• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

The Elder Scrolls V: Skyrim

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
چی کار کنیم که ومپایر بهمون حمله نکنه؟
یعنی چی؟ یه کم بیشتر توضیح بده...
الان کوئستی چیزی داری میری؟ اگر برای کوئست نابود کردن ومپایرها فرستاده باشندت که خوب بهت حمله می کنند و یا باید باهاشون بجنگی و ازشون ضربه نخوری یا یواشکی بکشی شون که نتونند بزنندت (البته اگر بزنندت هم هر ضربه 10 درصد احتمال بیماری داره، و خود بیماری هم اگه گرفتیش قابل درمانه، که مفصل توضیح داده شده). اگر هم کوئست نداری که خوب جاهایی که ومپایر نیست نرو تا بهت حمله نکنند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
یعنی چی؟ یه کم بیشتر توضیح بده...
الان کوئستی چیزی داری میری؟ اگر برای کوئست نابود کردن ومپایرها فرستاده باشندت که خوب بهت حمله می کنند و یا باید باهاشون بجنگی و ازشون ضربه نخوری یا یواشکی بکشی شون که نتونند بزنندت (البته اگر بزنندت هم هر ضربه 10 درصد احتمال بیماری داره، و خود بیماری هم اگه گرفتیش قابل درمانه، که مفصل توضیح داده شده). اگر هم کوئست نداری که خوب جاهایی که ومپایر نیست نرو تا بهت حمله نکنند.

من اصلا نمیخوام با ومپایر رو به رو بشم! چون اصلا حس و حال درمان ندارم :دی

کوئست نابود کردن ومپایر ها رو میشه نرفت؟ اسمش چیه؟

غیر از این...کوئست خاصی نیست که توش پر ومپایر باشه که؟

آخه یادمه توی ابلیویون...توی دارک برادر هود...اونجا که باید همه اعضای گروه رو میکشتم یکیشون ومپایر بود ولی خب سریع کشتمش اصلا نتونست بهم ضربه بزنه...:دی
اونجا هم همش میترسیدم ومپایر بشم..ولی خدا رو شکر با ومپایر خاصی مواجه نشدم..
البته زیر زمین هم یادمه پر ومپایر بود...ولی هیچ کدوم نمیتونستن ضربه خاصی بهم بزنن!

--------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال دیگه..همه گرافیک تا آخر هست..ولی حس میکنم طبیعت از اوبلیوین هم گرافیکش کمتره! مثلا آب..یا بوته ها...

بعد کلا در بازی میشه با یه نفر فقط ازدواج کرد؟ یا در هر شهری میشه یه زن داشت؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

آخه یادمه توی ابلیویون...توی دارک برادر هود...اونجا که باید همه اعضای گروه رو میکشتم یکیشون ومپایر بود ولی خب سریع کشتمش اصلا نتونست بهم ضربه بزنه...:دی
البته زیر زمین هم یادمه پر ومپایر بود...ولی هیچ کدوم نمیتونستن ضربه خاصی بهم بزنن!

--------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال دیگه..همه گرافیک تا آخر هست..ولی حس میکنم طبیعت از اوبلیوین هم گرافیکش کمتره! مثلا آب..یا بوته ها...

علی جان یه مقدار زیاد:دی در مورد این بازی و نسخه قبلیش توضیح میدی؟

(راستی بیا به احترام جان لنان اواتار هامونو یکی بذاریم)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

غیر از اون چیزهایی که بالا نوشتم، این موارد هم نوشته شده:

کوئست هایی که با ومپایر سر و کار دارند:

Laid to Rest
Trouble in Skyrim
A Daedra's Best Friend
Rising at Dawn
Kill Hern

این هم معروف ترین و مهم ترین محل هایی که توشون با ومپایر برخورد دارید:

Broken Fang Cave
Pinemoon Cave
Mara's Eye Pond
Haemar's Shame
Morvath's Lair

البته دقت کنید که اگر ومپایر بهتون حمله کنه هم فوری ومپایر نمی شید و فقط یک بیماری می گیرید که اگر تا 72 ساعت درمانش کنید هیچ اتفاقی براتون نمی افته. زیاد هم نگران حمله ومپایرها نباشید (بالا مفصلا توضیح داده شده)...

