به نقل از ie313 :درسته برنامهاش زيادتره ولي برنامه هايي كه كاربردي هست و زيادمورد استفاده قرار ميگيره تقريبا برابر هستش .
و مزيت ويروسي نشدن گوشيهاي اريكشون به اون برنامه هاي اضافه غير كاربردي نوكيا كاملا ارجح تر هست .
به نقل از DariushAgah :ویروسی نشدن هم اصلا یک مزیت نیست! ویروسی شدن نشونه استفاده ناشیانه از سیمبینه . ضمن اینکه با بستن امکان نصب برنامه میشه امکان ویروسی شدن رو به صفر رسوند
به نقل از ie313 :يعني چي ؟ يك نفر كه ميخواد گوشي سيمبين بگيره , مگه اولش خداي سيمبينه ؟
ويروسي نشدن , مزيت نيست ؟؟؟؟؟!!!!
به نقل از ie313 :يعني چي ؟ يك نفر كه ميخواد گوشي سيمبين بگيره , مگه اولش خداي سيمبينه ؟
ويروسي نشدن , مزيت نيست ؟؟؟؟؟!!!!
به نقل از samanlyric :ببين من بهت يه" پيشنهاد" ميدم "الكي" نگو نه ! برو بررسي كن بعد تصميم بگير :
سامسونگ X700.
قيمتش هم 178 تومن. براي اطلاعات بيشتر برو اين جا :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=41197
گويا زمونه طوري شده كه اگه ميخواي خز نباشي بايد بري گوشي هاي جديد سامسونگ رو بگيري !
به همه پيشنهاد ميكنم مثه من، يه تجديد نظر توي برند سامسونگ بكنن !
واسه اینکه ماها(!) هنوز سامسونگ رو A800 و N620 می دونیم. بماند که همین دو مدل هم زمان خودشون عالی بودن.به نقل از alireza_juve :... تا دنیا دنیاس سامسونگ تو باقالیاس! تمام!
به نقل از xPlod :واسه اینکه ماها(!) هنوز سامسونگ رو A800 و N620 می دونیم. بماند که همین دو مدل هم زمان خودشون عالی بودن.
به نقل از samanlyric :ببين من بهت يه" پيشنهاد" ميدم "الكي" نگو نه ! برو بررسي كن بعد تصميم بگير :
سامسونگ X700.
قيمتش هم 178 تومن. براي اطلاعات بيشتر برو اين جا :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=41197
گويا زمونه طوري شده كه اگه ميخواي خز نباشي بايد بري گوشي هاي جديد سامسونگ رو بگيري !
به همه پيشنهاد ميكنم مثه من، يه تجديد نظر توي برند سامسونگ بكنن !
به نقل از Sony Ericsson!! :یه توصیه :
یه پیشنهادی که برات دارم اینه که خودت رو خسته نکنی سر این موضوع بحث کنی....به اندازه کافی روی K700 بحث شده و میتونی ببینی ....بقیه اش هم همش حرفه که بهتره اصلا نشنیده بگیری چون بحث فایده نداره
به نقل از xPlod :علیرضای عزیز، شما که اهل مطالعه و تحقیق هستی دیگه چرا این حرفا رو تکرار می کنی؟ شما که دیگه باید بهتر از من بدونی که مردم ما برای ساختن "چیزها" نیاز به اون "چیزکی" هم ندارن، بخوان بسازن می سازن.
باور کن بخش اعظم اونایی که می گن گوشی های سامسونگ به درد نمی خوره، وقتی ازشون بپرسی چرا به درد نمی خوره خودشون هم نمی دونن. بیچاره ها تقصیر خودشون هم نیستا، ذرات معلق موجود در هوای این مملکت آدما رو این طوری پرورش میده که "وقتی می خوای خودت رو روشنفکر نشون بدی یه چیزی رو ببر بالا یه چیز دیگه رو له کن". حالا چی رو به عنوان سوژه انتخاب کنیم؟ چیزی که دم دست تره و به وفور یافت میشه. چرا؟ چون همه باهات همراهی می کنن -> اعتماد به نفس!
حالا اصلن مهم نیست که یکی دو سالی میشه که محصولات سامسونگ ارزشمند و قابل توجه شدند. اهمیتی نداره که سامسونگ همواره توی ایران جزو پرفروش ترین ها بوده، حتا این اواخر که مردم با چشم و گوش بازتری گوشی می خرن. کسی توجه نمی کنه توی بازار ما همیشه یه تکنولوژی جدید رو روی گوشی ای دیدم که اسم سامسونگ روش حک شده بود. ارزشی نداره که شما برای داشتن یه سری امکانات می تونی هزینه ی کمتری رو بپردازی. اینا بی اهمیت اند. مهم اینه که وقتی می گی گوشی های سامسونگ آشغالن هنوز پیدا می شن کسانی که حرفت رو تایید کنن. هر چند خودشون هم ندونن چرا.
زیاد از بحث تاپیک دور نشیم. من فکر می کنم L7 و X700 هر دو ارزشمندند، شاید خیلی بیشتر از K700.