یک سوال : کی اطلاع داره که آیا دسته PS4 سازگاری کامل با کامیپوتر داره یانه ؟
بعید میدونم
یک سوال : کی اطلاع داره که آیا دسته PS4 سازگاری کامل با کامیپوتر داره یانه ؟
بعید میدونم![]()
محض اطلاع خود شرکت سونی اعلام کرد که حتی رو x1 هم جواب میده چه برسه به PC
محض اطلاع خود شرکت سونی اعلام کرد که حتی رو x1 هم جواب میده چه برسه به PC
شما واقعا 2*2 تا بلدید.کرایه ها رو حساب نمیکنید!الان همین ریجن 1 چند دلار و توی هر شما چند میدن بهتون!
اگه به این قیمت با درهم شما میگید چپوندن با دلار که شما حساب کردی 1200 میشه چرا توی تویخونه بالای 2500 تا 3200 دارن میفروشن!
دلیل گرونی حال کنسول هم فقط نایاب بودنش هستش.شما ماشاا... کرایه ها رو هم اصن حساب نمیکنید انگار توی امریکا زندگی میکنید که توقع دارید مفت براتون در بیاد.سود فروشنده که هم هیچ....
عزیز من اینجا جای اسپم بازی نیست بهتره واسه اینجور کارا برید بازیسنتر...دفعه بعد پست اینجوری بزارید تاپیک قفل میشه تا اعلام قیمت جدید.
الان هر کنسولی که توی تویخونه میبینید از دوبی خریداری شده هیچ کس به دلار و پوند و اینجور چیزها توی ایران خرید نمیکنه.
هر کسی قدرت خرید کنسول به تعداد بالا از خارج از کشور رو داره و با نرخ دلار و قیمت 1200 بشخصه بالای 200 تا کنسول از ایشون خریداری میکنم در حال حاضر...
الان که من هرچی گشتم زیر 2700 گیر نیاوردم لطفا اسپل انگلیسی سایت رو بدید و اینکه تا 25-6 آذر قیمت ایشون و بازار ایران هم تغییر میکنه!!!
خسته نباشی با این قیمت 100 تا میخوام!!!!!!!دوستان هرکی تونست 1600 تا 1700 بفروشه من 3 تا میخوام![]()
خسته نباشی با این قیمت 100 تا میخوام!!!!!!!
با اطمینان کامل می تونم بگم نه به هیچ وجه!!! شما اول نسل ps4 رو می خواهین با بازی های آخر نسل ps3 مقایسه کنید؟ اما آره 10 برابر کیفیت بازیهای اول نسل ps3 رو دارن 100% !! اما مثلآ cod ghosts و battlefied 4 که مولتی هستن تفاوتشون نا چیزه!!يه سوال بي ربط .شرمنده از صاحب تاپيك .(دوستايي كه بازي كردن واقعا 10 برابر گرافيكش در حال حاظر بيشتر از بازي هاي p3هستش؟)
داداش از بیخ برات سوء تفاهم شده
من هم کرایه میدونم چیه هم میدونم فروشنده باید سود کنه هم میدونم در حاله حاضر قیمته کنسول خیلی بیشتر از قیمته جهانی هست به خاطره کم یاب بودنش
من در جوابه اون بنده خدا که گفته بود با درهم میخرن با دلار میچپونن چند تا پست دادم تا متوجه بشه با درهمش در شرایطه ریلیزه جهانی و یکسانسازیه قیمت بالاتر درمیاد
نه اینکه بگم شما دارید گرون میدید یا ارزون. شما اول دقت کن و برو 2-3 تا پسته اولیه منم تو تاپیک بخون ببین من حمایت هم کردم ازتون. یه کم دقت کن تا بیخودی تهدید نکنی
در ضمن اصلا کلا تاپیک رو قفل کنید. به من چه ضرری میرسه؟
تو pm برات میفرستم
شما وقتی میگید با درهم خریداری میشه با دلار میچپونن هر کسی باشه فکر میکنه ما هم داریم اینکارو میکنیم.ما خریدمون به درهم هستش نه به دلار به بازار ایران هم کاری نداریم.بزودی قیمتهای جدید رو اعلام کردیم تفاوت قیمت بازار با مارو میتونید ببینید.
شما واقعا 2*2 تا بلدید.کرایه ها رو حساب نمیکنید!الان همین ریجن 1 چند دلار و توی هر شما چند میدن بهتون!
اگه به این قیمت با درهم شما میگید چپوندن با دلار که شما حساب کردی 1200 میشه چرا توی تویخونه بالای 2500 تا 3200 دارن میفروشن!
دلیل گرونی حال کنسول هم فقط نایاب بودنش هستش.شما ماشاا... کرایه ها رو هم اصن حساب نمیکنید انگار توی امریکا زندگی میکنید که توقع دارید مفت براتون در بیاد.سود فروشنده که هم هیچ....
عزیز من اینجا جای اسپم بازی نیست بهتره واسه اینجور کارا برید بازیسنتر...دفعه بعد پست اینجوری بزارید تاپیک قفل میشه تا اعلام قیمت جدید.
الان هر کنسولی که توی تویخونه میبینید از دوبی خریداری شده هیچ کس به دلار و پوند و اینجور چیزها توی ایران خرید نمیکنه.
هر کسی قدرت خرید کنسول به تعداد بالا از خارج از کشور رو داره و با نرخ دلار و قیمت 1200 بشخصه بالای 200 تا کنسول از ایشون خریداری میکنم در حال حاضر...
شما وقتی میگید با درهم خریداری میشه با دلار میچپونن هر کسی باشه فکر میکنه ما هم داریم اینکارو میکنیم.ما خریدمون به درهم هستش نه به دلار به بازار ایران هم کاری نداریم.بزودی قیمتهای جدید رو اعلام کردیم تفاوت قیمت بازار با مارو میتونید ببینید.