• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!This Is Rammstein Zone

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ایول زیون آلمانی :D
کامی بلد بید :D

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
با اين كه هنوز نخوندم ولي خسته نباشي... :)

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
ببين زبان آلماني بنظر من لحن وآهنگ زياد قشنگي نداره.
بلكه اين آهنگ سازي صلابت بيان و طرز تنظيم ماهرانه و همچنين كليپ هايي كه منظور و هدف اشعار رو به بهترين وجه ممكن ارايه ميكنه، هست كه باعث محبوبيت اين گروه نه تنها بين آلماني ها بلكه بين خيلي از علاقمندان موسيقي راك شده.
البته اينا فقط نظر شخصي اينجانب بود وبس!
بازم از ايراد نظراتتون ممنون.

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
cover.jpg

برداشتي كه من از keine Lust دارم اينطوريه ولي خيلي كلماتش دوپهلو هست :

خوشم نمياد (دوست ندارم)
خوشم نمياد (دوست ندارم)
خوشم نمياد (دوست ندارم)
خوشم نمياد (دوست ندارم)

خوشم نمياد از خودم متنفر نباشم
خوشم نمياد خودمو لمس كنم
دلم ميخواد جلق بزنم
نميخوام امتحانش كنم
دوست دارم لخت بشم
نميخوام خودمو لخت ببينم

ميخوام با جونوراي بزرگ باشه
نميخوم خطر كنم
نميخوام از زير بارش برف كنار برم
نميخوام يخ بزنم

نميخوام
نميخوام
نميخوام
نه نميخوام

نميخوام چيزي بجوم
چون نميخوام هضمش كنم
نميخوام خودمو وزن كنم
نميخوام از فرط چاقي ولو بشم

ميخوام با جونوراي بزرگ باشه
نميخوم خطر كنم
نميخوام از زير بارش برف كنار برم
نميخوام يخ بزنم
خيلي راحت همينجا دراز ميكشم
و دوباره مگس ها رو ميشمرم
با بي ميلي خودمو لمس ميكنم
و بسرعت متوجه ميشم كه زماني طولانيست كه نسبت به همه چيز سرد (بي تفاوت) شده ام
چقدر سرده! سردمه ...

علاوه بر موسيقي فوق العاده و ريتم قوي ، body هايي كه توي videoclip اين آهنگ پوشيدن هم خيلي جالبه!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
مشكل از زبان الماني هست ولي نه به خاطر آهنگين نبودن. وگرنه يه گوني خواننده جور واجور دارند در انواع و اقسام سبك ها!
مشكل اينه كه چون فقط دوتا و نصفي كشور در دنيا به اين زبان تكلم مي كنند ناشناخته مونده اند.
( اون دوتا و نصفي كشور ايناست: آلمان- اتريش و نصف سوييس).

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
شايدم يه علتش اين باشه كه گوش ما عادت به شنيدن آهنگ هاي آمريكايي از اين سبك كرده.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
منم Rammstein گوش ميدم من اولين شويي كه ازشون ديدم همين Inch Will بود بعدش فيلم XxX را ديدم كه يك آهنگ از Rammstein توش داشت. من Mp3 آلبوم 2004 شان دارم يك CD تصويري هم كه بصورت DivX است ازشون دارم.
Rammstein

Style: Progressive/Heavy/Industrial Metal
Biography:
Rammstein was formed in 1993 by an assembly of factory-weary proletarians raised in East Germany. They took their name (adding an "m") from the location of a German tragedy where 80 people were hurt and killed as the result of a crash during an American Air Force flight show. The literal translation of "ram stein" is a battering ram made of stone.
Word of Rammstein's horror romanticist blend of theatre and music spread like wildfire. One-time Olympic swimmer Till Lindemann would sing entire songs engulfed in flame from head to toe. The band's first album, Herzeleid (or Heartache), built on the grounds created by the band's live reputation. Scaling the German charts (and remaining there until the release of the second Rammstein LP some two years later), the album also introduced the band to the world outside of the Germany/Switzerland/Austria region. As Rammstein's second album, Sehnsucht (Longing), was released, the band was headlining throughout Europe to crowds of 10,000 to 30,000 people. Sehnsucht entered the German charts at number one immediately upon its release, and came very close to doing to the same in Austria and Switzerland. Within weeks, entries on other countries' charts had Sehnsucht rubbing elbows with Prodigy, Radiohead, and the Rolling Stones on Billboard's cumulative Eurochart. From there the fever spread, transcending any perceived language barrier. Somehow, the German language is integral to the Rammstein sound.
--------------------------------------------------------------------------------
Albums:
1. Herzeleid 1996
2. Sehnsucht 1998
3. Sehnsucht [Digipack] 2000
4. Mutter 2001
5. Reise Reise 2004

بالا