trrxrezaaa
Registered User
- نوشتهها
- 121
- لایکها
- 13
خرید هم دارید؟
من هیچ کدوم از این کارارو نکردم و پستم پاک شد . شما تو کامنت اولتون گفتید زیر قیمت بازار . الان وقتی 1700 تحویل دادن چرا دارید 2250 می فروشید ؟ مگه نگفتید زیر قیمت بازار ؟ من خودم دوست دارم از شما خرید کنم . لطفا شفاف سازی کنید .هر طور ميل تون هست
اينجا قوانين خودش رو داره
درج قيمت ، فروش اجناس ، دلالي ، ترهين
ممنوع است
Sent from my iPhone using Tapatalk
من هیچ کدوم از این کارارو نکردم و پستم پاک شد . شما تو کامنت اولتون گفتید زیر قیمت بازار . الان وقتی 1700 تحویل دادن چرا دارید 2250 می فروشید ؟ مگه نگفتید زیر قیمت بازار ؟ من خودم دوست دارم از شما خرید کنم . لطفا شفاف سازی کنید .
جواب منو یکی بده
من یه سوال داشتم
بازی های ایکس باکس وان، نسخه ی اصلی و اورجینالشون، چه فزقی با نسخه ی هک شده داره؟؟
اخه من میخوام ایکس باکس وان بگیرم.
موندم که هر وقت کپی خور شد کپی خور کنمش یا نکنم؟؟
منو لطفا راهنمایی کنید
من منظورم این بود که بازی های کپی و اورجینال، از نظر گرافیک و بقیه ی جیزا با هم تفاوت دارند یا نه
هیچ تفاوتی ندارند، وقتی شما سیستمی رو هک می کنید، دیگه نمی تونید با ان سیستم انلاین بشید، و بازی هارو نمی تونید انلاین استفاده کنید، مثلا برای بازی DLC نمی تونید بخرید، یا نمی تونید اپدیتش کنید، البته نه اینکه اصلا نشه، ولی فقط نباید انلاین این کار رو کرد، باید دستی دانلود کنید از سایتهای دیگه و نصب کنید.
و وقتی سیستمی هک میشه فقط باید هکرها راه رو ادامه بدن و برنامه هاشون رو هماهنگ با نرم افزار اصلی اپدیت کنند تا بشه بازی های جدیدتر رو سیستم هک شده استفاده کرد،
تفاوت بین هک و اریجینال خیلی زیاده ...