• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

%$#SSD,BOMB@!بمب دوم فروش SSD، فروش هارد 128 گیگ.!@BOMB,SSD#$%

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام :‏)‏ نه قربان. ۶۴ گیگ زیاد مشتری نداره و البته چندان هم بصرفه نیست.

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
جناب ترنسند سری ۳۲۰ با سری ۷۲۰ چقدر تو کیفیت و قدرت تفاوت دارن؟
من مقایسه کردم دیدم همه چیز این ۳۲۰ از سامسونگ ۸۴۰ ایوو بهتره،حتی قیمتش ۳ دلار بالاتره ولی ۷۵٪ به سامسونگ رای داده بودن ۲۵٪ به ترنسند
میشه درباره کیفیتش و سرعتش توضیح بدید؟
ممنون

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام
جناب ترنسند سری ۳۲۰ با سری ۷۲۰ چقدر تو کیفیت و قدرت تفاوت دارن؟
من مقایسه کردم دیدم همه چیز این ۳۲۰ از سامسونگ ۸۴۰ ایوو بهتره،حتی قیمتش ۳ دلار بالاتره ولی ۷۵٪ به سامسونگ رای داده بودن ۲۵٪ به ترنسند
میشه درباره کیفیتش و سرعتش توضیح بدید؟
ممنون
سلام قربان. از حسن توجه شما سپاسگزارم. بین سری 720 و 320 تفاوت کمی وجود داره، و سری 720 ظرفیت های 256 و 512 رو هم داره.،سرعت ها هم 90% مشابهن.اما در مورد برند ترنسند و سامسونگ، خوب سامسونگ هم بدلیل تبلیغات گسترده تر هم سابقه ی خوب در دیگر زمینه ها، از لحاظ روانی موفق به جلب نظر مردم شده.البته در تکنولوژی ساخت، سامسونگ از سیستم خاصی استفاده میکنه که هم مزیت هایی داره هم معایبی که در اینجا، مجال گشودنش نیست. اگر بخوایم در زمینه ی دیگری مثال بزنیم، به 10 سال پیش برگردیم و نگاهی به بازار تلویزیون بین سالهای 82 تا 85 بندازیم، با اینکه توشیبا و الجی خیلی خوب کار میکردن، اما همه ی مردم پاناسونیک و سامسونگ رو میخریدن، حاضر بودن پول بسیار بیشتری بدن اما فقط برند پاناسونیک یا سامسونگ رو داشته باشن،چراکه تمام بنر ها و تبلیغات روزنامه ها به این 2 شرکت اختصاص داشت.
در کل، بین سری ایوو سامسونگ و 320 ترنسند، با توجه به قیمت ها و گارانتی معتبر(و البته کمی هم تبلیع کالای خودم!!!)، ترنسند برنده خواهد بود :)

Last edited:

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
راستش غیر از سرعت های رید و رایت بنچمارک هایی که از چندتا اس اس دی گرفتن برای ۸۴۰ ایوو ۳۵۵۲ و برای ترنسند ۲۷۷۵ بود، البته تو بنچمارک هم میشه دستکاری کرد، ولی اگر این سرعت رید و رایت واقعی باشه خیلی عالیه

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
راستش غیر از سرعت های رید و رایت بنچمارک هایی که از چندتا اس اس دی گرفتن برای ۸۴۰ ایوو ۳۵۵۲ و برای ترنسند ۲۷۷۵ بود، البته تو بنچمارک هم میشه دستکاری کرد، ولی اگر این سرعت رید و رایت واقعی باشه خیلی عالیه
سلام مجدد :) بله فرمایشتون صحیحه. دوستانی که قبلاً از این نمونه هارد استفاده کردن، خدارو شکر راضی بودن و بعضی مجدد خرید کردن. دلیل اصلیشون هم تفاوت قیمت زیاد با سامسونگ بوده در حالیکه از نظر سرعت، تفاوت چندانی با سامسونگ نداشته.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام
قیمت آخر و شرایط خرید رو بی زحمت پی ام کنید احتمالا یکی بردارم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
یک عدد ازیشون خریداری شد به سرعت و حضوری هم تحویل دادند. با تشکر فراوان :)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
دوست من این SSD ها ساتا 2 ساپورت میکنه ؟
در صورتی که بخوام بخرم درگاه آنلاین دارید یا باید کارت به کارت بشه ؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام
دوست من این SSD ها ساتا 2 ساپورت میکنه ؟
در صورتی که بخوام بخرم درگاه آنلاین دارید یا باید کارت به کارت بشه ؟
سلام قربان. تا اونجایی که من اطلاع دارم، وقتی هاردی ساتا 3 هست، ساتا2 رو هم ساپورت میکنه.
برای خرید، باید کارت به کارت بشه، اگر هم تهران تشریف دارید میتونیم حضوری و نقدی معامله کنیم، و اگر شهرستان هستید و به هر دلیل در پرداخت مستقیم پول به حساب من مشکلی وجود داره، می تونیم از واسطه ای مطمئن استفاده کنیم :)
در خدمت شما هستم.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
هر کس امروز خرید کنه فقط و فقط 260 هزار تومان حساب میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا