سلام. پخ شد.سلام .... قیمت آخر رو با تخفیف دانشجویی بفرستید ممنون![]()
سلام قربان. از حسن توجه شما سپاسگزارم. بین سری 720 و 320 تفاوت کمی وجود داره، و سری 720 ظرفیت های 256 و 512 رو هم داره.،سرعت ها هم 90% مشابهن.اما در مورد برند ترنسند و سامسونگ، خوب سامسونگ هم بدلیل تبلیغات گسترده تر هم سابقه ی خوب در دیگر زمینه ها، از لحاظ روانی موفق به جلب نظر مردم شده.البته در تکنولوژی ساخت، سامسونگ از سیستم خاصی استفاده میکنه که هم مزیت هایی داره هم معایبی که در اینجا، مجال گشودنش نیست. اگر بخوایم در زمینه ی دیگری مثال بزنیم، به 10 سال پیش برگردیم و نگاهی به بازار تلویزیون بین سالهای 82 تا 85 بندازیم، با اینکه توشیبا و الجی خیلی خوب کار میکردن، اما همه ی مردم پاناسونیک و سامسونگ رو میخریدن، حاضر بودن پول بسیار بیشتری بدن اما فقط برند پاناسونیک یا سامسونگ رو داشته باشن،چراکه تمام بنر ها و تبلیغات روزنامه ها به این 2 شرکت اختصاص داشت.سلام
جناب ترنسند سری ۳۲۰ با سری ۷۲۰ چقدر تو کیفیت و قدرت تفاوت دارن؟
من مقایسه کردم دیدم همه چیز این ۳۲۰ از سامسونگ ۸۴۰ ایوو بهتره،حتی قیمتش ۳ دلار بالاتره ولی ۷۵٪ به سامسونگ رای داده بودن ۲۵٪ به ترنسند
میشه درباره کیفیتش و سرعتش توضیح بدید؟
ممنون
سلام مجددراستش غیر از سرعت های رید و رایت بنچمارک هایی که از چندتا اس اس دی گرفتن برای ۸۴۰ ایوو ۳۵۵۲ و برای ترنسند ۲۷۷۵ بود، البته تو بنچمارک هم میشه دستکاری کرد، ولی اگر این سرعت رید و رایت واقعی باشه خیلی عالیه
سلام. پ.خ شد.سلام
قیمت آخر و شرایط خرید رو بی زحمت پی ام کنید احتمالا یکی بردارم.
سلام. سلامت باشید. مبارکتون باشهیک عدد ازیشون خریداری شد به سرعت و حضوری هم تحویل دادند. با تشکر فراوان![]()
سلام. پ.خ شدقیمت نهایی بیزحمت
سلام. پخ شد.سلام لطف کنید برای منم قیمت رو ارسال بفرمایید ممنون
سلام قربان. تا اونجایی که من اطلاع دارم، وقتی هاردی ساتا 3 هست، ساتا2 رو هم ساپورت میکنه.سلام
دوست من این SSD ها ساتا 2 ساپورت میکنه ؟
در صورتی که بخوام بخرم درگاه آنلاین دارید یا باید کارت به کارت بشه ؟
سلامبرای 2 عدد امروز قیمت مجموع بفرمایید... ممنون حضوری تهران