• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

((( UPDATED 93/6/10 - ALL Games - Playstation 4 - ((( XBOX ONE 1,670,000

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246
محض اطلاع خود شرکت سونی اعلام کرد که حتی رو x1 هم جواب میده چه برسه به PC

ایشون پرسیدن PC نگفتن X1 درثانی منم ادعای اطلاعات نکردم فقط گفتم بعید میدونم نگفتم غیر ممکنه :heart:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
این قفل ریجن بلوری ps همچنان پا بر جاست؟

از سال 2009ــــه یه بلوری G4y اوریج دارم ریجن 1 هست فقط تو دستگاه های ریجن 1 نشون میده:(
محض اطلاع خود شرکت سونی اعلام کرد که حتی رو x1 هم جواب میده چه برسه به PC

دمشووون گرم باوو!

ماکروسافت یکم از بزرگترش یاد بگیره! یه هفته لارجرباکس 360داشتم یعنی تو مخ! نه دسته میشد بهش زد نه توش چییزی ریخت! افتضاح! ولی با ps3همه کار میکردیم همه چی رو ساپورت میکرد

زنده باد تیمورـه خودم

ygjsm30nfstb5tl6v98x.jpg

Sony نباشد تَن مَن مَباد(مَباد یا نَباد؟) :D

mzh

Registered User
لایک‌ها
39
شما واقعا 2*2 تا بلدید.کرایه ها رو حساب نمیکنید!الان همین ریجن 1 چند دلار و توی هر شما چند میدن بهتون!

اگه به این قیمت با درهم شما میگید چپوندن با دلار که شما حساب کردی 1200 میشه چرا توی تویخونه بالای 2500 تا 3200 دارن میفروشن!

دلیل گرونی حال کنسول هم فقط نایاب بودنش هستش.شما ماشاا... کرایه ها رو هم اصن حساب نمیکنید انگار توی امریکا زندگی میکنید که توقع دارید مفت براتون در بیاد.سود فروشنده که هم هیچ....

عزیز من اینجا جای اسپم بازی نیست بهتره واسه اینجور کارا برید بازیسنتر...دفعه بعد پست اینجوری بزارید تاپیک قفل میشه تا اعلام قیمت جدید.

الان هر کنسولی که توی تویخونه میبینید از دوبی خریداری شده هیچ کس به دلار و پوند و اینجور چیزها توی ایران خرید نمیکنه.

هر کسی قدرت خرید کنسول به تعداد بالا از خارج از کشور رو داره و با نرخ دلار و قیمت 1200 بشخصه بالای 200 تا کنسول از ایشون خریداری میکنم در حال حاضر...

داداش از بیخ برات سوء تفاهم شده

من هم کرایه میدونم چیه هم میدونم فروشنده باید سود کنه هم میدونم در حاله حاضر قیمته کنسول خیلی بیشتر از قیمته جهانی هست به خاطره کم یاب بودنش

من در جوابه اون بنده خدا که گفته بود با درهم میخرن با دلار میچپونن چند تا پست دادم تا متوجه بشه با درهمش در شرایطه ریلیزه جهانی و یکسانسازیه قیمت بالاتر درمیاد

نه اینکه بگم شما دارید گرون میدید یا ارزون. شما اول دقت کن و برو 2-3 تا پسته اولیه منم تو تاپیک بخون ببین من حمایت هم کردم ازتون. یه کم دقت کن تا بیخودی تهدید نکنی

در ضمن اصلا کلا تاپیک رو قفل کنید. به من چه ضرری میرسه؟
الان که من هرچی گشتم زیر 2700 گیر نیاوردم لطفا اسپل انگلیسی سایت رو بدید و اینکه تا 25-6 آذر قیمت ایشون و بازار ایران هم تغییر میکنه!!!

تو pm برات میفرستم

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246
دوستان هرکی تونست 1600 تا 1700 بفروشه من 3 تا میخوام :D

سينا1

Registered User
لایک‌ها
94
يه سوال بي ربط .شرمنده از صاحب تاپيك .(دوستايي كه بازي كردن واقعا 10 برابر گرافيكش در حال حاظر بيشتر از بازي هاي p3هستش؟)

mehdi-zzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش.وقتت بخیر.میشه قیمت ps4 & killzone 4 واسم پخ کنی؟
ممنون ...

miladmgs4

Registered User
لایک‌ها
1
يه سوال بي ربط .شرمنده از صاحب تاپيك .(دوستايي كه بازي كردن واقعا 10 برابر گرافيكش در حال حاظر بيشتر از بازي هاي p3هستش؟)
با اطمینان کامل می تونم بگم نه به هیچ وجه!!! شما اول نسل ps4 رو می خواهین با بازی های آخر نسل ps3 مقایسه کنید؟ اما آره 10 برابر کیفیت بازیهای اول نسل ps3 رو دارن 100% !! اما مثلآ cod ghosts و battlefied 4 که مولتی هستن تفاوتشون نا چیزه!!

