• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SX1 يا 6260 يا 6600 يا K700i

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
يكي از ايرادهاش هم اينه كه اگه از يك منطقه كور وارد يك منطقه باز بشي بازم خط نميده مگه اينكه موبايل رو ري استارت بكنين

osiris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من خودم يه k700i chini خريدم و با s700 فرانسوي دوستم از نظر upload game & veiw كردن عكس ها و پخش mp3 بسيار سريع تر از s700 بود تازه memory k700 هم تا خرخره پر بود :eek:

Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه t630 دارم خيلي توپه با اينكه چينيه :cool:

yasmah2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم مي خوام 6260 بگيرم گوشي خوبيه راضي هستين ازش ؟ براي برنامه ها اگه مي خواي بيرون بدي بريزن بگو آدرس بدم از سايت persiantoops.com بگيري

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
به نقل از qaranfil :
اصلا توصيه نميشود چون ناقص العضوهاي نوكيا صدتا مي ارزه به سامسونگ و امثالهم

آقا یا خانم خوشکله! شما بهتره در حد اطلاعات فرو شنده های ایرانی (که اکثرشون قبلا بقالی بودن!) درباره انواع و اقسام گوشی بحث کنید وقتی که حتی فرق بین Smartphone و PC Pocket را نمی دونید و همه را با هم قاطی پاتی می کنید. وگرنه i700 سامسونگ کجا اسباب بازیهای Sony Ericson کجا! و حتما اگر مردم دنیا به اندازه ما ایرانیا انقدر قدرت فهم و تشخیص رو داشتن الان Samsung در آستانه شکست دادن رقیب خود یعنی Nokia نبود! :rolleyes:
1.Nokia
2.Samsung
3.Motorolla.
.....بقیه اسباب بازیها!

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوست عزیز در رده بندیت شماره یک رو جا انداختی پس من برات مینویسم: ;)
1- سونی اریکسون
راستی شماره 2 رو هم که بجای نوکیا سهوا نوشتی سامسونگ...خب اشکالی نداره این درست شد
شماره 3 هم که درسته
در مورد بقیه هم کمابیش قابل قبوله ;) ;) :cool:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط SIEMENS
من امروز كن بودم دوتا از رفقا كه اتفاقا كل آنتن دهي انداخته بودن و گوشي رده اول و دومتون (نوكيا و سامسونگ ) داشتن هيچ رقم گوشيشون آنتن نميداد و فقط SIEMENS بود كه آنتن ميداد و مشكل ما رو حل كرد.اينقدر عصباني بودن كه ميخواستن گوشيهاشون رو بندازن تو آب !!!

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
agha man khodam 6600 babam k700 aslan nemishe moghayese kard hata soalesham eshtebas chon k700 kheili sadas va barnae nemishe rosh berizi vali 6600 ya sx1 mishe hame ein kara ro kard bad az lahaze sakht afzari va hata narm afzari 6600 ba sx1 fargh ziadi nadare ziad sakht naGir az lahaze ghiafo ghaboo eina 6600 kheili behtare valii

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
من يه جا ديده بودم كه 6600 , sx1 از نظر سخت افزاري با هم تفاوت دارن و sx1 قوي تر هست
ضمن اينكه sx1 يه راديو هم داره :) و امواج مضرش كمتر از 6600 هست و حجم كمتري داره ... آنتن دهيش خيلي بيشتر از ساير گوشي ها ( بخصوص 6600 هست )
البته اين چيز ها رو من از خودم در نياورم و تو سايت هاي مختلف ديدم و البته خودم هم تجربه كردم :cool:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميبينم كه بحث شيرين و بزرگ سال !!!!!!! " گوشيه من خوبه بقيه بدن !!! " به اينجا هم كشيده شده... جالب اينه كه هر كسي فكر ميكنه گوشيه خودش بهترينه !!!!!! من پيشنهاد ميكنم براي تاپيك ها گروه سني در نظر بگيريم... البته گروه سني عقلي...

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
موضوع خوبي و بدي گوشي من و شما نيست كه عزيز ... دوستان دارن بررسي ميكنن كه كدوم گوشي بهتره!
كدوم امكانات بيشتري داره و ...
حالا شما هم اگه نظر كارشناسي داري بفرما !

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظور من شما كارشناس محترم نبود.. به اون كساني گفتم كه تا هر بحث يا مقايسه اي پيش مياد سريع ميرن توي كار مقايسه مارك ها و تعصبات... يك نگاهي به چند پست قبلي بنداز... شما كه استادي

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من خودم خيلي از 6260 خوشم آمده . نداشتن صفحه نمايش خارجي هم موردي واسم نداره.

فقط موضوع دوربينشه كه ميخوام بدونم كيفيتش تا چه حده؟

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درضمن ميخواستم بدونم كه دوربينش جاي خوبي تعبيه شده يا نه چون مثل اينكه بغلشه.

يه سوال ديگه:

نوكيا 6681 تو ايران هست؟قيمت نوكيا 6681 الان چنده اگر در ايران موجوده؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کیفیتش دوربینش معمولی و رزولوشن اش VGA هست. (دقیقا مثل 6600).
با توجه به این که این گوشی نسل سوم نیست و قابلیت Video Call نداره به همین علت مکان دوربینش مشکلی نداره و شما از خودت هم می تونی عکس بگیری. عکس گرفتن باهاش هم نباید مشکل تر از سایر گوشی باهاشه.

6260.jpg

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
mp3 player nokia6260 mono hast inro nokia gofteh

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
mp3 player nokia6260 mono hast inro nokia gofteh
اولن اینکه خوش اومدین. :)
دومن اینکه حتی المقدور فارسی بنویسین.
سومن اینکه نوکیا هیچ کجا اعلام نکرد که MP3 Player این گوشی مونو ـه، همون طور که هیچ کجا نگفت استریو ـه. یعنی خواست مونو بودن این گوشی رو به اصطلاح مسکوت بذاره وگرنه یه ضد تبلیغ حسابی میشد.

نميشه كاريش كرد؟ :( :( :(
نه متاسفانه.

بالا