• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Smart Phone بودن چه مزایایی دارد ؟

hesam_iut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.

من قصد خرید یک گوشی 6230 رو دارم و به این نتیجه رسیدم که انتخاب مناسبیه.
فقط چیزی که در من تا حدودی تردید ایجاد کرده اینه که smart phone نبودن تا چقدر می تونه مهم باشه.

آقا دستون درد نکنه :)

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از hesam_iut :
با سلام.

من قصد خرید یک گوشی 6230 رو دارم و به این نتیجه رسیدم که انتخاب مناسبیه.
فقط چیزی که در من تا حدودی تردید ایجاد کرده اینه که smart phone نبودن تا چقدر می تونه مهم باشه.

آقا دستون درد نکنه :)

سوال شما خيلي خيلي كلي و عمومي هست
كلمه smartphone در دايره المعارف اينطور توضيح داده شده:

"""يك دستگاه كه قابليتهاي مديريت اطلاعات و گوشي موبايل را يكجا داشته باشد. يا به عبارت ديگر يك دستگاه گوشي موبايل كه برخي قابليتهاي يك pda را داشته باشد. كلمه smart نيز به خاطر قابليتهاي پردازشي اضافه شده.. مهمترين قابليت اسمارت فون قابليت نصب برنامه هست. اين برنامه ممكنه توسط سازنده نصب بشه يا اينكه توسط كاربر....... تمامي اسمارت فون ها داراي سيستم عامل خاص خود ميباشند مثل سيمبين. windows ...BREW...linux و palm ....
در امريكا smartphone يعني يك pda كه قابليت تلفن داره و در اروپا و آسيا يعني يك تلفن كه قابليت pda داره !!!!
ويژگي هايي از قبيل اينترنت .. ايميل .. نرم افزار هاي scheduler .. دوربين.. مديريت تماس ها و قابليتهاي مالتي مديا مثل mp3 ..video و غيره كه همه اينها به خاطر وجود پردازنده و حافظه و در نتيجه برنامه پذيري قابل دسترسي هستن..."""""

اين يك تعريف كلي از اسمارت فون بود كه در دايره المعارف نوشته !! :blink: به نظر شما 6230 اسمارت فون هست يا نيست ؟؟؟؟ اگه هست كه بخر و مباركت باشه... اگه نيست چه چيزي مد نظرت هست كه نداره ؟؟؟؟ چون وقتي ميگيم اسمارت فون دقيقا نميشه مشخصات رو معلوم كرد و شما هم زياد به اين كلمه تكيه نكن...
اگه روي كلمه smart تاكيد داري. يعني ميخواي اول برات pda باشه و در درجه دوم تلفن... هيچ كدوم ايم مدل ها راضيت نميكنن.. ولي اگه ميخواي اول تلفن باشه و در درجه دوم pda باشه خيلي چيزا بي اهميت ميشن !!!
يدك كشيدن كلمه smartphone اصلا مهم نيست ... شما مشخصات رو به طور جزئي مقايسه كن و جمعبندي كن...

بالا