• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Unlock و Debrand گوشی های Sony Ericsson

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یکی از آلمان قراره برام گوشی بیاره . یه گوشی که Lock هست . احتمالا Orang یا O2 یا Vodafone باشه ...

برای Unlock کردنشون برنامه مجانی میشناسید که خوب کار کنه ؟ اگر مجانیش نیست ، پولیش چطور ؟

کلا در مورد Unlock و Debrand کردن گوشی میشه توضیح بدید ؟ ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به به :happy: ....جناب مدیر کل...افتخار دادین....صفا اوردین...مدتی بود اینجا سر نمیزدین قربان:D ...

اولا که مبارک باشه پیشاپیش....حالا گوشی چی هست؟ بلاخره میبینم که T630 رو داری رها میکنی:D

در مورد برنامه مجانی من اطلاع ندارم ولی میتونید با بردن جمهوری و کمی هزینه قفلش رو باز کنید

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به Mister Script Tag ! [ رفيقای قديمی رو يادت میره :د ] [ بعدا Pm میدم معرفی میکنم ! ]
برو توپخونه - ساختمون مخابرات گندهه ! اونجا بره همين کارا هست
فرم پر میکنی و از این حرفا !
گوشی چی هست !؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به Mister Script Tag ! [ رفيقای قديمی رو يادت میره :د ] [ بعدا Pm میدم معرفی میکنم ! ]
برو توپخونه - ساختمون مخابرات گندهه ! اونجا بره همين کارا هست
فرم پر میکنی و از این حرفا !
گوشی چی هست !؟

خب اخه گوشی قفله....اول قفلش باز بشه بعد رجیستر بشه دیگه....:)

اول جمهوری بعد مخابرات...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خب اخه گوشی قفله....اول قفلش باز بشه بعد رجیستر بشه دیگه....:)

اول جمهوری بعد مخابرات...

هان :د
اخه این غير قانونی میشه که
يعنی مشکلی برای گوشی پيش نمیاد !؟
راستی يک سريها قفل سخت افزاری هم دارند مثل اینکه ! [ بعضی اپراتورها ]
برای احتياط میگم قبلش از توپخونه هم پرس و جو بشه !
شايان مدل گوشی رو بگو ! شايد واقعا تفاوت قيمتی نداشته باشه با اینجا !
خيلی گوشيها اینجا ارزونتر هم هست !

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
هان :د
اخه این غير قانونی میشه که
يعنی مشکلی برای گوشی پيش نمیاد !؟
راستی يک سريها قفل سخت افزاری هم دارند مثل اینکه ! [ بعضی اپراتورها ]
برای احتياط میگم قبلش از توپخونه هم پرس و جو بشه !
شايان مدل گوشی رو بگو ! شايد واقعا تفاوت قيمتی نداشته باشه با اینجا !
خيلی گوشيها اینجا ارزونتر هم هست !

خب دیگه ..غیر قانونی تو ایران قانونی هست...

ببینید اپراتور ها ی خارجی روی گوشی هایی که ازشون گرفته میشه قفل میزارن که با سیم کارتی به جز مال خودشون کار نکنه...به جز اونایی که sim free هستن که خب بحثشون جداست...

حالا این برادران خوب ما تو جمهوری براتون قفل نرم افزاری که اپراتور گذاشته رو باز میکنن....بعد حالا سیم ایران بهش میخوره...تازه بعدش باید بری رجیستر کنی....

یعنی 2 تا کار باید برای این جور گوشی ها انجام بشه...

اگه طرف وارد باشه گوشی چیزیش نمیشه...اگه نه که خب ....ممکنه فاتحه...

Last edited by a moderator:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مخلص بچه های قدیمی هم هستیم ...

در مورد گوشی و جمهوری !‌ :D

چون گوشی جدید هست ، بعید میدونم بتونن تو جمهوری باز کنن ! احتمالا P990 باشه ... البته اگر بدونم میشه بازش کرد میگم بیارن ، اگر نه که هیچی ...