------------------------------------------------------
گرافیک که از همه سایت ها نمره عالی گرفته و با Oblivion اصلا قابل قیاس نیست، ولی موتورش همون موتوره و یه شباهت هایی درشون وجود داره. سیستمت که می دونم قویه، دقت کن قبل از شروع بازی علاوه بر تنظیمات معمولی گرافیک تنظیمات قسمت Advanced رو هم بالا ببری.

ازدواج هم فقط یک بار میشه (Skyrim هست، ایران که نیستش)!
icon10.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
گرافیک که از همه سایت ها نمره عالی گرفته و با Oblivion اصلا قابل قیاس نیست، ولی موتورش همون موتوره و یه شباهت هایی درشون وجود داره. سیستمت که می دونم قویه، دقت کن قبل از شروع بازی علاوه بر تنظیمات معمولی گرافیک تنظیمات قسمت Advanced رو هم بالا ببری.

ازدواج هم فقط یک بار میشه (Skyrim هست، ایران که نیستش)!
icon10.gif

:دی ممنون.
آره advanced رو هم ultra کردم و اون چک باکس ها رو تیک زدم...شایدم چون الان جایی که هستم زمستونه و همه بوته ها خشکه به نظرم اینجوری میرسه! بذار حالا یه عکس میذارم..ببین خودت:

الان خوبه به نظرت؟

نمیدونم...بعد میدونی مثلا از یه جا های خیلی ساده نمیتونه بالا بره...مثلا زیر آبم...میام بالا نمیتونه تخته های اون جایگاه قایق ها ی بندر رو بگیره بیاد بالا! حتما باید از توی آب بریم به یه سطح صاف برسیم!تا آقا بتونه بیاد رو خشکی :دی به نظرم نقطه ضعف بازیه...که حلش هم نکردن!

راستی!

من پچ 1 رو ریخته بودم..الان پچ 3 رو هم گرفتم! نصب کنم سیو ها که نمیپره؟

علی جان یه مقدار زیاد:دی در مورد این بازی و نسخه قبلیش توضیح میدی؟

(راستی بیا به احترام جان لنان اواتار هامونو یکی بذاریم)

والا من خیلی توضیح دادنم خوب نیست :دی

دقیقا چه توضیحی میخوای؟

این 2 جا رو بخون...کاملا بررسی شده..

بازی‌سنتر | نقد و بررسی | PS3 | The Elder Scrolls V: Skyrim | Role-Playing | The Elder Scrolls V: Skyrim | آن زمان که توصیف‌ها نیز عاجز میشوند! | خواندن نقد و بررسی

نقد بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion - games

--------------------------------------------------------

باشه..همین آواتار رو یعنی بذارم؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
والا من خیلی توضیح دادنم خوب نیست :دی

دقیقا چه توضیحی میخوای؟

این 2 جا رو بخون...کاملا بررسی شده..

بازی‌سنتر | نقد و بررسی | PS3 | The Elder Scrolls V: Skyrim | Role-Playing | The Elder Scrolls V: Skyrim | آن زمان که توصیف‌ها نیز عاجز میشوند! | خواندن نقد و بررسی

نقد بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion - games

--------------------------------------------------------

باشه..همین آواتار رو یعنی بذارم؟

ممنون

نمیدونم اگه به نظرت خوبه همینو بذار

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
:دی ممنون.
آره advanced رو هم ultra کردم و اون چک باکس ها رو تیک زدم...شایدم چون الان جایی که هستم زمستونه و همه بوته ها خشکه به نظرم اینجوری میرسه! بذار حالا یه عکس میذارم..ببین خودت:

الان خوبه به نظرت؟

نمیدونم...بعد میدونی مثلا از یه جا های خیلی ساده نمیتونه بالا بره...مثلا زیر آبم...میام بالا نمیتونه تخته های اون جایگاه قایق ها ی بندر رو بگیره بیاد بالا! حتما باید از توی آب بریم به یه سطح صاف برسیم!تا آقا بتونه بیاد رو خشکی :دی به نظرم نقطه ضعف بازیه...که حلش هم نکردن!

راستی!

من پچ 1 رو ریخته بودم..الان پچ 3 رو هم گرفتم! نصب کنم سیو ها که نمیپره؟
البته به قول خودت زمستونه اینجا و خیلی آب و علف نیست، ولی خوب دیگه گرافیک بازی همینه و به نظر من بد هم نیست (البته انگار Texture هاش یه ذره از PC من پایین تره). به هر حال به نظر من یکی از گرافیک های خیلی خوب 2011 هم هست (البته انصافا به ویچر 2 یا مترو 2033 نمی رسه).

پچ 1.3 رو هم من نریختم، ولی بسیار بعیده مشکل داشته باشه. فقط محض احتیاط قبل از ریختن پچ از سیوهات بک آپ بگیر.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
نمی دونم والا. یعنی نباید این جوری باشه...
crazy.gif

البته پچ 1.2 ظاهرا خیلی مشکلات داشته و یه عده هم گفتند که کیفیت تکسچر رو یه نمه پایین می آورده براشون (البته زیاد هم گزارش نشده).

البته شاید هم من اشتباه می کنم. بیا این عکس بازی رو روی PC من ببین خودت مقایسه کن:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نمی دونم والا. یعنی نباید این جوری باشه...
crazy.gif

البته پچ 1.2 ظاهرا خیلی مشکلات داشته و یه عده هم گفتند که کیفیت تکسچر رو یه نمه پایین می آورده براشون (البته زیاد هم گزارش نشده).

البته شاید هم من اشتباه می کنم. بیا این عکس بازی رو روی PC من ببین خودت مقایسه کن:

من 1.2 نصب نکردم آخه.

پس باید برم توی همچین آب و هوایی بببینم چطوریه...

فعلا یه جای مزخرف دارم کوئست انجام میدم! که زمستونه! :D همه چی بی روحه.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بزار لولم بره بالا همتونو با یه جادو پودر میکنم فقط من باید بازی کنم. فقط من فقط من وای بازیش باحاله. چند سال بود منتظرش بودم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا من یه جا گیر کردم!

اونجا که یه روح آبی هست..هی میریم دنبالش..

بعد یه در مثل یه صفحه گردون وجود داره..یه سری علامت رو باید بچرخونیم!

--------------------------------------------------------------------------

بعد توی حالت disenchant

یه قسمت Enchantment داره..که خالیه..این چیه؟

SOUL GEM دارم ولی اینی که گفتم رو ندارم!

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
آقا من یه جا گیر کردم!

اونجا که یه روح آبی هست..هی میریم دنبالش..

بعد یه در مثل یه صفحه گردون وجود داره..یه سری علامت رو باید بچرخونیم!

--------------------------------------------------------------------------

بعد توی حالت disenchant

یه قسمت Enchantment داره..که خالیه..این چیه؟

SOUL GEM دارم ولی اینی که گفتم رو ندارم!
برای رد کردن اون درها همیشه باید قبلش یه چنگک (Claw) توی بند و بساط هات داشته باشی. منوی آیتم ها رو بزن، برو روی اون چنگکت (در قسمت متفرقه یا MISC باید باشه)، روش ماوس رو نگه دار و دکمه C رو بزن تا بزرگ بشه، بعد عکس های روش رو ببین، مثلا می بینی عقاب - خرس - مار هستش. در رو همون طوری تنظیم کن.