Shayan.Ariyana

Registered User
لایک‌ها
5

TIEST0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتهای جدید 1.2 شنبه اعلام میشن یا زودتر...

TIEST0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش از بیخ برات سوء تفاهم شده

من هم کرایه میدونم چیه هم میدونم فروشنده باید سود کنه هم میدونم در حاله حاضر قیمته کنسول خیلی بیشتر از قیمته جهانی هست به خاطره کم یاب بودنش

من در جوابه اون بنده خدا که گفته بود با درهم میخرن با دلار میچپونن چند تا پست دادم تا متوجه بشه با درهمش در شرایطه ریلیزه جهانی و یکسانسازیه قیمت بالاتر درمیاد

نه اینکه بگم شما دارید گرون میدید یا ارزون. شما اول دقت کن و برو 2-3 تا پسته اولیه منم تو تاپیک بخون ببین من حمایت هم کردم ازتون. یه کم دقت کن تا بیخودی تهدید نکنی

در ضمن اصلا کلا تاپیک رو قفل کنید. به من چه ضرری میرسه؟

تو pm برات میفرستم

شما وقتی میگید با درهم خریداری میشه با دلار میچپونن هر کسی باشه فکر میکنه ما هم داریم اینکارو میکنیم.ما خریدمون به درهم هستش نه به دلار به بازار ایران هم کاری نداریم.بزودی قیمتهای جدید رو اعلام کردیم تفاوت قیمت بازار با مارو میتونید ببینید.

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246
شما وقتی میگید با درهم خریداری میشه با دلار میچپونن هر کسی باشه فکر میکنه ما هم داریم اینکارو میکنیم.ما خریدمون به درهم هستش نه به دلار به بازار ایران هم کاری نداریم.بزودی قیمتهای جدید رو اعلام کردیم تفاوت قیمت بازار با مارو میتونید ببینید.

دوست عزیز قیمت هایی که به زودی میفرمایید اعلام میکنید ، در چه حدود خواهند بود ؟

mzh

Registered User
لایک‌ها
39
شما واقعا 2*2 تا بلدید.کرایه ها رو حساب نمیکنید!الان همین ریجن 1 چند دلار و توی هر شما چند میدن بهتون!

اگه به این قیمت با درهم شما میگید چپوندن با دلار که شما حساب کردی 1200 میشه چرا توی تویخونه بالای 2500 تا 3200 دارن میفروشن!

دلیل گرونی حال کنسول هم فقط نایاب بودنش هستش.شما ماشاا... کرایه ها رو هم اصن حساب نمیکنید انگار توی امریکا زندگی میکنید که توقع دارید مفت براتون در بیاد.سود فروشنده که هم هیچ....

عزیز من اینجا جای اسپم بازی نیست بهتره واسه اینجور کارا برید بازیسنتر...دفعه بعد پست اینجوری بزارید تاپیک قفل میشه تا اعلام قیمت جدید.

الان هر کنسولی که توی تویخونه میبینید از دوبی خریداری شده هیچ کس به دلار و پوند و اینجور چیزها توی ایران خرید نمیکنه.

هر کسی قدرت خرید کنسول به تعداد بالا از خارج از کشور رو داره و با نرخ دلار و قیمت 1200 بشخصه بالای 200 تا کنسول از ایشون خریداری میکنم در حال حاضر...

دوسته عزیز برایه آخرین بار میگم چون نمیخوام تاپیکتون بیش از این منحرف بشه

یه دوستی این فرایمش رو کردن و من در جوابشون عرض کردم دارن اشتباه میکنن اولا الان خیلی قیمت بالاتر از قیمته جهانی هست ثانیا به درهم خریدن ارزونتر از دلاریش در نمیاد که گرونتر هم تموم میشه
مثال هم زدم که با 1700 درهم لانچه امارات میشه 1380 ولی با دلار 400 دلاره لانچه آمریکا میشه 1200
من در اصل از شما دفاع کردم. نه از شما از هر کسی که الان داره کنسول میفروشه و دوستان توقع دارن 1500 تقدیمشون بشه

حالا شما بد برداشت کردی و درست پستها رو دنبال نکردی دیگه مشکله من نیست
امری بود تو پ خ در خدمتم

موفق باشید

mehdi-zzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش.وقتت بخیر.میشه قیمت ps4 & killzone 4 واسم پخ کنی؟
ممنون ...

meysam_8070

Registered User
لایک‌ها
114
داداش قیمت خیلی بالا هست از اون روز اول تا الان 1000 تومن هم کم نکردی تبلیغ نباشه ولی سری به اینجا بزنید قیمت ها رو ببینید نه میشناسم نه چیزی فقط قیمتاش رو دیدم خوب بود ریجن 1 رو میده 2 میلیون ریجن 2 رو میده 1600

http://westbazi.com/index.php?route=product/category&path=63

ngn

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز اون سایت تحویل دی ماه هستش توضیحاتش بخون.

بالا