• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Unlock و Debrand گوشی های Sony Ericsson

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستش من اصلا علاعدین نرفتم ... هرچی هم اطلاعات پیدا کردم از سایتهای خارجی هست ولی چیزی که فهمیدم اینه که .....

اولا debrand معنیش اینه که مثلا وقتی vodafone یه گوشی میده توش کلی چیز از خودش میذاره ! کلی برنامه ... menu ها تغییر میکنه و کارهای دیگه ... با debrand میان همه رو تغییر میدن و میکنن مثل SE استاندارد ! حتی در چند مورد اصلا مدل گوشی رو هم تغییر میدن ... مثلا k750 رو میکنن w800 یا v600 رو میکنن k600 ...

در مورد unlock هم که همون قضیه sim کارت و قفل و اینهاس ! ولی در هر دو مورد موضوع نرم‌افزاری است ! چون الان ۹۹٪ سایتها میگن برنامه رو از ما بخرید با کابل تو خونتون باز کنید !

و همچنین در مورد frimware هم اینها همشون میگن اولا موقع unlock کردن frimware هم update میشه دوما بعدا هم میشه ! یعنی دیگه از این نظر هم مشکلی نباید باشه !

البته بازم میگم ! من نه تاحالا این کار رو کردم ... نه اطلاعات کاملی دارم ... اینارو گفتم که بحث کنیم اینجا یکم چیز یاد بگیرم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تا حدود زیادی حرفهای شما هم درسته ....ولی من اگه باشم خدایی سعی میکنم یه کم پول بیشتر بدم و یه sim free بگیرم به جای برند شده ....

کلا مشکلاتی داره که جناب mtm هم مقداری صحبت کردن....ولی خب ممکنه بشه حلش کرد ولی ممکنه هم که تو جمهوری نتونن و گوشی دیگه کار نکنه...

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای شایان. همان K750 های دگردیسی یافته را هم بخواهید update کنید هم ROM گوشی هم IMEI آنها نشاندهنده K750 بودنش است و نرم افزار آن را با W800 اشتباه نمیگیرد. یک مستر ریست کافی است تا آن را به وضعیت سابق برگرداند. در مورد P990 هم به همین منوال. هر کاری کنید ROM برندد بودن گوشی را بر ملا میکند. با کابل و این حرفها هم نمیشود اطلاعات ROM را عوض کرد. اگر هم مال این گوشی از نوع قابل تغییر (erasable) باشد نیاز به تجهیزات و همینطور نرم افزار هایی دارد که بسیار بعید میدانم پایین علائدین داشته باشند. IMEI که دیگر هیچ.

ادعاهای آن وبسایت ها را هم چندان جدی نگیرید. کلاه برداری اینترنتی که شاخ و دم ندارد.

آقای Sony Ericsson!!، حتی در مورد گوشی های ارزان قیمت هم این کار توجیه چندانی ندارد (هرچند در برابر امثال P990 مسلما موجه تر است). یک Panasonic X400 ای داشتیم زمانی، بیچاره مان کرد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب الان قیمت p990 در ایران حدود ۱ میلیون تومان هست !

اگر با قیمتی حدود ۱۵۰ یا ۲۰۰ تومان بشه گیر اورد ، باز هم به مشکلات اون نمیارزه ؟ ( یه مشورته )

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر واقعا همان ۱۵۰-۲۰۰ تمام شود معامله بدی نیست. یک جور قمار است که در صورت باخت چیز زیادی را از دست نداده اید.

بالا