alfredo
نفر اول عکاسی با موبايل
این اسپیکر رو فروردین پارسال خریدم (با گارانتی)
فکر کنم دو سال گارانتی داشت.
این هم عکسای اینترنتیش :
فرقش با این عکسا اینه که دوتا باندای عقبش پایه های حدودا یک مترو نیمی داره.
رنگ نوار دور باند های کوچیکش قرمز هست، مثل عکس پایینی.
سابش کفش تعبیه شده رو به زمین، بدنه ساب تمام MDF هست و 2 سیستم حفاظت مغناطیس داره تا برای مثلا مانیتو CRT ضرر نداشته باشه.
این هم توضیحات بیشتر
Features:
5.1system: A perfect acoustic effect could be reached if connected to the audio source with AC-3
or DTS decoder.
8"subwoofer: 8"subwoofer unit made of dual Sr Magnet system blazes the trail in the use of
costly low-Q value, long-stroke program design, having the low-frequency quality of quick and high
resolution.
EAirbass: Departing from traditional bass technology, eAirbass creates no distortion when
enhancing bass. With brandnew airflow passage design, it delivers clearer sound with an extended
frequency range. The use of electronic control technology enables a precise bass signal selection for
enhanced bass delivery and crystal clear high notes reproduction. Moreover the sychronous phase
control technology guarantees accurate bass delivery, providing an effective solution for slow
frequency response. With Microlab eAirbass, distortion-free, lifelike and rigoroso deep bass is
possible.
Design for music: the ultimate aim of microlab R&D system is to inherit and carry forward the
European musical culture style. To do this, all designs must be music-oriented and sourced from
music and art. Having microlab, you can enjoy European musical taste.
Specifications:
*Amplifier specification:
Power output 90W+16Wx5 RMS
Frequency response 20 Hz-20K Hz
Sensitivity Input 400mV
Distortion <0.3%(1W 1KHz)
Separation >50 dB
S/N >80 dB
*Driver unit: (Woofer Speaker)8"
(Satellite Speaker)2" x5(magnetically shielded)
*Audio input: RCA jack
*Audio output: RCA jack
*Product size(WxDxH): (Woofer Speaker)297x297x437mm
(Center Speaker) 159x64x65mm
(Satellite Speaker) 90x102x193mm
ساب ووفرش 8 اینچیه ! (Logitech Z5500 سابش 10 اینچیه )
پشتش 3 قسمت ورودی مجزا داره که همزمان میتونه به سه تا دستگاه وصل بشه و بینشون سوییچ کنه.
دوتا AUX و یدونه 5.1
یه LCD قرمزرنگ هم داره که وضعیت پخش رو نشون میده و میتونید تنظیمات رو توش ببینید (رقص نور نداره)
سیم های باند های Rear خیلی بلنده فکر کنم حدود 10 متری میشن ! پس راحت میتونید همه جا بذاریدشون.
پایه های هر 4 تا باند قابل تعوض شدن با همدیگه هم هستند.
هم با کنترلش هم از روی دکمه های روی ساب میتونید خاموش روشن کنید و باند ها رو صداشون رو کم و زیاد کنید. (نتظیم کنید)
تنظیم ساب و باس هم جدا از هم انجام میده !
اگه بصورت استریو بهش ورودی بدید میتونه از هر 5 باند صدارو پخش کنه (واسه باند های عقبی صدای خواننده رو حذف میکنه)
من خودم از پورت 2.1 بهش ورودی دادم و فقط باهاش موسیقی گوش میدم ، کیفیتش هم خیلی خوبه. (صدای خیلی شفافی داره + باس خیلی نرم ولی میدتونش قوی نیست)
سابش خیلی قویه در حدی که هرکی صداش رو شنیده اظهار کرده که باسی به این نرمی تاحالا نشنیده !
اینم یه عکس که پایه هاش هم ببینید !
اگه کسی طالب بود عکس از خودش هم میگیرم.
در مورد قیمت باید بگم که من پای خودم حدود 140 درومد.
اون موقع که خریدمش شک داشتم که سیستمم 5.1 ساپورت میکنه واسه همین یه کارت صدا 5.1 هم خریدم که حدود 15 تومن هزینش شد.
بعد اومدم خونه دیدم خود سیستمم 5.1 ساپورت میکنه و از کارت صداهه استفاده نکردم ! و کارت صدا رو با این اسپیکر هدیه میدم !
دلیل فروش هم اینه که این رو واسه فیلم و بازی گرفتم که اصلا نه بازی کردم نه فیلم 5.1 دیدم باهاش ! (پیش نیومد)
فقط برای موسیقی استفاده میکنم ! واسه همین میخوام یدونه 2.1 خیلی بزرگ بگیرم.
در فروشش اصلا عجله ندارم...
هرکی طالب بود خبر بده !
قیمت پایه 100 هزار تومان ! اسپیکر + کارت صدا (کمتر اصلا منطقی نیست !!! )
100% هیچ عیب و نقصی نداره !
تحویل هم فقط در تهران.
الان رفتم توی سایت خودش http://www.microlab.cn/product/speakers/home system/X15.htm
دیدم زده 170 وات RMS
قیمت نوی این مدل هم بازار رضا دیدم 150 (نمیدونم گارانتی داشت یا نه)
کنار بازار رضا یه مغازه هست که اونم دارتش و با گارانتی میده 169 !
بازار ایران هم نمایندگی میکرولب داره مدیه 60~150
این هم واقعا با آکش مو نمیزنه، ضمن اینکه سری اولش بود و اصل تره :دی
فکر کنم دو سال گارانتی داشت.
