mokhtar67
Registered User
منبع رو بنویس بعدم کسی هست کدی که برای عکس گرفتن اضافه میشه رو بده با prtsc
بازی خسته کننده ای هست هیچ هیجانی نداره
من فعلان از این شمشیر جنسش سنگ سبز هست استفاده میکنم به اضافه 2 تا عصا برق و اتش
یدونه عصا گل دارم که ازش شیطان میاد بیرون
الانم لول 56 هستم
از شاتم مدل فریاد انتخاب کردم طرفو شوت میکنه :lol:
چنتا عکس میزارم حال کنی
[h=2]محل قرار گرفتن ماسک ها[/h]
محل قرار گرفتن ماسک ها
دراین بازی یکسری ماسک هایی وجود دارند که به مراتب از کلاه خود ها قدرت مندتراندو یکسریویژگی هایجادویی خاصدارندمندر این تاپیک محل قرار گرفتن این ماسک هارو میگم :Volsungمحل:Volskygge, Haafingarبرای پیدا کردن غارش: جنوب غربی Fort Hraggstead هستش و در شمال Deepwood Redoubt تو the Haafingar Hold غارش 3 قسمت داره ماسک تو قسمت سومش(Volskygge Peak) هستشVokunمحل:High Gate Ruins, The Paleتو غرب dawnstar و شرق solidute و شمال Ustengrav هستش اینغار هم 3 تا بخش داره و تو بخش سومش ماسک هستش بعد یکیم هست اسمش anska تو اول غارمیتونه به شما بپیونده یک دونه هم word power هستشنزدیک pirest dragon یه اتاق دیگه هستش که قدرتاونجاستOtarمحل:Ragnvald, The Reachدر شمال makarth یه راه بیندو کوه هست اونجا otar رو تو معبدمیبینیدRahgotمحل:Forelhost, The Riftتو جنوب شرقی riften هستش و غرب Broken Helm Hollow کوئست Siege on the Dragon Cult میگه برید اونجا برای شروعش باید با capitan valmir حرفبزنیدNahkriinتو مرحله های اصلی مراحل اخر وقتیمیخواید به سرزمین قهرمانان برید اونو میکشید و عصاشو میذارید تا دروازه باز شههمون جادوگرستHevnoraakمحل:Valthume, The Reachمیان makarth و falkbreath هستشباید خوب بگردید _جنوب شرقی makarth هستشKrosisمحل:Shearpoint, The Paleجایی هستش که بعد از کشتن اژدها از توقبرش میاد بیرون با شما میجنگه تو shearpoint هستشMorokeiمحل:Labrynthian, Hjaalmarchجنوب شرقی morthal و شمال شرقی Drelas’ Cottage تو Hjaalmarch Hold میتونید اونجا 2 تا word of power پیدا کنید اونجا یه پایه دایره ای میبینید روش wooden mask هستش اگه اون رو بپوشید شما رو به زمان قدیم بازمیگردونه همونجایی که 8 تا ماسک رو سر جاش میذارید_برای پیدا کردن morokei وقتی به شماکوئستی میدهند که باید staff of magnus رو پیدا کنید از college winterhold کوئست رو میدن...............................................................قویترین اخرین ماسک که نیاز به همه ماسکها داردKonahrikوقتی به زمان گذشته برمیگردید همه 8 تاماسک رو بذارید تا ماسک اخر بیاد بیرون و ورش دارید
البته من این حرفو بعد 50 ساعت بازی کردن گفتم:دی
ممنون منتظرم
خیلی ممنون دوست عزیز بهش نیاز داشتم
منظورتون از زمان قدیم متوجه نمیشم(برای ماسک اصلی)
دوستان یه سوال این کوئست First Lessons مربوط به کالج وینتر هلد کلا چیکار باید بکنم میگه به Tolfdir گوش بده
بعد کوئست message to Whiterun میگه به Cipius گزارش بده اما وقتی میره پیشش کاری نمیکنه
کوئست forbidden legend میگه نوشته های Daynas Valen رو بخون باید چیکار کنم
یه سوال دیگه هم هست:ی
کوئست hard answers میگه نوشته روی سنگ Calcelmo رو ازش نسخه بردار باید چیکار کنم اصلا سنگ calcelmo کجا هست؟:دی
منبع رو بنویس بعدم کسی هست کدی که برای عکس گرفتن اضافه میشه رو بده با prtsc
:دی این دی ال اسی hearthfire ارزش داره بگیرم؟
تو کوئست a night to remember قسمت اخرش یعنی Search Morvunskar for Sam and the Staff وقتی که به misty grove میرم Sam Guevenne میبینم و یاهاش حرف میزنم بعد چند تا ویدئو دیدم که تغییر شکل میده ولی برای من ناپدید میشه کسی میدونه قضیه چیه؟ (Sanguine's Rose رو هم ندارم فکر کنم بعد حرف زدن خودش میده)
سلام من از بن آزاد شدم
راستی یه سوال این عصا ها به چه درد میخوره برای من که هی شارژش تموم میشه چی کار کنم داداش مختار لطفا کمک کن.
من دیگه اینو بازی نمیکنمghost recon بازی میکنم.جزیره خوش میگذره؟
اون ها کار مجیک رو انجام میدن که قدرت های مختلفی داره و بستگی به قدرتشون سنگ شارژ مصرف میکنه من یه گل دارم یه دونه از این شیطان ها ظاهر میکنه عکسش بالا هست
من دیگه اینو بازی نمیکنمghost recon بازی میکنم.
چرا فروم اینجوری شده تمام موضوعات گفتوگو آزاد پاک شده.
اره بگیر حجمش هم حدود 70 مگ هست
عکس میزاری؟
Skyrim: A Night To Remember (Part 3) - YouTube
اینجا این میره پیش سم بعد تغییر شکل میده ولی برای من غیب میشه
یه مورد دیگه
تو کوئست Under Saarthal همون اولش که میگه برو اون پیر مرد رو ملاقات کن هر چی منتظرش می مونم نمیاد
Skyrim: Under Saarthal Part 1 - YouTube
باز هم یه مورد دیگه:دی
من نمیدونم چرا کد تایپ میکنم به جای حروف مربع میاد چیکار کنم؟
عزیز قند شکن من باز نمیکنه نمیتونی عکس بزاری؟اخرین اپدیتت چنده؟