اون Enchantment جادویی هستش که تو قبلا از طریق نابود کردن و تجزیه کردن اسلحه ها یا وسایل جادویی دیگه ات یاد گرفتی، و همونطور که می بینی یکی از سه آیتمی هستش که باید حتما داشته باشی. این سه آیتم:

1. یه Weapon یا Apparel بدون جادو که می خوای جادوییش کنی
2. یک نوع جادو که از طریق Disenchant کردن یه چیز جادویی که زیاد به دردت نمی خورده به دست آوردی
3. یک Soul Gem

یعنی در واقع می تونی یک آیتم جادویی به درد نخور رو Disenchant کنی و جادوش رو یاد بگیری و منتقل کنی به یه اسلحه به درد بخور تر (هر چی Soul Gem ات بزرگ تر باشه هم تعداد دفعاتی که با هر بار شارژ کردن از اون آیتم جادویی در آینده می تونی استفاده کنی بیشتر میشه).

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ممنون ردش کردم..

در مورد بعدی!

آیتم جادویی به درد نخور مثلا مثل چی؟

یعنی یه شمشیری که میزان تخریبش پایین تره؟ رو جادوش رو بگیریم به یه شمیر قوی تر بدیم؟

من الان یه pale blade دارم که دورش آبی میشه یعنی جادوییه ولی در قسمت enchantment نمیاد! که جادوش رو بگیره!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد یه سوال!

این نقشه رو از کجا میشه کل سرزمین رو دید!

m رو میزنم خیلی رو به جلو زومه..با اسکرول ماوس هم نهایت کم زومش به عقب میره...

یعنی من الان میخوام بدونم کلا چند تا شهر داریم..اصلا نمیشه! علامت شهر ها با هم فرق داره درسته؟ یکی سر گاوه..یکی سر گرگه..

ابلیویون قشنگ شهر ها رو میشد تشخیص داد...از روی نقشه!

الان کدوم شهر ها اصلیه کدوم ها اصلی نیست؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این کالج بارد به چه دردی میخوره؟!! به نظر نمیاد همون کالج میج در ابلیویون باشه!
همش راجع به دراگون صحبت میکنن!
کوئست اصلی نیست ولی...

این گروه دزدا کجان ؟ :دی

مرکز اصلی فرماندهی اسکایریم کجاس؟ یعنی امپریال سیتی اسکایریم کدوم شهره؟

الان ارزون ترین خونه توی کدوم شهره؟! برم اونجا مستقر بشم .برای خریدش باید با کی صحبت کنم؟
---------------------------------------------------------------------------------------------

همینا فعلا :D

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ممنون ردش کردم..

در مورد بعدی!

آیتم جادویی به درد نخور مثلا مثل چی؟

یعنی یه شمشیری که میزان تخریبش پایین تره؟ رو جادوش رو بگیریم به یه شمیر قوی تر بدیم؟

من الان یه pale blade دارم که دورش آبی میشه یعنی جادوییه ولی در قسمت enchantment نمیاد! که جادوش رو بگیره!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد یه سوال!

این نقشه رو از کجا میشه کل سرزمین رو دید!

m رو میزنم خیلی رو به جلو زومه..با اسکرول ماوس هم نهایت کم زومش به عقب میره...

یعنی من الان میخوام بدونم کلا چند تا شهر داریم..اصلا نمیشه! علامت شهر ها با هم فرق داره درسته؟ یکی سر گاوه..یکی سر گرگه..

ابلیویون قشنگ شهر ها رو میشد تشخیص داد...از روی نقشه!

الان کدوم شهر ها اصلیه کدوم ها اصلی نیست؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این کالج بارد به چه دردی میخوره؟!! به نظر نمیاد همون کالج میج در ابلیویون باشه!
همش راجع به دراگون صحبت میکنن!
کوئست اصلی نیست ولی...

