهاييه كه تعداد زيادي Sgi داره. عملاً سمند، كل طراحيش روي اين ماشين‌ها انجام شده. يه مجموعه نرم‌افزار هست كه از طراحي ابتدايي ماشين، تا تست‌ها و تونل باد و انواع شبيه‌سازي‌ها با اون‌ها روي اين ماشين‌ها انجام مي‌شه. به عنوان مقايسه، نرم‌افزار CATIA نسخة تحت PC هم داره، اما فايل‌هايي كه معمولاً توي كارهاي بزرگ روي Sgi كار مي‌شه، روي PC حتي باز هم نمي‌شه، چه برسه به اين‌كه بخواي توشون تغييرات هم بدي و از اين حرفا!
اگه اطلاعات ديگه‌اي هم خواستين، در خدمتم. (من اولين بار دقيقاً 10 سال پيش پشت يه Sgi نشستم!)

بالا