• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SkyScape

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید گرامی ، امروز از عزیزی یه دی وی دی برنامه های اسکای به دست من رسید ، بعد می گم از همین الان هر کس بگه چه تخصصی داره ( یا اگر اینترن یا استاجر هست بگه که در کدوم بخش فعاله )و بگه از برنامه های اسکای ، کدوم رو نصب کرده و ازش استفاده می کنه
این طوری بقیه هم بسیار استفاده می برن
اول من
Stedman 28 medical dic
Physician Drug Handbook 10th
Davis Drug
iFacts
Harrison 16 manual
HarrientLn 17
A2ZDrugs
OHCLI2
Archimedes
ClinicalMed
Ferri Clinical Advisor

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از king_dani :
اساتید گرامی ، امروز از عزیزی یه دی وی دی برنامه های اسکای به دست من رسید ، بعد می گم از همین الان هر کس بگه چه تخصصی داره ( یا اگر اینترن یا استاجر هست بگه که در کدوم بخش فعاله )و بگه از برنامه های اسکای ، کدوم رو نصب کرده و ازش استفاده می کنه
این طوری بقیه هم بسیار استفاده می برن
اول من
Stedman 28 medical dic
Physician Drug Handbook 10th
Davis Drug
iFacts
Harrison 16 manual
HarrientLn 17
A2ZDrugs
OHCLI2
Archimedes
ClinicalMed
Ferri Clinical Advisor
سلام دنی جان
اینها برنامه های پزشکی هستن،درسته؟یعنی منظورتون اینه که از بچه های پزشکی تخصصشون رو بگن،

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mojtaba2741 :
سلام دنی جان
اینها برنامه های پزشکی هستن،درسته؟یعنی منظورتون اینه که از بچه های پزشکی تخصصشون رو بگن،
بله قربان ، برنامه های اسکای ، بر اساس تخصص پزشکی طبقه بندی دارن ، این طوری اگر هر کسی در رشته تخصصی خودش بیاد و توضیح بده ، باعث می شه برای بقیه انتخاب راحت باشه
چون همه برنامه ها شو که نمی شه نصب کرد 4گیگه!!!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من هنوز pda نخریدم(البته کاشکی میخریدم چون با این تعرفه جدید فکر نکنم هیچ وقت دیگه بتونم بخرم!!:( )ولی وقتی این تایپیک رو دیدم خوشحال شدم که از تجربیات دوستان در ضمینه کتاب ها و برنامه های pda استفاده میکنم چون من شهریور امتحان پره دارم و وقت نمیکنم زیاد دنبال تجربه خودم برم!(البته اینا مال قبل از تعرفه بود!)ولی انگار زیاد از این تایپیک استقبال نشد!پس بچه های پزشکی کجان؟

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دکتر جان

این DVD شما فقط نرم افزار برای PPC داره؟ چون وقطی وارد سایت میشیم در قسمت دانلود بخشی هم برای کامپیوتر رومیزی داره.

با تشکر داریوش

hojjats

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من کرک برنامه های skyscape برای پالم رو می خوام. لطفا کمک کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ممکنه یه چیزی رو برای من چک کنید ، یعنی دو چیز را :
.اول اینکه کسی برنامه small menu plus که من معرفی کردم رو اجرا کرده؟ با برنامه های اسکای تداخلی نداره؟
.دوم اینکه ممکنه امتحان کنید ببینید می تونید برنامه ها شو از روی پی پی سی آپدیت کنید یا نه؟

ممنون

mannnnnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا