• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SMF و تبدیل به Vbulletin

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
مگه جدیدش چه شکلی شده؟
فوروم خودش که هنوز قدیمیس جایی سراغ دارید که جدیدشو راه اندازی کرده باشه ببینمش؟

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من مي‌تونم وي‌بي نال شده نصب كنم با سرور مشكلي ندارم ...
ولي به نظرتون ( از ديد يك كاربر) اين كار رو بكنم يا نه ...
اتفاقا با اس‌ام‌اف هم حال مي‌كنم ...

راسي احتمالا پول لايسنس هم ندارم بعدا ...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان من مي‌تونم وي‌بي نال شده نصب كنم با سرور مشكلي ندارم ...
ولي به نظرتون ( از ديد يك كاربر) اين كار رو بكنم يا نه ...
اتفاقا با اس‌ام‌اف هم حال مي‌كنم ...
پس نصب کن دیگه ! smf رو میخوای چیکار؟!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
عجب ! کلی خودشو کشته تازه شده smf !!
ولی همینکه تو ورژن جدید امکان اضافه کردن زیر انجمن فراهم شده براش در نوع خودش کللی پیشرفته !!
190.gif

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و به خصوص مدیر انجمن عزیز از شما بعید است که فقط بیاید و بگید چون همه استفاده میکنن پس چیز خوبیه.
php nuke رو هم این همه دارن استفاده میکنن آیا چیز خوبیه؟

علت استفاده زیاد از VB امنیت و پلاگین های خیلی زیادش بود.
ولی الان فروم های دیگه به سطح VB و حتی بالاتر از اون رسیدن ولی ملت خبر ندارن چون طول میکشه تا متوجه بشن.

من از شما خواستم امکانات VB رو بگید که در smf یا سایر فروم ها نیست
این که قشنگتر یا بهتره که دلیل نمیشه

ایراداتی که من الان در خود VB میبینم:
1- ادیتور html نصفه و نیمه مثلا نقل قول کد بی بی داره هنوز در حالیکه کد بی بی در دنیا ور افتاده

2- عدم تطابق tag ها با زبان فارسی میتونید در مجید آنلاین بالای تاپیک ها ببینید که همش ؟ ؟؟ شده

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ایراداتی که من الان در خود VB میبینم:
1- ادیتور html نصفه و نیمه مثلا نقل قول کد بی بی داره هنوز در حالیکه کد بی بی در دنیا ور افتاده

2- عدم تطابق tag ها با زبان فارسی میتونید در مجید آنلاین بالای تاپیک ها ببینید که همش ؟ ؟؟ شده
1- میشه بگید چی جایگزین bbcode شده؟؟ cc code لابد !!
2- این مشکل به vb ربطی نداره. بخاطر ساپورت نکردن mysql از یونیکد توی fulltext هست.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
الان کنترل پنل VB و SMF رو جلوی روم ندارم که براتون مقایسه شون کنم ! ولی همین امکانات آژاکس وی بی استفاده رو برای کاربران خیلی آسونتر می کنه !

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آزاکس چیز خارق العاده ای نیست و الان در خیلی از برنامه ها وارد شده و استفاده میشه.
مثلا لایت باکس رو همینطوری دارن هک میکنن برای استفاده از گالری های مختلف
مثلا در گالری زوپس:
http://www.zoullou.net/modules/news/article.php?storyid=5
ولی این لایت باکس نیست که خیلی چیز پیشرفته ای هست و باعث شده ملت ازش استفاده کنن بلکه این سی ام اس هایی مثل زوپس هستن که خیلی پیشرفته هستن و انعطاف پذیری دارن

به جای بی بی کد هم الان دیگه ادیتور های wysiwyg هستن
اون زمانی که بی بی کد بود به این علت بود که ادیتور درست و حسابی وجود نداشت چو ن ادیتور ها در پیتی بودن ملت از بی بی استفاده میکردن
الان که ادیتور ها خیلی پیشرفت کردن دیگه استفاده از بی بی کد معنا نداره

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آزاکس چیز خارق العاده ای نیست و الان در خیلی از برنامه ها وارد شده و استفاده میشه.
مثلا لایت باکس رو همینطوری دارن هک میکنن برای استفاده از گالری های مختلف
مثلا در گالری زوپس:
http://www.zoullou.net/modules/news/article.php?storyid=5
ولی این لایت باکس نیست که خیلی چیز پیشرفته ای هست و باعث شده ملت ازش استفاده کنن بلکه این سی ام اس هایی مثل زوپس هستن که خیلی پیشرفته هستن و انعطاف پذیری دارن

به جای بی بی کد هم الان دیگه ادیتور های wysiwyg هستن
اون زمانی که بی بی کد بود به این علت بود که ادیتور درست و حسابی وجود نداشت چو ن ادیتور ها در پیتی بودن ملت از بی بی استفاده میکردن
الان که ادیتور ها خیلی پیشرفت کردن دیگه استفاده از بی بی کد معنا نداره
زووپس؟؟
spock.gif
spock.gif
یادمه تو زوپس یه پست رو پاک میکردی از اون پست به بعد هم همه پست های تاپیک پاک میشد !! ایت باگش فیکس شده؟؟
spock.gif

بی بی کد هم بخاطر این هست که html فعال نباشه. به عبارتی یه نوع محدود سازی html.

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه چی در حال پیشرفته و همینطور هم زوپس
در مورد تگ بهتره نگاهی به تگ زوپس بکنید که با مای اس کیو ال فول تکست هم مشکلی نداره:
http://www.jadoogaran.org/modules/article

دنیا در حال پیشرفت خیره کنندس.

منم مثل شما تصور میکردم امنیت در بی بی کد تامین میشه و حرف اول رو میزنه و اگه ادیتور html به کار ببری امنیت از دست میره.
ولی الان ادیتور های html ایمن و بسیار عالی مثل tinyMCE وجود دارن که شما مثلا توشون میتونی کل کد های html مجاز و غیر مجاز رو تعریف کنی و در نتیجه کاربر درست مثل بی بی کد فقط مجاز به استفاده از کد های html خاص میشه
در بی بی کد هم در واقع کد ها دارن ترجمه میشن مثلا (b) ترجمه میشه به درشت و بازم html اون در سایت قرار میگیره این کار سرعت رو میاره پایین
چرا که یه بار باید بی بی ترجمه بشه به html و در ویرایش دوباره html ترجمه بشه به بی بی
همونطور که گفتم الان با یه سال پیش به اندازه صد سال فرق داره در زمینه ادیتور ها چون به حدی پیشرفت کردن که قابل مقایسه نیست
ببینید در علومی مثل این اگه شما یه ماه به روز نباشید امل و بی سواد محسوب میشید. در حالیکه مثلا در تاریخ و جغرافی 50 سالم به روز نباشید این اثر رو نداره.

مثلا الان روش هایی در حال توسعه هست که زبان فارسی و زبان های دیگه به راحتی میتونن خط به خط ترجمه بشن به جای فایل به فایل و هر خطی نباشه از انگلیسی جایگزین میشه تا وقتی که شما ترجمه کنی

ولی نتیجه این رو یه سال دیگه میبینید

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
همه چی در حال پیشرفته و همینطور هم زوپس
در مورد تگ بهتره نگاهی به تگ زوپس بکنید که با مای اس کیو ال فول تکست هم مشکلی نداره:
http://www.jadoogaran.org/modules/article

دنیا در حال پیشرفت خیره کنندس.

منم مثل شما تصور میکردم امنیت در بی بی کد تامین میشه و حرف اول رو میزنه و اگه ادیتور html به کار ببری امنیت از دست میره.
ولی الان ادیتور های html ایمن و بسیار عالی مثل tinyMCE وجود دارن که شما مثلا توشون میتونی کل کد های html مجاز و غیر مجاز رو تعریف کنی و در نتیجه کاربر درست مثل بی بی کد فقط مجاز به استفاده از کد های html خاص میشه
در بی بی کد هم در واقع کد ها دارن ترجمه میشن مثلا (b) ترجمه میشه به درشت و بازم html اون در سایت قرار میگیره این کار سرعت رو میاره پایین
چرا که یه بار باید بی بی ترجمه بشه به html و در ویرایش دوباره html ترجمه بشه به بی بی
همونطور که گفتم الان با یه سال پیش به اندازه صد سال فرق داره در زمینه ادیتور ها چون به حدی پیشرفت کردن که قابل مقایسه نیست
ببینید در علومی مثل این اگه شما یه ماه به روز نباشید امل و بی سواد محسوب میشید. در حالیکه مثلا در تاریخ و جغرافی 50 سالم به روز نباشید این اثر رو نداره.

مثلا الان روش هایی در حال توسعه هست که زبان فارسی و زبان های دیگه به راحتی میتونن خط به خط ترجمه بشن به جای فایل به فایل و هر خطی نباشه از انگلیسی جایگزین میشه تا وقتی که شما ترجمه کنی

ولی نتیجه این رو یه سال دیگه میبینید
یه حرفی میزنید ها ! فول تکست چه ربطی به vb یا xoops بودن داره؟ وقتی خود mysql یونیکد رو روی فول تکست ساپورت نمیکنه؟؟
تمام حرفهاتون در مورد bbcode هم رده.

راستی ! جادوگران ! یه وحید میشناسم کلی تعریف جادوگران میکنه و عشق زوپس هم هست ! شما نمیشناسیدش؟ :دی

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در هر حال فعلا که دارید مشاهده میکنید Tag در زوپس در فارسی کار میکنه ولی در VB نه و اینکدش مشکل داره مطمانا من نه در زمینه فول تکست مای اس کیو ال اطلاعات زیادی دارم و نه اینکه اینجا جاشه که در مورد روش این کار توضیح بدم.

منم میتونم بی دلیل بگم همه چیز مردوده. باید برای حرفتون در مورد بی بی کد دلیل بیارید همونطور که من دلیل آوردم.
علت اینکه زوپس با فارسی خیلی اخت شده هم اینه که اولا یکی از کد نویس های اصلی زوپس چینیه که زبان چینی هم دو بایتیه
دوم اینکه یکی از دولاپر های زوپس من هستم.
من اعتقادی به انجام کار ملی ایرانی فارسی و بومی اینا ندارم.
مفهوم دهکده جهانی اینه که همه بتونن با هم در یه پروژه کار کنن چه ایرانی چه آمریکایی چه چینی و غیره و در زوپس به اینجا رسیدیم.

شما تصور کنید اگه یکی از دولاپر های اصلی مایکروسافت فارسی زبان بود اونوقت ملت منتظر ساپورت فارسی میموندن؟

یا اینکه بگید بهتر اینه که آدم بره در یه پروژه عظیم عضو بشه یا اینکه خودش شروع کنه پروژه رو از صفر انجام بده؟

شما میتونید جوملا یا مامبو یا زوپس بنویسید؟ کد نویسی /تیمی /ساپورتی در ایران هست؟
پس مطمانا اینکه کد نویس ما بره و در تیم های مطرح عضو بشه خیلی خیلی خیلی بهتر هست از اینکه سنگ گنده ای مثل نوشتن پروژه از صفر رو برداره که در نهایت هم به جایی نرسه کما اینکه تا الان نرسیده.

تقصیر این هم که ایرانی جماعت عضو تیم های مطرح اونها نیست خود ایرانی جماعته وگرنه هیچ محدودیتی در عضو شدن نیست حتی در بالاترین سطح مدیریت و وب مستری
شما بالقوه میتونی وب مستر اصلی جوملا یا زوپس یا مامبو بشی

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در هر حال فعلا که دارید مشاهده میکنید Tag در زوپس در فارسی کار میکنه ولی در VB نه و اینکدش مشکل داره مطمانا من نه در زمینه فول تکست مای اس کیو ال اطلاعات زیادی دارم و نه اینکه اینجا جاشه که در مورد روش این کار توضیح بدم.

منم میتونم بی دلیل بگم همه چیز مردوده. باید برای حرفتون در مورد بی بی کد دلیل بیارید همونطور که من دلیل آوردم.
علت اینکه زوپس با فارسی خیلی اخت شده هم اینه که اولا یکی از کد نویس های اصلی زوپس چینیه که زبان چینی هم دو بایتیه
دوم اینکه یکی از دولاپر های زوپس من هستم.
من اعتقادی به انجام کار ملی ایرانی فارسی و بومی اینا ندارم.
مفهوم دهکده جهانی اینه که همه بتونن با هم در یه پروژه کار کنن چه ایرانی چه آمریکایی چه چینی و غیره و در زوپس به اینجا رسیدیم.

شما تصور کنید اگه یکی از دولاپر های اصلی مایکروسافت فارسی زبان بود اونوقت ملت منتظر ساپورت فارسی میموندن؟

یا اینکه بگید بهتر اینه که آدم بره در یه پروژه عظیم عضو بشه یا اینکه خودش شروع کنه پروژه رو از صفر انجام بده؟

شما میتونید جوملا یا مامبو یا زوپس بنویسید؟ کد نویسی /تیمی /ساپورتی در ایران هست؟
پس مطمانا اینکه کد نویس ما بره و در تیم های مطرح عضو بشه خیلی خیلی خیلی بهتر هست از اینکه سنگ گنده ای مثل نوشتن پروژه از صفر رو برداره که در نهایت هم به جایی نرسه کما اینکه تا الان نرسیده.

تقصیر این هم که ایرانی جماعت عضو تیم های مطرح اونها نیست خود ایرانی جماعته وگرنه هیچ محدودیتی در عضو شدن نیست حتی در بالاترین سطح مدیریت و وب مستری
شما بالقوه میتونی وب مستر اصلی جوملا یا زوپس یا مامبو بشی
به جان خودم گرفتی منو !!
وحید !nvic!ble میشناسی تو؟
1436.gif

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نخیر دوست عزیز این شما هستی که با 6 هزار پست در نقش اسپم انسانی فروم حضور داری
مشخصه که شیش هزار تا از کجا اومده

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ممنون

کلا درجه فهم من به حدی بالاس که در ادراک شما نمیگنجه. زیاد به مخت زحمت نده
به پست زدنت برس
آره ! کلا ادراکت اینقدر بالاس که از پس مغرت همش پاشیده بیرون !!

مرد حسابی ! یعنی واقعا فکر میکنی منم مثل خودت باید بیام آرمان گرایانه از VB و bbcode دفاع کنم؟؟

بالا