• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

STK500

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی stk500 می خواد بسازه
هر کی بخواد میتونم کمکش کنم من یه نمونه ساختم عالی جواب میده حدود 6 ماهی هست مشکلی باهاش ندارم

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بهنام جان همونیه که تو iranled نقشه اش رو گذاشتی ؟
کل خرجش چقدر میشه ؟ (البته بدون قطعات SMD )

ممنون

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت قطعات SMD با قطعات AXIAL زیاد تفاوت نداره ولی تر در دسترسه اگه بدون قطعات SMD باشه قیمت بردش براتون فکر میکنم حدود 10000 تومن در بیاد چون دو رو متالیزه است که سعی میکنم کوچیکترش کنم اگه فکر کنم در حدود 8000 تومن هم قطعه داشته باشه که سر جمع در میاد 18000 تومن البته اگه تو تهران باشی
حالا من چی کار میتونم بکنم اینکه فایل پروتل مربوطه رو به همراه نقشه مونتاژ و طریقه پروگرام کردن میکرو MASTER رو بهتون بگم چون خودم واقعا با این پروگرامر حال میکنم فقط اینم بگم هرگونه استفاده تجاری ممنوع
حالا اگه نتونستین میکرو MASTER رو پروگرام کنید میتونم اونو براتون پروگرام کنم وبفرستم البته بهتره خودتون یاد بگیرید چون با هر ورژن از AVR Studio باید Freemware خودش استفاده بشه ولی حت Codevision فرق چندانی نمیکنه برای پروگرام کردن آی سی MASTER شما نیاز به JTAG ICE یا ISP Programer AVR910 دارین
شمرمنده زیاد صحبت کردم:wacko:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
ممنون میشم فایل ها و نقشه هاش رو بذاری ، دستت درست
چون پروگرمر تو نت زیاده ولی آدم مطمئن نیستش که کدوم یکی و اقعاً درست کار میکنه و جواب میده و نمیشه همه شون رو ساخت !
خوبی این پروگرمر اینه که اولاً یکی ساخته و ازش جواب گرفته و 6 ماه که داره ازش استفاده میکنه و اگه مشکلی در روند ساخت و بهره برداری پیش بیاد میتونیم ازش کمک میگیریم
من یه دونه STK200 دارم آقا این دهن ما رو سرویس کرده یه بار پروگرم میکنه 10 بار ارور میده !!! لامصب نمیدونم چشه (آخه چیزی که نداره فقط 5 تا سیمه دیگه)
با این که طول کابل کوچیکه و خودشم شیلد دار هستش ولی بازم درست کار نمیکنه !

فقط اگه میشد این بردش رو یکرو طراحی کرد خیلی عالی مییشد این طوری خودمون با همون روش های ابتکاری PCB رو میزدیم و خیلی ارزون تر در میومد.
اگه فایل پروتل رو هم بفرستی من یه نگاهی میکنم ببینم اگه بتونم یکروش کنم !

راستی STK500 هم ISP پروگرم میکنه و هم موازی یا HV دیگه ، درسته ؟!

ممنون و موفق باشی !

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من حدود هفت هشت ماه پیش یک نمونه از این پروگرمر را ساختم با کلی امکانات مثل رابط usb2rs232 و کلی سوکت مخصوص تقریبا انواع میکرو ها و ... ولی اصلا یک بار هم کار نکرد . حالم گرفته شد ولی اصلا وقت نکردم عیبشو پیدا کنم . حدود 20 تومن خرجش شد . اگر بتونید کمکم کنید ممنون میشم . فکر کنم با یک میکروی پروگرم شده مشکل من حل بشه .
با تشکر

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این نقشه ای که بهتون قول داده بودم البته اگه تو نقشه ها نگاه کنید یه AT90S2313 هست که هنوز از اون قسمتش جواب نگرفتم اون برای آپدیت اتوماتیک کاربرد داره که در حقیقت نقش AVR910 رو ایفا میکنه یعنی برای پروگرام کردن میکروی MASTER یا میشه از اون استفاده کرد ( که من تا حالا نتونستم ) یا از یه پروگرامر دیگه پس اگه حذفش کنید مهم نیست
بگذریم PCB بر اساس قطعات SMDطراحی شده قصد داشتم عوضش کنم ولی به خاطر این امتحانات میان ترم شرمنده شدم باشه سر فرصت یا اینکه اگه کسی وقت داشته باشه ممنون میشم این کارو بکنه و قطعات SMD رو به قطعات AXIAL تبدیل کنه برای پروگرام کردن آی سی MASTER شما نیاز به پروگرامر AVR910 یا JTAGICE دارید که اگه هم نداشته باشید بعد از ساخت خدا کریمه یه کاریش میکنیم
میکروی MASTER بسته به ورژن AVRStudio که دارین باید پروگرام بشه و فقط با اون ورژن البته تو مد پارالل کار میکنه ولی اگه از مد سریال میخواین استفاده کنید زیاد مهم نیست برای مثال تو Codevision زیاد مهم نیست چه ورژنی از STK500 باشه چون تحت مد سریال کار میکنه ولی واقعا حال میده حتما بسازینش

Enjoy it!

فایل های ضمیمه

• hvprog-new.rar
    265.7 KB · نمایش ها: 131
  • adapter file.rar
    189.7 KB · نمایش ها: 154

behnamavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل پروتل که ضمیمه کردم تحت DXP2004 طراحی شده اگه بتونی یکرو کنی واقعا عالی میشه من نتونستم البته میتونی AT90S2313 رو هم حذف کنی بعلاوه اتصالاتش با 74HC165 هم پاک میشه ولی سار قسمته رو زیاد دستکاری نکنی بهتره ببینم چی کار میکنی دیگه
در مورد HV هم بگم که HV programing فقط تحت AVRStudio امکان پذیره ولی SERIAL تمام نرم افزارهایی که STK500 میشناسن پشتیبانی میکنن

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام بهنام جان
ممنون از بابت فایل ها
منم فعلاً امتحان دارم
ولی حتماً سعی می کنم یه جوری راست و ریسش کنم (بعد از امتحانات)
چون خودم هم واقعاً نیاز دارم

بالا