در مورد مخابرات هم ، رجیستر نشه هم خیلی ‌هاش کار میکنه ! همین T630 بیچاره من هم از آلمان اومده و رجیستر نشده هم هست ! ولی LOCK نبود .

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتر است گوشی sim free بگیرید و از خرید گوشی branded آن هم از خارج از کشور خودداری کنید چون در نهایت پشیمانتان میکند. بخصوص اگر دست روی گوشی گران قیمتی مانند P990 گذاشته اید. مشکلاتی که ممکن است برایتان پیش بیاید به قدری زیادند که گفتن ندارند.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب مصلما unlock ش هست ! ولی کسی که برای من میتونه بیاره ، با شرایط خاص و lock شده میتونه ۱/۳ یا ۱/۴ قیمت واقعیش بیاره.

mtm جان میشه دقیق بفرمائید منظورتون از مشکلاتی که پیش میاد چی هست ؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
خب مصلما unlock ش هست ! ولی کسی که برای من میتونه بیاره ، با شرایط خاص و lock شده میتونه ۱/۳ یا ۱/۴ قیمت واقعیش بیاره.

mtm جان میشه دقیق بفرمائید منظورتون از مشکلاتی که پیش میاد چی هست ؟
P990 با یک سوم یا یک چهارم قیمت؟
293.gif

آقا به این آشنات بگو اگه میتونه یه چند تایی واسه ما هم بیاره
170.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه نمیتونه ! اگر میتونست که کاسبی راه مینداختم ! این یدونه هم معلوم نیست ۱۰۰٪ باشه ... و unlock هم بشه ! بگذریم ! در مورد unlock کردن ... سایتی ... برنامه‌ای ...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا شایان این کار فک نمی کنم بهه تنهایی با یه نرم افزار انجام شه، تا اونجا که من می دونم یه سخت افزار خاص لازمه واسه آنلاک کردن ، اینجا رو نگاه کنید: http://www.irtci.ir/
و قبل ازینکه براتون گوشی رو بیارن برای اطمینان ازینکه می شه آنلاکش کرد بد نیست یه سر به طبقه ی پایین علائدین بزنید و از مغازه دارهاشون سوال کنید;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در جریان هستم. ولی دو نوع میشه Unlock کرد ! یکی با این box ها ... یکی هم با کابل و کامپیوتر و نرم‌افزار .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در جریان هستم. ولی دو نوع میشه Unlock کرد ! یکی با این box ها ... یکی هم با کابل و کامپیوتر و نرم‌افزار .

اره ، این فلش باکس ها هست !
بايد بری جمهوری - الاعدين [ زيرزمين ! ] - اونجا تحقيقات !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به این نتیجه رسیدم که بگم بیارن ، فوقش اگر الان هم باز نشه ، یکی دو ماه دیگه میشه !

چون اینطور که من سرچ کردم و دستگیرم شد ، این نرم‌افزارهاش مثل برنامه‌های رسیور میمونه یعنی هر گوشی که میاد چند وقت بعدش کدهاش هم میاد .

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای شایان، آن اختلاف قیمت وسوسه کننده چندان مفت و مجانی هم نیست. اگر این گوشی از آنلاک شدن جان سالم به در ببرد و به جای آن آهن پاره تحویل نگیرید هم تاره اول گرفتاریتان است. به عنوان نمونه به احتمال زیاد نخواهید توانیست firmware update (که برای گوشی های جدید UIQ 3 از واجبات است)‌ انجام دهید. همچنین انواع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری برایتان پیش خواهد آمد که به دلیل غیر قانونی بودن کارتان و منحصر به فرد بودن گوشی راه حلی برای آنها پیدا نخواهید کرد.

خلاصه اینکه O2 و Vodafone و 3 از بازاری های پایین علائدین زرنگترند و فکر اینجاهایش را هم کرده اند (چون این پدیده منحصر به ایران نیست،‌در اروپا هم زیادند افرادی که هوس چنین زرنگی هایی را میکنند). به نظر من این کار در نهایت پشیمانتان میکند. دیگر خود دانید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب mtm ، تاجایی که من می دونم این حرف شما صحیح نیست. درمفت و مجانی نبودنش که شکی نیست، باید یه پلان بگیرید ازاون شبکه، که خودش ماهی کلی پوله!
من نمی دونم Debrand کردن چه کاربردی داره و جریانش چیه، ولی در مورد گوشی های lock شده، این گوشی ها همه ی امکانات گوشی های معمولی رو دارن، فقط قفل شبکه اش نمی زاره از هر سیم کارتی استفاده کنید. حتی اگه فیرمور رو هم آپدیت کنید این قفل باقی می مونه. ولی این آنلاک کردن مشکلی واسه گوشی به وجود نمی یاره. یکی از دوستان من یه hp ipaq 6315 گرفته بود، که فقط مخصوص t-mobile تولید شده بود و لاک شده بود روی همین شبکه، بعد ایشون 80 دلار شیرین روی نت دادن به یه بنده خدایی و یه کد آنلاک گرفتن از ایشون. هم توی ایران هم توی کانادا دستگاه به خوبی کار می کرد، و مشکل سخت افزاری! و نرم افزاری هم براش پیش نیومد. درضمن توی فروم های خارجی که می گشتم نوشته بود مثلاً اگه گوشیتون لاک شده روی t-mobile و حالا می خواید از vodafone سرویس بگیرید، ممکنه خود vodafone این کارو براتون بکنه، در صورتی که یه پلان ازشون بگیرید.
درضمن کی گفته این کار توخارج غیر قانونیه؟

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۱. محدودیت فقط در سیم کارد نیست. تقریبا تمام گوشی های برند شده هم نرم افزاری و هم گاهی سخت افزاری modify میشوند. به عنوان مثال بعضی برنامه های خود Orange جایگزین برنامه هایی که روی P990 های معمولی است میشوند. بنابراین آن مبلغی که شما نمیپردازید و سود خالص محسوبش میکنید تنها مربوط به پلن کذایی نمیشود.

۲. در این معامله طرف حساب شما اپراتور است نه (در اینجا) سونی اریکسون. حتی فرم ور های گوشی را باید اپراتور تامین کند و از فرم ور های استاندارد سونی اریکسون نمیتوانید استفاده کنید.

۳. نمیدانم در مورد غیر قانونی نبودن این کار حرفتان شوخی بود یا جدی. طبق قراردادی که با اپراتور بسته میشود خریدار به هیچ عنوان حق دستکاری های اینچنینی را ندارد و Unlock کردن گوشی برند شده در رده warez و crack و اینها قرار دارد. در همین فارم های نیمچه آبرومندی که گویا اینجا زیاد طرفدار دارند هم بروید و چنین چیزی مطرح کنید با تیپا میندازندتان بیرون (مگر اینکه خیلی محترمانه بپرسید آیا میشود؟ آنها هم در بهترین حالت پاسخ میدهند "نخیر، نمیشود!" و تاپیک را میبندند).

۴. این کار نشدنی نیست. در نهایت اگر متخصصین محترم پاساژ علائدین بلایی سر گوشی نیاورند یک سيم كارتی رویش می اندازید و کارتان را میکنید. ولی توجه داشته باشید آن گوشی هیچوقت مانند ورژن سیم فری آن نمیشود. تازه اگر هر روز یک دردسر تازه برایتان درست نکند‌‌ (که قول میدهم میکند). ممکن است روزی آرزو کنید کاش هشتصد هزار تومان میدادید و لااقل در ازایش چیزی میگرفتید تا اینکه مثلا سیصد هزار تومان را رسما بریزید در سطل زباله.

باز هم تاکید میکنم، نه سونی اریکسون و نه اپراتور های طرف حساب آنقدر ها هم خرفت نیستند و فکر اینجاهایش را هم کرده اند.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته حق با جناب mtm هست در اینجا....

ممکنه اپراتورها برای گوشی مثل t630 زیاد سخت نگیرن و بشه کارهایی کرد ولی در مورد گوشی های گرون قیمت و تازه وارد شده به بازار مطمینا فکر زیادی میکنن و هم اینکه خیلی از منوهای گوشی تغییر میکنه....

بالا