Timezone

amirnezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 جولای 2003
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
0
با دستور gmdate مي توني اين كار رو بكني. اين نمونه SOURCE توي HELP خود زبون PHP بود. فكر مي كنم بتوني بفهمي كه چطوري كار مي كنه :)

[code:1]

echo date ("M d Y H:i:s", mktime (0,0,0,1,1,1998));

echo gmdate ("M d Y H:i:s", mktime (0,0,0,1,1,1998));

[/code:1]
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35
سلام

من كه نتونستم از اين دستورها استفاده كنم ولي يك اسكريپت پيدا كردم(جاوا اسكريپت) كه اين كار رو مي كنه وقتي امتحانش كردم اينجا هم مي نويسمش
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35
سلام

من كه نتونستم از اين دستورها استفاده كنم ولي يك اسكريپت پيدا كردم(جاوا اسكريپت) كه اين كار رو مي كنه وقتي امتحانش كردم اينجا هم مي نويسمش
 

amirnezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 جولای 2003
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
0
سلام

من كه نتونستم از اين دستورها استفاده كنم ولي يك اسكريپت پيدا كردم(جاوا اسكريپت) كه اين كار رو مي كنه وقتي امتحانش كردم اينجا هم مي نويسمش
با اون هم فكر كنم بشه فقط يه مشكل داره اون هم اينكه حتما بايد روي كامپيوتر كسي كه داره صفحه رو نگاه مي كنه اطلاعات GMT درست ثبت شده باشه! ولي اگه با PHP كار كني مي توني اين اطلاعات رو يه بار بگيري و توي DATABASE ذخيره كني و هر وقت كه خواستي ازشون استفاده كني ...
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35
اگر مي شود نحوه كار اين تابع رو برام شرح بده


ممنون
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35
كسي نبود جواب بده من شديدا محتاج اون هستم
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35
خودم روشـش رو پيدا كردم
[code:1]date("H:i:s",mktime(0,0+$mtime*60,0+$htime*3600,11,10,2003)[/code:1]
كه mtime تاخير زماني به قسمت دقيقه و htime تاخير زماني قسمت ساعت
مثلا
[code:1]

$htime=3

$mtime=30

[/code:1]
حالا اگر سرور زمانش بر حسب گريننويچ باشه ساعت به وقت تهران رو نمايش مي ده ;)
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35

ماچاكريم ;)

راستي يك چيز گه يادم رفت بگم اگر ساعت با اين اضافه كردن بيشتر از 24 بشه خود PHP اون رو به روز بعد انتقال مي ده چون تابع mktime بر حسب ثانيه كار ميكنه
 
بالا