این هم عکسای اینترنتیش :

فرقش با این عکسا اینه که دوتا باندای عقبش پایه های حدودا یک مترو نیمی داره.
رنگ نوار دور باند های کوچیکش قرمز هست، مثل عکس پایینی.
سابش کفش تعبیه شده رو به زمین، بدنه ساب تمام MDF هست و 2 سیستم حفاظت مغناطیس داره تا برای مثلا مانیتو CRT ضرر نداشته باشه.
این هم توضیحات بیشتر
Features:
5.1system: A perfect acoustic effect could be reached if connected to the audio source with AC-3
or DTS decoder.
8"subwoofer: 8"subwoofer unit made of dual Sr Magnet system blazes the trail in the use of
costly low-Q value, long-stroke program design, having the low-frequency quality of quick and high
resolution.
EAirbass: Departing from traditional bass technology, eAirbass creates no distortion when
enhancing bass. With brandnew airflow passage design, it delivers clearer sound with an extended
frequency range. The use of electronic control technology enables a precise bass signal selection for
enhanced bass delivery and crystal clear high notes reproduction. Moreover the sychronous phase
control technology guarantees accurate bass delivery, providing an effective solution for slow
frequency response. With Microlab eAirbass, distortion-free, lifelike and rigoroso deep bass is
possible.
Design for music: the ultimate aim of microlab R&D system is to inherit and carry forward the
European musical culture style. To do this, all designs must be music-oriented and sourced from
music and art. Having microlab, you can enjoy European musical taste.
Specifications:
*Amplifier specification:
Power output 90W+16Wx5 RMS
Frequency response 20 Hz-20K Hz
Sensitivity Input 400mV
Distortion <0.3%(1W 1KHz)
Separation >50 dB
S/N >80 dB
*Driver unit: (Woofer Speaker)8"
(Satellite Speaker)2" x5(magnetically shielded)
*Audio input: RCA jack
*Audio output: RCA jack
*Product size(WxDxH): (Woofer Speaker)297x297x437mm
(Center Speaker) 159x64x65mm
(Satellite Speaker) 90x102x193mm
ساب ووفرش 8 اینچیه ! (Logitech Z5500 سابش 10 اینچیه )
پشتش 3 قسمت ورودی مجزا داره که همزمان میتونه به سه تا دستگاه وصل بشه و بینشون سوییچ کنه.
دوتا AUX و یدونه 5.1
یه LCD قرمزرنگ هم داره که وضعیت پخش رو نشون میده و میتونید تنظیمات رو توش ببینید (رقص نور نداره)
سیم های باند های Rear خیلی بلنده فکر کنم حدود 10 متری میشن ! پس راحت میتونید همه جا بذاریدشون.
پایه های هر 4 تا باند قابل تعوض شدن با همدیگه هم هستند.
هم با کنترلش هم از روی دکمه های روی ساب میتونید خاموش روشن کنید و باند ها رو صداشون رو کم و زیاد کنید. (نتظیم کنید)
تنظیم ساب و باس هم جدا از هم انجام میده !
اگه بصورت استریو بهش ورودی بدید میتونه از هر 5 باند صدارو پخش کنه (واسه باند های عقبی صدای خواننده رو حذف میکنه)
من خودم از پورت 2.1 بهش ورودی دادم و فقط باهاش موسیقی گوش میدم ، کیفیتش هم خیلی خوبه. (صدای خیلی شفافی داره + باس خیلی نرم ولی میدتونش قوی نیست)
سابش خیلی قویه در حدی که هرکی صداش رو شنیده اظهار کرده که باسی به این نرمی تاحالا نشنیده !
اینم یه عکس که پایه هاش هم ببینید !

اگه کسی طالب بود عکس از خودش هم میگیرم.
در مورد قیمت باید بگم که من پای خودم حدود 140 درومد.
اون موقع که خریدمش شک داشتم که سیستمم 5.1 ساپورت میکنه واسه همین یه کارت صدا 5.1 هم خریدم که حدود 15 تومن هزینش شد.
بعد اومدم خونه دیدم خود سیستمم 5.1 ساپورت میکنه و از کارت صداهه استفاده نکردم ! و کارت صدا رو با این اسپیکر هدیه میدم !
دلیل فروش هم اینه که این رو واسه فیلم و بازی گرفتم که اصلا نه بازی کردم نه فیلم 5.1 دیدم باهاش ! (پیش نیومد)
فقط برای موسیقی استفاده میکنم ! واسه همین میخوام یدونه 2.1 خیلی بزرگ بگیرم.
در فروشش اصلا عجله ندارم...
هرکی طالب بود خبر بده !
قیمت پایه 100 هزار تومان ! اسپیکر + کارت صدا (کمتر اصلا منطقی نیست !!! )
100% هیچ عیب و نقصی نداره !
تحویل هم فقط در تهران.
الان رفتم توی سایت خودش http://www.microlab.cn/product/speakers/home system/X15.htm
دیدم زده 170 وات RMS
قیمت نوی این مدل هم بازار رضا دیدم 150 (نمیدونم گارانتی داشت یا نه)
کنار بازار رضا یه مغازه هست که اونم دارتش و با گارانتی میده 169 !
بازار ایران هم نمایندگی میکرولب داره مدیه 60~150
این هم واقعا با آکش مو نمیزنه، ضمن اینکه سری اولش بود و اصل تره :دی
Last edited: