• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Supernovaox | کسب درآمد حرفه ای اینترنتی + پرداخت به پاییر و اگوپی

djdusti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با نام کاربری djdusti با لینکتون عضو شدم لطفا توضیحاتی در مورد روش کسب در آمد از این سایت رو برام بفرستید مرسی

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
با نام کاربری djdusti با لینکتون عضو شدم لطفا توضیحاتی در مورد روش کسب در آمد از این سایت رو برام بفرستید مرسی
ممنون از عضویتتون.
شما در این سایت باید زیرمجموعه کسب کنید و بابت هر زیرمجموعه 0.25 دلار پاداش میگیرید

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
من تا 3 لول عضوگیری کردم ولی فقط لول 1 رو داده.میدونید قضیه چیه؟
شما از کجا میدونی تا 3 لول زیرمجموعه گیری کردی؟
شما برای من هم فقط زیرمجموعه مستقیم داری و لول 3 من که میشه لول 2 شما هیچ نامی از شما نیست.

به هیچ وجه تقلب نکنید در صورت تقلب پول بهتون واریز نمیشه

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
شما برای من هم فقط زیرمجموعه مستقیم داری و لول 3 من که میشه لول 2 شما هیچ نامی از شما نیست.
توی my referrals سه تا لول داره که برای من تو هر 3تاش ایدی زیر مجموعه هاست ولی بابتش هیچ مبلغی ثبت نشده.

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
5 دلار دیگه دریافت شد.
عصری سندش رو میزارم.

دوستان من بهتون توصیه میکنم که در همه سایت ها عضو شید و یک ایمیل مخصوص کسب درآمد باز کنید و در همه سایت ها با اون ایمیل عضو شید. بعضی سایت ها ممکنه در آینده به درد بخورن و شاید هم به کاربران امتیازاتی بدن پس حتما در این سایت ثبت نام کنید

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34

تو قسمت my referral هر 3 لول رو میشه دید و ایدیهایی که ثبت نام کردن قابل دیدن هستن ولی پولی بابتشون پرداخت نشده.

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
تو قسمت my referral هر 3 لول رو میشه دید و ایدیهایی که ثبت نام کردن قابل دیدن هستن ولی پولی بابتشون پرداخت نشده.
من هم چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم و به پشتیبانی تیکت زدم و در جواب گفت که بعضی از رفرال های شما در حال pending هستن و پولشون ثبت میشه اما باید ایمیلشون هم تایید کرده باشن. حالا شما میخوای یه تیکت هم به پشتیبانی بزن

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سند برداشت امروز بنده:

77286427745399235640.jpg

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
Update to members:

SNO is in the process of upgrading it’s payout system to make withdrawals quicker and easier for everyone.
Please be assured that all referrals that have valid information will remain in your downline, and you will continue to receive 25 cents for each of these real visitors and we will credited all ac from the system manually
Further information on the upgraded system will be provided soon. Payment withdrawal function have been temporarily disabled. SNO has seen very rapid growth, and due to the heavy traffic generated needs to transfer to a host with a secure dedicated server.

coin

Registered User
لایک‌ها
20
من هم چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم و به پشتیبانی تیکت زدم و در جواب گفت که بعضی از رفرال های شما در حال pending هستن و پولشون ثبت میشه اما باید ایمیلشون هم تایید کرده باشن. حالا شما میخوای یه تیکت هم به پشتیبانی بزن
تو قسمت زیر مجموعه ها کل کسانی که ایمیلشون رو تایید کردن یا نه نشون داده میشه یا فقط کاربرایی که ایمیلشون رو تایید کردن؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
تو قسمت زیر مجموعه ها کل کسانی که ایمیلشون رو تایید کردن یا نه نشون داده میشه یا فقط کاربرایی که ایمیلشون رو تایید کردن؟
شما خودتون ثبت نام کنید. کار 1 دقیقه هست.
اون هایی که ایمیلشون رو اکتیو کردن ولی کسایی که ایمیلشون رو تایید کردن ولی دارای اطلاعات نامعتبر هستن ادمین بررسی شون میکنه

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان این سایت رو از دست ندید

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
سلام داداش. 0.2 دلاری که سایت به ازای معرفی هر رفرال میده از کجا تامین میشه؟ منظورم اینه که سایت بابت جذب رفرال بدون هیچ سرمایه گذاری چطوری پول میده و این درامد از کجاست ؟!

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سلام داداش. 0.2 دلاری که سایت به ازای معرفی هر رفرال میده از کجا تامین میشه؟ منظورم اینه که سایت بابت جذب رفرال بدون هیچ سرمایه گذاری چطوری پول میده و این درامد از کجاست ؟!
دوست عزیز این سایت در 28 آگست قراره یه سایت تبلیغاتی برای فروش قطعات موبایل و ... میشه و تا 28 اگست این روش ادامه داره و بعد دیگه پولی داده نمیشه. به نظر من بد نیست در این مدت از این سایت هم درآمدی داشته باشید

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز این سایت در 28 آگست قراره یه سایت تبلیغاتی برای فروش قطعات موبایل و ... میشه و تا 28 اگست این روش ادامه داره و بعد دیگه پولی داده نمیشه. به نظر من بد نیست در این مدت از این سایت هم درآمدی داشته باشید
اطلاع رسانی خوبی بود دوست عزیز . این پول برای شما. کسب درامد رو فقط در سایت های ماندگار و معتبر با رنک زیر 1000 حهان ادامه بدید...
در حال حاضر روزانه از سایت پروباکس 10 دلار کسب میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به آدرس : http://www.money4u.ir/post/29
و برای عضویت هم اینجا کلیک نمایید.توجه کنید هدف بنده جذب زیر مجموعه مستقیم نیست چون از طریق دیگری درامد کسب میکنم.
با تشکر.

coin

Registered User
لایک‌ها
20
این سایت تا سه مرحله زیر مجموعه گیری داره. آیا عضوهای زیر مجموعه های من هم جزو تعداد زیر مجموعه های من حساب خواهند شد و بابت اون ها هم به من پولی میدن یا نه؟

بالا