Armin79
Registered User
- نوشتهها
- 587
- لایکها
- 107
از طریق صرافی های آنلاین مثل: http://exchanging.irاونوقت چطوری باید پول رو از حساب بانکی اگوپی به بانک های داخل کشور منتقل کرد ؟!
از طریق صرافی های آنلاین مثل: http://exchanging.irاونوقت چطوری باید پول رو از حساب بانکی اگوپی به بانک های داخل کشور منتقل کرد ؟!
ممنون از عضویتتون.با نام کاربری djdusti با لینکتون عضو شدم لطفا توضیحاتی در مورد روش کسب در آمد از این سایت رو برام بفرستید مرسی
من تا 3 لول عضوگیری کردم ولی فقط لول 1 رو داده.میدونید قضیه چیه؟جالبه. مثل اینکه تا ۳ لول پرداختی داره.
شما از کجا میدونی تا 3 لول زیرمجموعه گیری کردی؟من تا 3 لول عضوگیری کردم ولی فقط لول 1 رو داده.میدونید قضیه چیه؟
شما از کجا میدونی تا 3 لول زیرمجموعه گیری کردی؟
شما برای من هم فقط زیرمجموعه مستقیم داری و لول 3 من که میشه لول 2 شما هیچ نامی از شما نیست.
توی my referrals سه تا لول داره که برای من تو هر 3تاش ایدی زیر مجموعه هاست ولی بابتش هیچ مبلغی ثبت نشده.
به هیچ وجه تقلب نکنید در صورت تقلب پول بهتون واریز نمیشه
تو قسمت my referral هر 3 لول رو میشه دید و ایدیهایی که ثبت نام کردن قابل دیدن هستن ولی پولی بابتشون پرداخت نشده.شما از کجا میدونی تا 3 لول زیرمجموعه گیری کردی؟
شما برای من هم فقط زیرمجموعه مستقیم داری و لول 3 من که میشه لول 2 شما هیچ نامی از شما نیست.
به هیچ وجه تقلب نکنید در صورت تقلب پول بهتون واریز نمیشه
من هم چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم و به پشتیبانی تیکت زدم و در جواب گفت که بعضی از رفرال های شما در حال pending هستن و پولشون ثبت میشه اما باید ایمیلشون هم تایید کرده باشن. حالا شما میخوای یه تیکت هم به پشتیبانی بزنتو قسمت my referral هر 3 لول رو میشه دید و ایدیهایی که ثبت نام کردن قابل دیدن هستن ولی پولی بابتشون پرداخت نشده.
تو قسمت زیر مجموعه ها کل کسانی که ایمیلشون رو تایید کردن یا نه نشون داده میشه یا فقط کاربرایی که ایمیلشون رو تایید کردن؟من هم چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم و به پشتیبانی تیکت زدم و در جواب گفت که بعضی از رفرال های شما در حال pending هستن و پولشون ثبت میشه اما باید ایمیلشون هم تایید کرده باشن. حالا شما میخوای یه تیکت هم به پشتیبانی بزن
شما خودتون ثبت نام کنید. کار 1 دقیقه هست.تو قسمت زیر مجموعه ها کل کسانی که ایمیلشون رو تایید کردن یا نه نشون داده میشه یا فقط کاربرایی که ایمیلشون رو تایید کردن؟
دوست عزیز این سایت در 28 آگست قراره یه سایت تبلیغاتی برای فروش قطعات موبایل و ... میشه و تا 28 اگست این روش ادامه داره و بعد دیگه پولی داده نمیشه. به نظر من بد نیست در این مدت از این سایت هم درآمدی داشته باشیدسلام داداش. 0.2 دلاری که سایت به ازای معرفی هر رفرال میده از کجا تامین میشه؟ منظورم اینه که سایت بابت جذب رفرال بدون هیچ سرمایه گذاری چطوری پول میده و این درامد از کجاست ؟!
اطلاع رسانی خوبی بود دوست عزیز . این پول برای شما. کسب درامد رو فقط در سایت های ماندگار و معتبر با رنک زیر 1000 حهان ادامه بدید...دوست عزیز این سایت در 28 آگست قراره یه سایت تبلیغاتی برای فروش قطعات موبایل و ... میشه و تا 28 اگست این روش ادامه داره و بعد دیگه پولی داده نمیشه. به نظر من بد نیست در این مدت از این سایت هم درآمدی داشته باشید