به زودی در این تاپیک مکاتب و هنر های باستانی و قدیمی ژاپن مورد بررسی قرار میگیرد:f34r:
به زودی در این تاپیک مکاتب و هنر های باستانی و قدیمی ژاپن مورد بررسی قرار میگیرد:f34r:
3. ریو چیست؟
درود
یه سوال مهم دارم. هدف از یاد گرفتن ورزش های رزمی چیه؟ چرا بعضی از استادا میگن هدف ورزش رزمی تنها دفاع از خود یا به دست آوردن اعتماد به نفس نیست ؟
این جوری که من توی باشگاه های ایران دیدم اکثر سبک های ژاپنی (مخصوصا کیوکشین) بیشترین آمار آسیب به بدن رزمی کار رادارن . یه شخص مبتدی در اولین روز تمرینش در باشگاه یه استاد خوب دچار آسیب میشه. چرا؟:stunنمی دونم) باور کنید از خودم در نمی یارم. با چشم خودم دیدم. دیگه خودتون بهتر از من میدونید. آیا هدف هنر های رزمی ریاضت به بدن برای رسیدن به هدف خاصیه؟ :hmm:
لطفا هر جا اشتباه بهم بگین.
با تشکر از شما . اما سوال من خارج از تاپیک نبودهدوست عزیز این سوال رو در تاپیک هنرهای رزمی مطرح میکردید بهتر بود چون اینجا بحث در مورد مکاتب هستش................
ولی چیزهای دیگه ای هم در کنارش بدست میاد که از موضوع دفاع از خود بالاتر قرار میگیره مثل روحیه صلح طلبی و مدارا.
با تشکر از شما . اما سوال من خارج از تاپیک نبوده. در پست شماره 3 صاحب تاپیک گفته اند: 8.هدف آموزش از هنر رزمی چیست؟
سلام فکر می کردم یه چیزایی در مورد مکاتب ژاپن می دونم .ولی با خوندن مطالب بالا فهمیدم هیچی نمی دونم.
اما یه سوال دارم.
آیا ربطی بین مکاتب رزمی و مذهب مردم ژاپن بوده ؟
با تشکر از شما . اما سوال من خارج از تاپیک نبوده. در پست شماره 3 صاحب تاپیک گفته اند: 8.هدف آموزش از هنر رزمی چیست؟
يه حرفي از يه نفر شنيده بودم كه راست و دروغشو نمي دونم .اگه شما مي دونيد توضيح بديد. اون بنده خدا مي گفت : در بعضي از مكاتب ژاپن اصل بر بي هدف بودن و زندگي بي هدف يك جنگجو بوده:blink: من كه باورم نشد. يعني توي مكاتب ژاپن همچين چيزي بوده؟dar mored rabete beyn makateb razmi ba mazhab mishe goft naghsh dashte ama na be onvane selahe mazhab
age deghat koni to madarese gadimi samorai darshaye akhlagh ziyad dashtan va bishtar ebarateshon to shintoism hast
ke samoraiha behesh migan boshido
khod kalame boshido koli tafsir dare ke bayad sare forsat tozih bedam
eki az jomlehaye marof to madareseshon : zendegi ma jangjoyan mesle ye shekofe hast e khayli zod az derakht miyofte
يه حرفي از يه نفر شنيده بودم كه راست و دروغشو نمي دونم .اگه شما مي دونيد توضيح بديد. اون بنده خدا مي گفت : در بعضي از مكاتب ژاپن اصل بر بي هدف بودن و زندگي بي هدف يك جنگجو بوده:blink: من كه باورم نشد. يعني توي مكاتب ژاپن همچين چيزي بوده؟![]()