این گروه دزدا کجان ؟ :دی

مرکز اصلی فرماندهی اسکایریم کجاس؟ یعنی امپریال سیتی اسکایریم کدوم شهره؟

الان ارزون ترین خونه توی کدوم شهره؟! برم اونجا مستقر بشم .برای خریدش باید با کی صحبت کنم؟
---------------------------------------------------------------------------------------------

همینا فعلا :D
آیتم های جادویی به درد نخور بهترین مثالش همونیه که گفتی، یعنی جادوش خوبه ولی اسلحه اش مال لول های پایینه و ضعیفه.
آیتم های جادویی ات رو باید در قسمت Disenchant دنبالش بگردی. هر چیز جادویی قابل تخریب (و یادگیری جادوش) اونجا هست.
نقشه در اسکایریم قابل زوم کردن تا آخر به بالا نیست. شهرهای اصلی و بزرگ اسکایریم اینها هستند (روی نقشه هم بزرگ ترند و علایم شون فرق داره و از اول بازی هم روی نقشه وجود دارند):

Dawnstar
Falkreath
Markarth
Morthal
Riften
Solitude
Whiterun
Windhelm
Winterhold

نقشه کامل اسکایریم هم اینجا هست (نه مگابایته).

کالج در شهر وینترهولد (بالا و سمت راست نقشه) است. همون کالج میج هاست در واقع که اسمش عوض شده. راجع به دراگون هم تا جایی که من رفتم خیلی صحبتی نشده توش هنوز.

گروه دزد ها توی Riften هستش و شهر اصلی هم تا جایی که من دیدم نبوده توی شهرها.

ارزون ترین خونه فکر کنم مال Whiterun باشه که اگه درست یادم باشه 5000 سکه بود. برای خریدش اول باید Quest های Whiterun که جزو کوئست های اصلیه بری و بعد خان (Jarl) اونجا بهت اجازه میده اون خونه رو از یکی از افرادش به اسم Avenicci بخری.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دمت گرم.

الان این لاک پیک ها قشنگ روی اعصاب منه! اصلا نمیتونم...فقط یه بار تونستم باز کنم..این لمش چیه! هر کاری کنم میشکنه! چند جا علی رغم میل باطنیم مجبور شدم با چیت باز کنم!

یه سیستم میذاشتن مثل مافیا 2 دیگه! آخه یه در باز کردن که نباید اینقدر رو مخ باشه :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دمت گرم.

الان این لاک پیک ها قشنگ روی اعصاب منه! اصلا نمیتونم...فقط یه بار تونستم باز کنم..این لمش چیه! هر کاری کنم میشکنه! چند جا علی رغم میل باطنیم مجبور شدم با چیت باز کنم!

یه سیستم میذاشتن مثل مافیا 2 دیگه! آخه یه در باز کردن که نباید اینقدر رو مخ باشه :دی

برای من که اصلا مشکل نیست (البته من توی Oblivion هم ده به توان شونزده تا قفل باز کردم! :دی).

قفل های Novice و Apprentice که اصلا کاری ندارند، فقط قفل های مشکل تر اذیت می کنند یه خورده، که خوب وقتی باز کنی پشتش انقدر مال و منال هست که خستگی ات در میره!
snitch.gif

ببین یه دونه نیم دایره هستش که توی یه نقطه ای از این نیم دایره قفل باز میشه، حالا کار تو اینه که این نقطه رو پیدا کنی. وقتی به محل این نقطه نزدیک میشی می بینی هی قفل داره بیشتر و بیشتر می چرخه، تا زمانی که به قول معروف Soft Spot قفل پیدا میشه و کاملا می چرخه و در باز میشه. برای این که لاک پیک نشکنی باید سعی کنی قفل رو یه ذره یه ذره بچرخونی و به محض این که دیدی دیگه نمی چرخه فوری دکمه چپ یا راست رو ول کنی، نه این که دکمه جهت چپ یا راست رو همین طوری نگه داری.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نامردا جدیدا (2 هفته ای) 3 تا بازی سنگین تموم کردم.
نمیخوایید بزارید ما استراحت کنیم !
کف کردیم از پس پول بازی دادیم.....

بالا