• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sony K700 مال هست یا نه؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
6630 قیمتش شده 170 تومان؟!!!!!!!!!!!!!!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ضمنا همون قیافه گلابی 6630 رو هم قبل از خرید از نزدیک ببینید و قضاوت کنید کدام خز هست!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ie313 :
درسته برنامهاش زيادتره ولي برنامه هايي كه كاربردي هست و زيادمورد استفاده قرار ميگيره تقريبا برابر هستش .
و مزيت ويروسي نشدن گوشيهاي اريكشون به اون برنامه هاي اضافه غير كاربردي نوكيا كاملا ارجح تر هست .

خیر هیچ برابری در کار نیست. تازه همون برنامه دیکشنری هم معلوم نیست مثلا به همه گوشیهای جاوا بخوره . تازه اگر توی همین مورد خاص(دیکشنری) به زور میشه یک یا دو برنامه پیدا کرد چندین نوع مختلف دیکشری برای سیمبین هست.
ویروسی نشدن هم اصلا یک مزیت نیست! ویروسی شدن نشونه استفاده ناشیانه از سیمبینه . ضمن اینکه با بستن امکان نصب برنامه میشه امکان ویروسی شدن رو به صفر رسوند

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
ویروسی نشدن هم اصلا یک مزیت نیست! ویروسی شدن نشونه استفاده ناشیانه از سیمبینه . ضمن اینکه با بستن امکان نصب برنامه میشه امکان ویروسی شدن رو به صفر رسوند

يعني چي ؟ يك نفر كه ميخواد گوشي سيمبين بگيره , مگه اولش خداي سيمبينه ؟
ويروسي نشدن , مزيت نيست ؟؟؟؟؟!!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ie313 :

نه ویروسی نشدن اینجوری مزیت نیست! اون یکی اصلا قابلیت نصب برنامه نداره که ویروسی بشه!

مثل اینکه بگی پلی استیشن از نت بوک بهتره چون نت بوک ویروسی میشه!

در ضمن اگر کسی آنتی ویروسش آپ دیت باشه یا گزینه نصب برنامه رو ببنده هیچوقت ویروس نمیگره. اگر هم گوشی سیمبینی ویروس بگیره معمولا به راحتی پاک میشه ولی در مجموع ویروس گرفتن نشونه ضعف کاربره نه گوشی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از ie313 :

یه توصیه :
یه پیشنهادی که برات دارم اینه که خودت رو خسته نکنی:cool: سر این موضوع بحث کنی....به اندازه کافی روی K700 بحث شده و میتونی ببینی ....بقیه اش هم همش حرفه:cool: که بهتره اصلا نشنیده بگیری چون بحث فایده نداره

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين من بهت يه" پيشنهاد" ميدم "الكي" نگو نه ! برو بررسي كن بعد تصميم بگير :

سامسونگ X700.

قيمتش هم 178 تومن. براي اطلاعات بيشتر برو اين جا :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=41197

گويا زمونه طوري شده كه اگه ميخواي خز نباشي بايد بري گوشي هاي جديد سامسونگ رو بگيري !
به همه پيشنهاد ميكنم مثه من، يه تجديد نظر توي برند سامسونگ بكنن !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از samanlyric :

سامسونگ X700.

گويا زمونه طوري شده كه اگه ميخواي خز نباشي بايد بري گوشي هاي جديد سامسونگ رو بگيري !

ببین دوست عزیز پیشنهاد دهنده و پیشنهاد گیرنده! لطفا از طرح و پذیرش هرگونه پیشنهاداتی که موجب عذاب دنیوی و اخروی و ندامت ابدی و در نهایت سوختن در اتش جهنمه جدا بپرهیزید! تا دنیا دنیاس سامسونگ تو باقالیاس! تمام!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از alireza_juve :
... تا دنیا دنیاس سامسونگ تو باقالیاس! تمام!
واسه اینکه ماها(!) هنوز سامسونگ رو A800 و N620 می دونیم. بماند که همین دو مدل هم زمان خودشون عالی بودن.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
واسه اینکه ماها(!) هنوز سامسونگ رو A800 و N620 می دونیم. بماند که همین دو مدل هم زمان خودشون عالی بودن.

ایکس پلاد جان اشاره بجایی کردی البته ان 100 رو از قلم انداختی! بهرحال دوست عزیز .. تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ... تا پی! این سامسونگ به تن کسی درست حسابی نخورده باشه این موضوع براش ملموس نیس.. سامسونگ هم میتونه بره جلو بوغ بزنه که اسمش هم آرژی زا هست ..

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
علیرضای عزیز، شما که اهل مطالعه و تحقیق هستی دیگه چرا این حرفا رو تکرار می کنی؟ شما که دیگه باید بهتر از من بدونی که مردم ما برای ساختن "چیزها" نیاز به اون "چیزکی" هم ندارن، بخوان بسازن می سازن.
باور کن بخش اعظم اونایی که می گن گوشی های سامسونگ به درد نمی خوره، وقتی ازشون بپرسی چرا به درد نمی خوره خودشون هم نمی دونن. بیچاره ها تقصیر خودشون هم نیستا، ذرات معلق موجود در هوای این مملکت آدما رو این طوری پرورش میده که "وقتی می خوای خودت رو روشنفکر نشون بدی یه چیزی رو ببر بالا یه چیز دیگه رو له کن". حالا چی رو به عنوان سوژه انتخاب کنیم؟ چیزی که دم دست تره و به وفور یافت میشه. چرا؟ چون همه باهات همراهی می کنن -> اعتماد به نفس!
حالا اصلن مهم نیست که یکی دو سالی میشه که محصولات سامسونگ ارزشمند و قابل توجه شدند. اهمیتی نداره که سامسونگ همواره توی ایران جزو پرفروش ترین ها بوده، حتا این اواخر که مردم با چشم و گوش بازتری گوشی می خرن. کسی توجه نمی کنه توی بازار ما همیشه یه تکنولوژی جدید رو روی گوشی ای دیدم که اسم سامسونگ روش حک شده بود. ارزشی نداره که شما برای داشتن یه سری امکانات می تونی هزینه ی کمتری رو بپردازی. اینا بی اهمیت اند. مهم اینه که وقتی می گی گوشی های سامسونگ آشغالن هنوز پیدا می شن کسانی که حرفت رو تایید کنن. هر چند خودشون هم ندونن چرا.

زیاد از بحث تاپیک دور نشیم. من فکر می کنم L7 و X700 هر دو ارزشمندند، شاید خیلی بیشتر از K700.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
k700 تا چند وقت پیش خیلی گوشی خوبی تو این رنج قیمت به حسا میومد ولی الان دیگه قدیمی شده و عمر مفیدشو کرده و خیلی گوشیهای جدیدتری جای اون اومده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از samanlyric :

سامسونگ X700.

این X700 خیلی گوشی خوبیه....همین طور هم D600 ....کلا سامسونگ تو این چند وقت خیلی خوب عمل کرده

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
یه توصیه :
یه پیشنهادی که برات دارم اینه که خودت رو خسته نکنی:cool: سر این موضوع بحث کنی....به اندازه کافی روی K700 بحث شده و میتونی ببینی ....بقیه اش هم همش حرفه:cool: که بهتره اصلا نشنیده بگیری چون بحث فایده نداره

حتما , ما نشنیده میگیریم و دیگه بحث نمیکنیم .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
علیرضای عزیز، شما که اهل مطالعه و تحقیق هستی دیگه چرا این حرفا رو تکرار می کنی؟ شما که دیگه باید بهتر از من بدونی که مردم ما برای ساختن "چیزها" نیاز به اون "چیزکی" هم ندارن، بخوان بسازن می سازن.
باور کن بخش اعظم اونایی که می گن گوشی های سامسونگ به درد نمی خوره، وقتی ازشون بپرسی چرا به درد نمی خوره خودشون هم نمی دونن. بیچاره ها تقصیر خودشون هم نیستا، ذرات معلق موجود در هوای این مملکت آدما رو این طوری پرورش میده که "وقتی می خوای خودت رو روشنفکر نشون بدی یه چیزی رو ببر بالا یه چیز دیگه رو له کن". حالا چی رو به عنوان سوژه انتخاب کنیم؟ چیزی که دم دست تره و به وفور یافت میشه. چرا؟ چون همه باهات همراهی می کنن -> اعتماد به نفس!
حالا اصلن مهم نیست که یکی دو سالی میشه که محصولات سامسونگ ارزشمند و قابل توجه شدند. اهمیتی نداره که سامسونگ همواره توی ایران جزو پرفروش ترین ها بوده، حتا این اواخر که مردم با چشم و گوش بازتری گوشی می خرن. کسی توجه نمی کنه توی بازار ما همیشه یه تکنولوژی جدید رو روی گوشی ای دیدم که اسم سامسونگ روش حک شده بود. ارزشی نداره که شما برای داشتن یه سری امکانات می تونی هزینه ی کمتری رو بپردازی. اینا بی اهمیت اند. مهم اینه که وقتی می گی گوشی های سامسونگ آشغالن هنوز پیدا می شن کسانی که حرفت رو تایید کنن. هر چند خودشون هم ندونن چرا.

زیاد از بحث تاپیک دور نشیم. من فکر می کنم L7 و X700 هر دو ارزشمندند، شاید خیلی بیشتر از K700.

ایکس پلاد جان با تشکر از حسن نظر و توجهی که داری .. ببین دوست من وقتی من خودم در جایگاه یه یوزر طولانی مدت سامسونگ (حدود 5 سال!) از اون خیری ندیدم نمیتونم نظری غیر از چیزی که برام داشته بدم .. بله اتفاقا امروز توی شرکت یکی از همکارا میگفت یکی از دوستاش به تازگی گوشی سامسونگی خریده ( مدلشو نمیدونست) و ازش خیلی هم راضیه و از انتنش هم راضی تر:eek: .. این نشون میده که قطعا سامسونگ هم پیشرفت داره و امار فروش جهانیش هم موید این موضوع هست ولی وقتی برای من کارایی خوبی نداشته طبیعیه ذهنیتم منفی باشه ولی من حرف شما رو که قطعا با تجربه و اگاهی بیشتر هست رو رد نمیکنم .. درسته تو مملکته اسلامیه ما! همه چی رو شایعات میچرخه و بزرگنمایی ولی نوکیا که اینهمه در سطح عمومی سالهاست برتره و حرف اول رو میزنه واقعا به حق ازش همیشه تعریف میشه چون کارایی خودشو در عمل ثابت کرده ولی سامسونگ هیچوقت در همچین جایگاهایی نبوده که قطعا بدون دلیل هم نیست ...

با عرض شرمندگی از بی ربط بودن پست به تاپیک ..:)

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دارم خوبه به نسبت قیمتش عالیه
همه کار واست میکنه کلاسم داره
k700 ومیگم

بالا