• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Soccer Betting

kayvank1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این هفته 3.8% سود کردم که نسبت به هفته پیش نمیشه گفت هفته خوبی بود
این سیستمی که اینجا دنبال می کنم سود متوسط ماهیانه اش بین 10-20 درصد هست یعنی متوسط هر هفته میشه
2.5-5%

سلام ..
میشه یه مقدار در مورد سیستمتون توضیح بدید ..
سایت های زیادی هستند که انواع سیستم ها رو برای شرط بندی میفروشن. شما از این سیستم ها استفاده میکنسد یا خودتون سیستم شخصی دارید..
اگه کمی توضیح بدید منون میشم ..

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ..
میشه یه مقدار در مورد سیستمتون توضیح بدید ..
سایت های زیادی هستند که انواع سیستم ها رو برای شرط بندی میفروشن. شما از این سیستم ها استفاده میکنسد یا خودتون سیستم شخصی دارید..
اگه کمی توضیح بدید منون میشم ..
این سیستم کاملا شخصی هست و من براش یک نرم افزار نوشتم که تمام محاسبات رو انجام میده
بر اساس این محاسبات که تماما آماری هستند یکسری شرط های اولیه بدست میارم که در مرحله دوم و بر اساس تحلیل های غیر آماری که خودم انجام میدم از بین اونا شرط های نهایی رو انتخاب می کنم

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
اصولا به این سیستم های شرط بندی چی میگن؟!
یعنی اگه بخوایم دنبال یه سیستم ارایه دهنده این خدمات باشیم باید چه لغتی رو جستجو کنیم؟
شما سیستم آماده برای فروش خارجی سراغ دارید؟

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اصولا به این سیستم های شرط بندی چی میگن؟!
یعنی اگه بخوایم دنبال یه سیستم ارایه دهنده این خدمات باشیم باید چه لغتی رو جستجو کنیم؟
شما سیستم آماده برای فروش خارجی سراغ دارید؟
اگه منظورتون سیستم های انتخاب شرط هست باید دنبال sports betting systems بگردید و اگه صرفا فوتبال رو میخواهید
soccer betting systems
واگه betting systems رو جستجو کنید سیستم های مورد استفاده در کازینو ها رو هم شامل میشه

شما سیستم شرط بندی برای چه منظوری میخواهید ؟

این نکته رو هم در نظر داشته باشید که سیستم های صرفا آماری به تنهایی کاری از پیش نمی برند و شما برای موفقیت در اینکار حتما به تحلیلهای غیر آماری هم نیاز خواهید داشت

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ضمنا این نکته رو هم اضافه کنم که سود کردن در شرط بندی ورزشی به هیچ وجه کار آسانی نیست و بیش از 95 درصد افراد در درازمدت ضرر میکنند

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آره والا من یکی که 5 ساله توپ به پام نخورده :D

kayvank1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این سیستم کاملا شخصی هست و من براش یک نرم افزار نوشتم که تمام محاسبات رو انجام میده
بر اساس این محاسبات که تماما آماری هستند یکسری شرط های اولیه بدست میارم که در مرحله دوم و بر اساس تحلیل های غیر آماری که خودم انجام میدم از بین اونا شرط های نهایی رو انتخاب می کنم

شما تا حالا از نرم افزارهایی که میگردن و بین bookmaker ها بهترین odd رو پیدا میکنند و ادعا میکونند که هیچ ضرری در روششون وجود نداره استفاده کردید .:)

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
پنج شنبه 3-May
جی لیگ - ژاپن
Urawa Red , JEF United @ 1.45

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
من از سايت ladbrokes.com خوشم اومد.
اما يكم قسمت فوتبال پيچيده هست البته من نميدونم.
اگر بخوايم شرط ببنديد تو كدوم قسمت بايد انتخاب بشه؟ Home Draw Away اين اعداد جلوش چه معني داره؟
ممنون

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من از سايت ladbrokes.com خوشم اومد.
اما يكم قسمت فوتبال پيچيده هست البته من نميدونم.
اگر بخوايم شرط ببنديد تو كدوم قسمت بايد انتخاب بشه؟ Home Draw Away اين اعداد جلوش چه معني داره؟
ممنون
انتخاب خوبیه
ladbrokes یکی از قدیمی ترین و معتبرترین بنگاه های شرط بندی هست
در مورد اعداد
این اعداد سودی هست که سایت در قبال انتخاب هر یک از گزینه ها به شما میده که home به معنای اینه که شما روی برد میزبان شرط ببندید Draw به معنای شرط بستن روی تساوی بازی هست و Away هم بالطبع شرط روی تیم میهمان هست
حالا اگه فرضا برای انتخاب Home عدد 1.4 رو زده باشه یعنی اگه این شرط رو ببرید 40 درصد سود بعلاوه اصل پولتون رو دریافت خواهید کرد در واقع همون 140% سود میشه

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
حالا اگه فرضا برای انتخاب Home عدد 1.4 رو زده باشه یعنی اگه این شرط رو ببرید 40 درصد سود بعلاوه اصل پولتون رو دریافت خواهید کرد در واقع همون 140% سود میشه

40% سود نه 140%

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
گفتم یه چیزی بگم که نریم صفحه دوم ...

بالا